Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Red Hot Chili Peppers
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Red Hot Chili Peppers
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 42, 43, 44, 45, 46  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
puose

MesajTarih: Sal 20.03.2007 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

en sewdiim gruplardan biri enerjilerine hastayım çok çok çok seviorum bunnarı ben yaa....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ledinic

MesajTarih: Çrş 21.03.2007 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

geissler demiş ki:
hard to concentrate dinleyin mükemmel slow, albümün en güzel slow şarkısı...

katılıyorum sana bende yeni dinledim gerçekten mükemmel
Başa dön
ScarTissue

MesajTarih: Prş 05.04.2007 1:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

humpdebumpdubadu demiş ki:
Yalnız klipte ironi var bence sen bidaha izle klibi Razz

Bu arada RHCP'nin warnerbros tarafından düzenlenen Charlie amatör video klip yarışmasına katılıyoruz.
ps: Türkiyeden katılım yok cart curt demeyin işin o kısmını hallettik.

Ankarada çekimi gerçekleşecek RHCP video klibi için grup elemenalarının taklidini yapabilen içinde birazcık oyunculuk yeteneği olan arkadaşlara ihtiyacımız var ama canlı perf sahnesi için kız erkek farketmez coşmanız yeter:D
maksat eğlenmek ve rhcp Türkiye fanlarının sesini bir şekilde gruba ulaştırmak.

İlgilenenler Arrow rhcp_charlievideo@hotmail.com

bencede klip süper olmuş bitane teyzenin anthonye karpuz yedirmeye çalışması, klibin sonunda grup üyelerinin kızlar tarafındn terkedilmeleri , anthonynin dişleri Very HappyVery HappyVery Happy ehuehuehe süper olmuş ya çok eğlendm bu aradaa ben varm ya süper bişi bu yeterki adımızı duysun rhcp! gelsinler artık türkiyeye yaa her sene bekle beklee böghhhh:'(((
Başa dön
pj_harvey
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 10.04.2007 5:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yepyeni klip 'hump de bump'

yine harikalar = )

http://www.youtube.com/watch?v=BdH987JJDYs&eurl=
gizmonox

MesajTarih: Cum 13.04.2007 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

severim, ailecek dinleriz... evet klişe bi laf olabilir ama ciddiyim geyik değil..annem 40 yaşına yaklaştı,süslü püslü giyinir falan ama tam bi alternative rockçı Very Happy babam da 50sine merdiven dayadı ve bu grubu seviyo...
Başa dön
humpdebumpdubadu

MesajTarih: Pzr 22.04.2007 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.youtube.com/watch?v=jSJ0F5hr7Mg
daha da yeni klip "Charlie"

gene harikarlar:D
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
geissler

MesajTarih: Pts 23.04.2007 0:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

humpdebumpdubadu demiş ki:
http://www.youtube.com/watch?v=jSJ0F5hr7Mg
daha da yeni klip "Charlie"

gene harikarlar:D

dalga mı geçiyosun sen henüz video çıkmadı, bu senin gönderdiğin amatör video yarışması için olabilir sadece,insanları yanlış yönlendirme, kendi tanıtımını yapmak istersen de bu şekilde yapma...

"biz de bu şekilde bi video çekip yarışmaya katıldık" deseydin keşke...
Başa dön
humpdebumpdubadu

MesajTarih: Pts 23.04.2007 0:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zaten önceki sayfalarda belirtmiştim öyle bi niyetim yok kaldı ki imzamda da yazıyo
neysee...
Başa dön
fakir

MesajTarih: Pts 30.04.2007 4:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

