| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
a7x_aLemci

|
Tarih: Prş 08.02.2007 21:39 Mesaj konusu: |
|
|
fall_of_scarlett kardeş beni mi tarif ettin yoksa  _________________ İyi bi Rocker Herşeyi Geride BıRocker |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Prş 08.02.2007 22:18 Mesaj konusu: |
|
|
son 10-15 yıldır adam gibi çıkan ender gruplardan, tipler offside ama müzik gayet sağlam. seize da day'de slash ve gnr özentiliği olduğunu söyleyenler, slashİn ve gnr'ın bir sürü gruba öykündüğünü unutuyor sanırım. vokal az biraz sıradan kalıyor yine de. ama gayet seviyorum. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
kralLP

|
Tarih: Cum 09.02.2007 0:38 Mesaj konusu: |
|
|
| aysu_ demiş ki: | | resimler süpermiş. "walk" Pantera coverını tavsiye ederim şiddetle =p |
Evet , o cover süper. |
|
| Başa dön |
|
 |
chrismartin

Kayıt: Sep 14, 2006 Mesajlar: 129 Nerden: istanbul+eskiþehirr
|
Tarih: Cum 20.04.2007 14:59 Mesaj konusu: |
|
|
ya arkadaşlar avenged sevenfold t-shirt lerinden bulabilecegim adresler verebilir misiniz?eskişehir ve istanbul için.ya tüm grupların sarkıcıların t-shirtleri var onlarınkini bi türlü göremiyorum bi yerde yaa!!!!! _________________ m.shadowss |
|
| Başa dön |
|
 |
nostril

|
Tarih: Cmt 21.04.2007 20:22 Mesaj konusu: |
|
|
| chrismartin demiş ki: | | ya arkadaşlar avenged sevenfold t-shirt lerinden bulabilecegim adresler verebilir misiniz?eskişehir ve istanbul için.ya tüm grupların sarkıcıların t-shirtleri var onlarınkini bi türlü göremiyorum bi yerde yaa!!!!! | www.ebay.de adresinde saatlerini bile bulabilirsin. |
|
| Başa dön |
|
 |
johnson

|
Tarih: Pzr 22.04.2007 14:05 Mesaj konusu: |
|
|
| ilk kez mtvde trlde görmüştüm gçn sene(bat country videosu) ve bayıldm muhteşem bi grup:) |
|
| Başa dön |
|
 |
chrismartin

|
Tarih: Sal 24.04.2007 19:07 Mesaj konusu: |
|
|
| nostril demiş ki: | | chrismartin demiş ki: | | ya arkadaşlar avenged sevenfold t-shirt lerinden bulabilecegim adresler verebilir misiniz?eskişehir ve istanbul için.ya tüm grupların sarkıcıların t-shirtleri var onlarınkini bi türlü göremiyorum bi yerde yaa!!!!! | www.ebay.de adresinde saatlerini bile bulabilirsin. | sagol nostril ama benim aradığım türkçe sitelerde bulabilir miyim avenged sevenfold t-shirt lerini ve onlara dair eşyaları??? _________________ m.shadowss |
|
| Başa dön |
|
 |
chrismartin

|
Tarih: Sal 24.04.2007 19:09 Mesaj konusu: |
|
|
| johnson demiş ki: | | ilk kez mtvde trlde görmüştüm gçn sene(bat country videosu) ve bayıldm muhteşem bi grup:) | ben de ilk bat country ile tanıdım avenged sevenfold'u sanırım bu şarkı grubu sevdiriyor gerçekten iyi bir gruptur dinlemeye devam et  _________________ m.shadowss |
|
| Başa dön |
|
 |
BitterSweet9

|
Tarih: Sal 24.04.2007 19:23 Mesaj konusu: |
|
|
grup fena diil ama bi iki defa dinlemek yetio tekrar dinleyebilmem için bi birkaç hafta geçmesi gerekio. bazı şarkıları çok güzel bazılarıysa felaket o yüzden bi türlü tam olarak sewemiorum. _________________ Carpe Diem!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
chrismartin

|
Tarih: Sal 24.04.2007 19:33 Mesaj konusu: |
|
|
| BitterSweet9 demiş ki: | | grup fena diil ama bi iki defa dinlemek yetio tekrar dinleyebilmem için bi birkaç hafta geçmesi gerekio. bazı şarkıları çok güzel bazılarıysa felaket o yüzden bi türlü tam olarak sewemiorum. | zaten hani bir grubu dinlemen için çok fazla sevmen gerekmiyor.bütün şarkılarının güzel gelmemesi de normal.sen de mutlaka kendine göre haklısındır kendi fikrin.youtube'dan burn it down'ın canlı performansını dinleyebilirsin sarkıya gitaristler de eşlik ediyor.onun dışında da canlı performanslarını dinleyebilirsin yine. bir de sana bazen felaket gelmelerinin sebebi ilk albümleriyle sonrakilerin tarz olarak birbirinden farklı olması olabilir.ama gerçekten iyi bir gruptur.kendileri  _________________ m.shadowss |
|
| Başa dön |
|
 |
nostril

