Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
farklı ve güzel birşeyler mi dinlemek istiyorsunuz?
o zaman bu grubun biraz tadına bakmalısınız.. gruptan ziyade bir proje aslında.. baya da eski.. herşeyi denemek için yapılmış deneysel albümler.. deneyseller kötüdür önyargınızdan kurtulun ama güzel birşeyler anlatıyorum size şurda.. aaa
bir tutam hip-hop, bol enstrumental biraz trip hop ,ingiliz alternatif rock ve müthiş vokaller...
oldu mu sana unkle...
bu unkle hikayesi dj shadow ve jason lavelle projesi olarak doğup dj shadow ayrıldıktan sonra da bitmiyor..
ilk albüm psyence fiction
albümde thom yorke, ian brown, richard ashcroft (the verve) da var ki en güzel parçalarda da zaten kendileri mevcut..
her parçaya değinmek istemiyorum.. zira çok tırt şeyler de var oturup dinlemeye gelmez.. olsa olsa bunlardan soundtrack felan olur... . evet napalım bu bir deneysel.. ama iyiler de fazla güzel..
albümün en güzellerinden bir demet
lonely soul ve richard ashcroft... parça 9 dakika.. ve repeate alınacak cinsten.. richard a. kesinlikle çok başarılı ve şarkıda aradığınız her türlü tadı, enstrumanı bulabilirsiniz.. benim gözdem... öneririm.. harikaaaaa....
rabbit in your headlights ve thom yorke
kesinlikle enfes.. müziği, yorke'un sözleri albüm'ün en ağır parçası.
her anlamda...
dolphins were monkeys ian brown'un unkle remix'i ve kesinlikle şahane.. baştacı... ian brown baştan çıkarıcı.. biraz daha sıkarsam ulu bir remix.. tadından yenmiyor bilginize;) hadi siz de eşlik edebilirsiniz hep beraber
ay couuld be theee next to see that there'll be nobody thereee...
ve ve yine ian brown ve enstrumental be there
monkey kardeşinden ayıramıycam.. ikisini de çok seviyorum.. ikisi de evladımız..
bunların yanında Bloodstain, ve unreal de pek hoş parçalar...
Bloodstain de alice temple adında bir bayan vokal var ki kendisini tanımıyorum. tanışmayı da düşünmüyorum. çok merak eden buyursun wikipedia'ya. çok da güçlü bir vokal değil zaten ancak albümde ferah bir etkisi var. unreal de yine hoş bir enstrumental denemesi..
rabbit in your headlights ve thom yorke
http://www.youtube.com/watch?v=sIT3LGOFB0Q
bu klibi memleketimde izlemeyen kimse kalmadı sanıyorum.. hiç izlemeyen çakmasını izlemiştir. hani doğuşlu olanı... neydi adı? kopartıcı bir klipti doğuşun ki.. insan doğuş'un yanık sesini duyarken istem dışı yorke'un müziğini tahayyül edince pek bir komik oluyor...
neyse efendim zaten kısa film gibi nefis bir eser kendisi tekrar tekrar izleyelim.. lezizz...
hey maaan where are you going meeeenn heeeyy...
klipte oynayan denis lavant'a cephede bir kuple a very long engagement'te(un long dimanche de fiancailles) (kayıp nişanlı) rastlayabilirsiniz.. jean pierre jeunet ile audrey tautou amelie'den sonra tekrar yanyana..
biraz ağır aksak işlemesine rağmen güzel bir filmdi.. jodie foster bile var.. en azından audrey çok güzel ve seksiydi
ama ben görüntü yönetmenine aşık oldum ki amelie ile aynı isim.. nerden geldim ben buralara ha neyse başka bir klip linki veriyodum ben.. "iki saniye içinde açılırsa youtube beni seviyor demektir"; ))
UNKLE, yeni albümü War Stories’i 24 Temmuz’da yayımlıyor.
14 şarkıdan oluşan üçüncü UNKLE albümünde, Queens Of The Stone Age’den Josh Homme Restless adlı şarkıda UNKLE’a eşlik ediyor. Josh Homme dışında The Cult'tan Ian Astbury Burn My Shadow'da UNKLE'la düet yaparken, Massive Attack'ten 3D de Twilight'ta kendini gösteriyor.
War Stories:
'Intro'
'Chemistry'
'Hold My Hand'
'Restless' (feat. Josh Homme)
'Keys To The Kingdom' (feat. Gavin Clark)
'Price You Pay'
'Burn My Shadow' (feat. Ian Astbury)
'May Day' (feat. The Duke Spirit)
'Persons & Machinery' (feat. Autolux)
'Twilight' (feat. 3D)
'Morning Rage'
'Lawless'
'Broken' (feat. Gavin Clark)
'When Things Explode' (feat. Ian Astbury) _________________ BeN-SeN-O
dj shadow yaa adamım çok seviyorum bu herifi...bana trip-hop veya downtempo tadında bişeyler olsunda ne olursa olsun :9
unkle'ın müziğini dinlememek veya duymamak elde değil...never never land albümü şiddetle tavsiye edilir...kliplerini izleyen bilir bi klibinde şarkının adı aklıma gelmiyor şimdi denis lavant oynuyordu caddenin ortasından yürüyerek canlandırdığı bi karakter ama yurdum insanlarından doğuş abimiz bu klibi çal sen kendi klibi gibi çek - ilk gördüğümde yok artık demiştim olaya bak
uzun lafın kısası tüm albümlerini dinlemenizi tavsiye ederim ama benim önceliğim never never land - severek takip ediyoruz deyip - noktayı koyayım _________________ Capo
Tarih: Prş 10.05.2007 11:19 Mesaj konusu:
never never land nedense pek beğenilmedi, ama benim de favorim, bu albümde ian brown, del naja, josh homme gibi dev isimlerle paslaşmasına şahit oluyoruz grubun, sırf bu açıdan bile sağlam bi albüm, özellikle in a state, robert del naja'nın döktürdüğü invasion, ian brown'un uçurduğu reign ve klibiyle tüyleri diken diken eden never never land'in bi tadına bakılmalı başlık için teşekkürler bu arada...
Tarih: Pzr 13.05.2007 15:59 Mesaj konusu:
Psyence Fiction saglam bir albümdür. Ikinci albüm Never Never Land'i hala dinleyebilmis degilim. Bu albümle ilgili pek iyi yorumlara rastlayamadim ama bu yorumlar dinlemek istegime dokunamadi cünkü DJ Shadow var eylemin icinde. _________________ Öyle güzel bir ev, öyle güzel bir bahce,
Telas yok, sürpriz yok, lütfen!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız