| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sly

|
Tarih: Sal 22.05.2007 9:20 Mesaj konusu: |
|
|
[QUOTE="amora-moria"]Başarılar arkadaşlar, umarım hedefleerinize ulaşırsınız...
Çok ta zamanında kurmuşsunuz grubu.. [/QUOTE]teşekkürler saol  _________________ Crestfallen-> Bass Guitar
I will never let you go, if you promise not to fade away...
Demoyu dinlemek için-->www.myspace.com/crestfallentheband |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
dark_shine

|
Tarih: Sal 22.05.2007 18:03 Mesaj konusu: |
|
|
bende yorumlarimi yapmak istiyorum arkadaslar
konser genel olarak iyidi cok eglendik sarkilarida cok guzel caldiniz soylediniz ama sarkilarin coklugundanmidir bilmem ama sonlara dogru barisin sesi gitti veya bana oyle geldi yani cok tecrubeli oldugum soylenemez ama seyirci yorumu olarak ciddiye alirsiniz heralde veya down with the sickness i sona birakmamaliydiniz ama neyse ilk konserdi yani daha cok gelisir hersey bence cok cok daha iyi de olabilirsiniz..
gonulden tebrik ediyorum basarilar
not : birkac resim ve goruntuleriniz var en kisa zamanda koyarim buraya _________________ Julian Lloyd Webber
dide |
|
| Başa dön |
|
 |
sly

|
Tarih: Çrş 23.05.2007 16:43 Mesaj konusu: |
|
|
dide yorumun için saol:) ama barışın sesi gitmedi ya:S yada bana ööle gelmedi... bilmiorm ama güzeldi konser bencede:D _________________ Crestfallen-> Bass Guitar
|
| Başa dön |
|
 |
screenager

|
Tarih: Prş 24.05.2007 17:04 Mesaj konusu: |
|
|
çok saol didecim konsere gelip bizi desteklediin için en başta bide sesim gitmedi die hatırlıorum ya biraz zorlanmış olabilirm son şarkılara doğru ama neyse.. yorumun için saoll fotorafları da atarsın bi ara soraki konserlerimizde görşmek üzere  _________________ controlling my feelings for too long.. forcing our darkest souls to unfold..
Crestfallen -> Ritm Gitar & Vokal
www.mypsace.com/crestfallentheband
www.myspace.com/screenager1 |
|
| Başa dön |
|
 |
dark_shine

|
Tarih: Prş 24.05.2007 19:18 Mesaj konusu: |
|
|
tamam gitmedi ama down with sickness i begenmedim diyim o zaman neyse genel olarak guzeldi bayaa...
gorusmek uzere diger konserlerde de  _________________ Julian Lloyd Webber
dide |
|
| Başa dön |
|
 |
dark_shine

|
Tarih: Prş 24.05.2007 19:58 Mesaj konusu: |
|
|
[img src="http://img409.imageshack.us/img409/6548/dscn2987eo9.jpg"] _________________ Julian Lloyd Webber
dide |
|
| Başa dön |
|
 |
sly

|
Tarih: Cum 25.05.2007 12:46 Mesaj konusu: |
|
|
Saol tekrar down with the sicknessa özellikle çalışcas ama o konserde çok fazla teknik sorun vardı...bide barış çok fazla scream yaptı o şarkıda ondan beğenmemişindir neyse diğer konserlerde görüşürüz  |
|
| Başa dön |
|
 |
enterprise_gitar

|
Tarih: Sal 29.05.2007 17:52 Mesaj konusu: |
|
|
ewt gavatlar ilk konserinize studyom olduundan dolayı gelemesemde sz 20 sindeki konserde bizi yalnz brakmadnz cok saoln eminim sz de cok ii bi performans gostermissinzdir
enterprise olarak hepinizin basarılarınn dewamını diliorm ...
ayrıca trash till death (caırıya)  |
|
| Başa dön |
|
 |
screenager

|
Tarih: Çrş 30.05.2007 22:14 Mesaj konusu: |
|
|
3 Haziran Pazar günü Biziz Rock Bar'da ( tunalı mcdonaldsın karşısı) konsermiz var.. kapı açılışı 16.00 olup giriş ilk içki dahil 8 ytl'dir.. hepinizi konserimize beklioruz!! _________________ controlling my feelings for too long.. forcing our darkest souls to unfold..
|
| Başa dön |
|
 |
sly