|
Tarih: Çrş 25.04.2007 18:51 Mesaj konusu: |
|
|
| eskisehir ve istanbulda bolca olmasi lazim aslinda olmamasi enteresan. izmirde bilimum cesiti vardir mesela. hayret. türk site bilmiyorum ne yazik ki chris. |
|
| Başa dön |
|
 |
ghn

|
Tarih: Sal 08.05.2007 17:32 Mesaj konusu: |
|
|
ya arkadaşlar matt chapter four turnesinde sahnede gırtlağını yırtmış o videoyu bulabilen veya mevcut olan varsa bana yollayabilrmi ya çok aradım ama bulamadım bence adamın eski sesi daha güzeldi ama şu an kötü deil yine süper bu arada videoyu 4 gözle bekliorm yardııım _________________ transpoze_gitar vokal www.transpoze.anatolianrock.com
www.myspace.com/transpozeband
www.transpoze.net |
|
| Başa dön |
|
 |
Duman09

|
|
| Başa dön |
|
 |
ME

|
Tarih: Pzr 30.09.2007 18:42 Mesaj konusu: |
|
|
muhteşem bi grup, delisiyim
yeni albümde geliyo hayırlısıyla, critical acclaim çok güzel olmuş bence,grubun myspace inde dinlemek mümkün
birde grup dvd çıkardı;All Excess isimli. ben indirmek için çok uğraştım, dvdrip ini bekledim, sonunda buldum, değişik bişey olmuş beni sardı açıkcası
ayrıca grubun city of evil albümünde kendisinden iyice uzaklaşmasının temel sebeplerinde biri matt in sesindeki sorundur diye düşünüyorum..
A7X 4Life |
|
| Başa dön |
|
 |
nostril

|
Tarih: Pzr 30.09.2007 20:10 Mesaj konusu: |
|
|
| ME demiş ki: | muhteşem bi grup, delisiyim
yeni albümde geliyo hayırlısıyla, critical acclaim çok güzel olmuş bence,grubun myspace inde dinlemek mümkün
birde grup dvd çıkardı;All Excess isimli. ben indirmek için çok uğraştım, dvdrip ini bekledim, sonunda buldum, değişik bişey olmuş beni sardı açıkcası
ayrıca grubun city of evil albümünde kendisinden iyice uzaklaşmasının temel sebeplerinde biri matt in sesindeki sorundur diye düşünüyorum..
A7X 4Life | bu haberleri aldığım iyi oldu. avenged sevenfold u bayadır dinlemiyordum. uzak kalmıştım. dvdyi hemen çekecem. sağ ol teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
ME

|
Tarih: Pts 01.10.2007 20:31 Mesaj konusu: |
|
|
bişey değil
eğer link bulamassan ben sana yardımcı olurum, Ö.M atabilirsin. Albümünde bu ayın sonunda çıkıyor olması lazım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ME

|
Tarih: Çrş 03.10.2007 21:10 Mesaj konusu: |
|
|
albüm bu ayın 30 unda çıkıyor arkadaşlar, almost easy de süper olmuş bu arada, güzel bir albüm olacağa benziyor. hayırlısı |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Prş 04.10.2007 15:42 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de geçen albüme göre daha çok beğendim... City of Evil fazla power metale kaçmış gibi gelmişti. "Gidin yüzünüze bir su vurun, özünüze dönün arkadaşlar" diye mail atmıştım, sallayan olmamıştı  _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
legend_iero

|
Tarih: Cum 26.10.2007 22:42 Mesaj konusu: |
|
|
30 una sayili gun kaldi ..
a7x "walking the fallen" la karsimizda olucak!
critical acclaim muthis bi sarki olmus !
albumun icindeki diger sarkilar ise :
"Waking the Fallen"
"Unholy Confessions"
"Chapter Four"
"Remenissions"
"Desecrate Through Reverance"
"Eternal Rest"
"Second Heartbeat"
"Radiant Eclipse"
"I Won't See You Tonight Pt. 1"
"I Won't See You Tonight Pt. 2"
"Clairvoyant Disease"
"And All Things Will End" _________________ Be clearly aware of the stars and infinity on high.Then life seems almost enchanted after all ... |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 27.10.2007 14:40 Mesaj konusu: |
|
|
Bat country şarkıları bu sene baya tutanlar arasında. _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
|