köklü bir gruptur çok farklı müzikler yapmışlardır vokalde anthony kiedis yanlış hatırlamıyosam babası litvanalı anası kızılderiliydi tartışmalı bi sese sahiptir ama şahsen beğenirim john frusciante daha çok yaratıcılığıyla ön plana çıkıyo kanımca dave navarrolu günleri de özlemiyor değilim hani gelelim basçıları flea(michael balzary) ye: çok sağlamdır kendisi üvey babasının kaliteli bir caz müzisyeni olması şansını kullanarak yeteneklerini yavaş yavaş açığa çıkartmıştır funk&blues hastasıdır kendisi sahnede şiddet eğilimi göstermektedir ve dengesiz hareketleri vardır (üzerinde yalnızca gitarla sahneye çıkmak, ara sıra cinsel organıyla çeşitli hareketlerde bulunmak vs.. - diğer elemanlar da az sapık değil ama flea bir miktar abartıyor olayı) bunlar ilk sahne tecrübelerinin şiddete dayalı olmasında bağlanabilir şarkılardaki baslar genç müzisyenleri uğraştıracak&yoracak düzeydedir woodstock konserini izlemenizi hararetle tavsiye ederim ha bi de blood sugar sex magic isimli albümlerindeki müzik kalitesine şu kadar senedir pek rastlayamadım (insandan insana değişir tabi) ve son olarak da davulcu chad smith, sanırım üstadı anlatmak bana düşmez izleyin görün kalite kokmakta kendisi

En son fakir tarafından Sal 01.05.2007 10:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
solocu666
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 30.04.2007 4:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tarzlarında en iyi elemanlara sahip en iyi bestelere sahip grup bana göre saygılar
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ugur_17

MesajTarih: Sal 01.05.2007 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alternative Very Happy
http://daphne.anatolianrock.com/
http://www.myspace.com/daphnebandmusic
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
atto

MesajTarih: Pts 07.05.2007 4:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

son albümleriyle bence ne kadar kalitelil olduklarını bence gösterdiler albümün bütün şarkıları içerisinde kötü diyeceğiniz şarkı eminim yoktur ..kendi tarzlrını korumuşlar by the way le uzaklaşılan funk tarzına tekrar by the way havazsıyla dönüş yapmışlar flea ynie bazı şarkılarda ustaca işler yapmış anthony nin bence sesini en gusel kullandığı albüm ...
anthony nin en beğendiğim performansları
hard to consantrete
animal bar
hey
wet sand
desecration smile
make you feel better
she looks to me
snow hey oh
stadium arcadium
death of a martian
if...

john yönünden beğendiğim şarkılar
snow hey oh
dani california
turn it again
21.century
torture me
strip my mind
wet sand
animal bar
hey
death of a martian
c mon girl
if
readymade
she s only 18 (manyak )
tell me baby (solosu çok hoş)
hard to consantrate (müthiş bi ton)
tabiki slow cheetah
stadium arcadium

flea yönünden beğendiğim şarkılar
torture me
so much i
21.century
hump de bump
c mon girl
charlie
if
readymade
she s only 18
warlock
hard to consantrete
hey
death of a martian
storm in a teacup ...

mükemmel şarkılar ve uyum içinde rhcp nin çıkardığı neredeyse bütün albümler çok değerlidir ilk bi kaç albümünü sevmesem de gusel parçalar mevcuttur.. en sevdiğim albümleri by the way çünkü orda bi hüzün hakim şarkılarda çok samimiler en kendilerine özgü albümleri bssm ve onları en çok sevdiren albümleri de californication dır bence stadium arcadium derleme bi albüm olmakla beraber yein nesil rhcp şarkılarını da barındırmaktadır...
rhcp nin bi çok şarkısına klip çekilmedi diye isyan etmiş bulunmaktayım bi this velvet glove bi parallel universe bi get on top californication dan bi dosed Sad bi don t forget me i could die for you venice queen tear hele bi minor thing gibi hüzünlü şarkılara klip çekmedikleri gibi cabron ve on mercury gibi şeker iki parçayla beraber throw away gibi hit olacağına adım gibi emin olduğum bi parçayı da klipsiz bıraktılar Sad
stad. arc. albümünde de eminim sevdiğim bir çok parça klipsiz kalacak wet sand e kesinlikse gelsin istiyorum animal bar c mon girl slow cheetah da olabilir hatta çok gusel olur ama yaz geliyor sürpriz bi storm in a teacup ya da turn it again klibi de gelebilir torture me de baba bi şarkı o da olabilir ...