|
Tarih: Cum 01.06.2007 17:08 Mesaj konusu: |
|
|
evet konser eminimki çok güzel olcak...herkezi bekliyoruz... _________________ Crestfallen-> Bass Guitar
|
| Başa dön |
|
 |
screenager

|
Tarih: Pts 04.06.2007 18:55 Mesaj konusu: |
|
|
myspace sayfamıza pieces ve chapter four'u koyduk.. alınan kayıt sıradan bir hücum kayıt olduğu için kayıt kalitesi yüksek diil elbette yinede grup hakkında bi izlenim edinebilrsiniz umarım.. dinlemek isteyen, merak eden buyursun.. www.myspace.com/crestfallentheband _________________ controlling my feelings for too long.. forcing our darkest souls to unfold..
|
| Başa dön |
|
 |
telecaster52

|
Tarih: Sal 28.08.2007 11:26 Mesaj konusu: |
|
|
| Skull_KruSher demiş ki: | Öylesine girdim bakınıyordum Barış Sarıgül ismini görünce bir an "nasıl lan" dedim. Meğersem isim benzerliğiymiş.
Akromegali diye aratırsanız forumda vokalinizin isim-soyisim adaşının olduğunu görürsünüz.(forumdan telecester52 olur arkadaş)
Maşallah yaşlarınızda pek gençmiş.. |
aboo bende "nasıl lan" oldum bu kadarmı benzerlik olur _________________ fender usa telecaster--o şimdi asker // haydi PSPslim oyunları paylaşalım www.myspace.com/akromegali // Yaşasın minimalizim! |
|
| Başa dön |
|
 |
mycobe

|
|
| Başa dön |
|
 |
Refshement_guitar

|
Tarih: Çrş 14.11.2007 10:21 Mesaj konusu: |
|
|
selam arkdaşlar bestelerinizi merakla bekliyorum bullet da çalmakdaymısınız süper  _________________ THE FURY OF OUR |
|
| Başa dön |
|
 |
dark_shine

|
Tarih: Prş 15.11.2007 21:17 Mesaj konusu: |
|
|
24unde diilmiydi o biziz'deki konser? 18inde de mi var yoksa?=) _________________ Julian Lloyd Webber
dide |
|
| Başa dön |
|
 |
ShitDeatH11

|
Tarih: Cmt 17.11.2007 1:02 Mesaj konusu: |
|
|
pazarki konserde başarılar arkadaşlar...avenged sevenfold - bat country çalarsınız artık... _________________ kayıp nota --- gitar |
|
| Başa dön |
|
 |
alcolp

|
Tarih: Cmt 17.11.2007 11:30 Mesaj konusu: |
|
|
konserde başarılar beyler...siz ona bakmayın...siz onun yerine sieze the day i çalın... konserde görüşmek dileyiylen...
Kayıp Nota_vokal... |
|
| Başa dön |
|
 |
ShitDeatH11

|
Tarih: Cmt 17.11.2007 12:26 Mesaj konusu: |
|
|
çok slow olm sieze the day koparız bat country de ... _________________ kayıp nota --- gitar |
|
| Başa dön |
|
 |
sly

|
Tarih: Cmt 12.01.2008 22:31 Mesaj konusu: |
|
|
Refreshmet'ın gitaristi kardeşim, besteleri tamamladık sayılır(söz yazmaktayız şuan:D)işler umduuumz gibi giderse yarıyıl tatilinin 2. haftasında kaydedip myspace sayfasına koycas..bu arada 18 inde o konser oldumu ya:Donun afişini kızılayda porsuk'un camında gördüm ama haberim bile yokdu öyle bi konserden:Dhoş üstünden kaç ay geçti ama yazmak bu ana nasipmiş _________________ Crestfallen-> Bass Guitar
|
| Başa dön |
|
 |
STUDYO218 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 14.01.2008 12:59 Mesaj konusu: |
|
|
STUDYO 218 acıldı!!! Sizleride bekleriz..Calısmalarınızda basarılar... _________________ www.myspace.com/studyo218
Bestekar Sokak 21/8 Kavaklıdere/Ankara
TEL: 419 2 218 |
|
| Başa dön |
|
 |
|