bir de rhcp nin b side ları mükemmel ben someone kadar cici bir şarkı dinlemedim:) stadium arcadiumun b sdieleri da çok gusel whatever we want funny face
i ll be your domino ilk aklaıma gelenler kesinlikle dinlemenizi öneririm Wink...rhcp nin değeri bence hala anlaşılamadı ama bi 5 10 sene sonra emeinim kıymeti çok daha iyi anlaşılacak Wink..
Başa dön
stonehead

MesajTarih: Prş 10.05.2007 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir rhcp analizi bu kadar iyi yapılabilir arkadaşım yazdıklarının hepsine aynen katılıyorum rhcpnin müziğini hatmetmiş biri olarak...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
atto

MesajTarih: Pzr 27.05.2007 3:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anthony kiedis in de baba olacağını burdan duyuralım she s only 18 Very Happy ama adam çocuk yaptırıyo Very Happy
Başa dön
agai

MesajTarih: Sal 12.06.2007 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fleanin back to the future filminde oynamisligi vardir
Başa dön
yassmin

MesajTarih: Prş 14.06.2007 0:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anthony de point break de patrick swayze den dayak yiyordu Very Happy

tüm şarkılarını severim, bazı şarkıalrı çok fena etkiler beni OTHERSIDe ı tesadüüfen rastgeldim gecen gün ellerim titremeye başladı birden :S hep aynı etki + flea gibi süper bi basçı daha yok ya
disturbed_one

MesajTarih: Prş 14.06.2007 0:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

make you feel better çok güzel şarkıya son albümden,hala bu kadar basit şarkı yapıp rock star komplekslerine girmemiş olmalarına şaşıyorum.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
geissler

MesajTarih: Prş 14.06.2007 4:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

adamların kalitesi orda yatıyo zaten, arka planda bıraktıkları şarkıları dinlediğinizde onların arka planda kalmalarını kabullenemezsiniz, rhcp'nin derin bir hazinesi var...
eleştirdiğim tek yönleri eski punk günlerine dönme heveslerini hip-hop tarzının etkin olduğu bir dönem olması dolayısıyla bu tarza kaydırmaları...

"californication" gelmiş geçmiş en iyi albümlerden biridir şüphesiz...
Başa dön
Kra

MesajTarih: Prş 14.06.2007 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rhcp sürekli eleman değiştirmiş grupta sürekli dağılmalar olmuştur o yüzden bir albümde çıkarttığı sound diğer albümde birbirini tutmaz aynı şekilde RHCP'ın en çok ses getiren albümlerinden biri olan "Blood Sugar Sex Magik" piyasaya çıkmıştır ve 1999 yılında prodüktörlüğünü yine Rick Rubin'in yaptığı "Californication" albümü çıkmıştır..
Bu albüm Blood Sugar Sex Magik'in soundundan uzaktır fakat RHCP nin 2.en güzel albümüdür. dengesizlikler hip-hop tarzının etkinliğinden çok grup elemanlarının değişikliğinden kaynaklandı bana göre..
geissler

MesajTarih: Prş 14.06.2007 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hillel Slovak grubun kurucusu sayılırdı ve grup funky tarzda müzik yapardı daha çok, onun ölümünden sonra tabiki grubun soundunda değişmelr oldu ama Dave Navarro veya Jack Irons'un grubun müziğinde önemli değişmeler yaptıklarını sanmıyorum...
funk müzikten daha alternatif bir tarza geçtiler ve "californication" albümleryile John Frusciante ile beraber ikinci patlamalarını yaptılar, "By the way" albümü biraz daha melankolik, marjinal bişey çıkmış ama yine de dinleyince "bu rhcp" derdiniz...

son stadium arcadium albümünde hip-hop tarzına kaçmalarının nedeni elemanlar olamaz, zamanın getirdiği bir tercih olabilir yani ben kırk yıl düşünsem otherside gibi bir klip yapan adamlardan hump de bump klibini beklemezdim...
piyasa olmak, justin timbırleyklerle beraber anılmak bana göre grubun samimiliğini azaltıyor..
alternatif müzikten pop-rock müziğe geçme eğilimi gördüm ben ama albümü tamamen dinleyince bu endişe pek kalmıyo allahtan hard to concentrate dinlediğimde "bu rhcp" diyebiliyorum....
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 42, 43, 44, 45, 46  Sonraki
43. sayfa (Toplam 46 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız