| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DaveMustaine_64 "MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 4256 Nerden: Sınıf 64 / Ankara
|
Tarih: Çrş 30.05.2007 16:54 Mesaj konusu: Gitar/amfi/pedal tamir ettirmiş olanlar -VERİ TABANI başlığı |
|
|
Arkadaşlar aslında başlık indeksinde bu tarz başlıklar var fakat bu konuda daha hızlı bir şekilde bilgiye ulaşmak için bu tarz bir veritabanı oluştursak süper olur diye düşündüm.
Olay şu, önceden bozulmuş olan bir aletinizi (gitar, amfi, pedal, processor, davul , mikrofon vs. ) tamir ettirdiğiniz bir yer varsa bunu buraya yazın.
Siz yaptırdığınız tamirle ilgili detaylı bilgiyi de verin, eğer memnun kalmadıysanız bunu belirtin, memnun kaldıysanız bunu da belirtin. Ben bunları birleştirip tek bir başlıkta toplayıp, şehirlere ayırıp sabitlemeyi düşünüyorum..
Hatta size bir de şablon hazırladım;
| Kod: | [size=18][color=green]ANKARA[/color][/size]
[size=15][color=green][b]Her türlü gitar tamiri [/b][/color][/size]
[size=15][color=green][b]Evrensel Müzikevi (Kenan Usta)[/b][/color][/size]
[color=green][b]Adres : [/b][/color][b]İzmir 2 Caddesi, Tur-tes pasajı KIZILAY [/b]
[color=green][b]Telefon : [/b][/color][b]0 312 xxx xx xx[/b]
[color=green][b]E-mail : [/b][/color][b]---[/b] |
Yukarıda code bilmemnesi içinde yazanları mesajınıza kopyalayıp yapıştırdığınızda şöyle görünecek:
ANKARA
Her türlü gitar tamiri
Evrensel Müzikevi (Kenan Usta)
Adres : İzmir 2 Caddesi, Tur-tes pasajı KIZILAY
Telefon : 0 312 xxx xx xx
E-mail : ---
Siz yaptırdığınız tamire ve yere göre boşlukları kendinizce doldurursunuz Kolay gelsin  _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
Floyd-rose hakkında her şey: http://turkrock.com/ftopic45104.html
www.myspace.com/dementiatr |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
neverktulu

Kayıt: Jan 20, 2007 Mesajlar: 321 Nerden: in the eye of the torneydo
|
Tarih: Prş 31.05.2007 6:45 Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,Digitech rp300a prosesörüm kafayı yedi,kendi kendine davul ritmini hızlandırıp yavaşlatıyor,efekten efekte geçiyor.display sürekli değisiyorİstanbulda prosesör tamiri yapan bir yer arıyorum. _________________ Epiphone Flying V, Randall RX25RM,POD xt, cs-3,ch-1 |
|
| Başa dön |
|
 |
ghostknight

|
Tarih: Prş 31.05.2007 10:49 Mesaj konusu: |
|
|
İSTANBUL
Amfi & pedal tamiri
Proseslab
Adres : Galipdede Cd. No:74 Tünel Beyoğlu/İstanbul (tünel'den karaköy'e inerken sağda kalıyor)
Telefon : 90 212 2931189 --- 90212 2454023
Web : http://www.proseslab.com/(yalnız çok sık güncellenmiyor sanırım)
EMail: cengmusic@yahoo.com |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
duncan Derin6 gitar

|
Tarih: Prş 31.05.2007 12:10 Mesaj konusu: |
|
|
DS-1'imi götürmüştüm entegre değişmesi gerekiyordu, problemi çabucak bulup, 3 gün içinde tamir edip vermişlerdi...
ANKARA
elektronik malzeme, teknik servis, bakım ve tamiri
Kıvılcım Teknik Servis
Adres : İnklap Sok. 29/B Kızılay / ANKARA
Telefon : 0 312 425 4004
E-mail : info@kivilcim.com.tr _________________ www.derin6.com , Selçuk Oktay.
''Love is the law, the love under will'' |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 31.05.2007 13:15 Mesaj konusu: |
|
|
duncan sana da teşekkürler
Bu başlıkta yeteri kadar bilgi toplayabilirsek, birisinin bir şeyi bozulduğunda hemen turkrock'a girip nereye götürebileceği konusunda çok iyi fikir edinecektir  _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
Floyd-rose hakkında her şey: http://turkrock.com/ftopic45104.html
www.myspace.com/dementiatr |
|
| Başa dön |
|
 |
masterofpuppetsasd

|
Tarih: Prş 31.05.2007 16:51 Mesaj konusu: |
|
|
İSTANBUL
Her türlü gitar tamiri ve yapımı
GİTAR VE KEMAN ATÖLYESİ(Fatih Usta)
Adres : İstiklal Caddesi.Balyoz Sokak.Güzel İş Hanı.No:24.Kat 5 Beyoğlu/İstanbul
Telefon : 0535 221 42 83
gitarımdaki boya dökülmelerini profesyonellikle ve 2 gün gibi bir sürede halletti.ayrıca her türlü ayarıda güzelce yaptı. _________________ http://www.turkrock.com/ftopic80495.html |
|
| Başa dön |
|
 |
polski90 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 01.06.2007 19:05 Mesaj konusu: |
|
|
İSTANBUL
Ampli, mikser gibi cihazların tamiri
BSL Elektronik Ltd. - Mete Kuzer
Adres : Halk Caddesi, Üsküdar - İstanbul
Telefon : 0 216 553 29 45
E-mail : -
Marshall MG-50 amplimizde bir sorun vardı, halledildi. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
neverktulu

Kayıt: Jan 20, 2007 Mesajlar: 321 Nerden: in the eye of the torneydo
|
Tarih: Pts 04.06.2007 13:43 Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler arkadaşlar _________________ Epiphone Flying V, Randall RX25RM,POD xt, cs-3,ch-1 |
|
| Başa dön |
|
 |
RockTillYouDrop

|
Tarih: Pts 04.06.2007 17:35 Mesaj konusu: |
|
|
| teşekkürler çok iyi.. proseslab ı mesaj yazdıktan sonra ben de keşfettim..pedallarla ilgili çalışan bir yer zannedersem..birkaç gün içinde gidicem.. |
|
| Başa dön |
|
 |
svaltio

|
Tarih: Prş 07.06.2007 21:54 Mesaj konusu: |
|
|
| izmirde Erkan Sızarlar'ın adresini de yazarmısınız bir zahmet.. |
|
| Başa dön |
|
 |
KeReMmM

|
Tarih: Pzr 10.06.2007 11:43 Mesaj konusu: |
|
|
| MXR pedalının switchi bozulup ta değiştirten oldu mu? Proseslaba gitmiştim orjinal switchlerden takıyoruz dediler ancak taktıkları switchler orjinalinden biraz daha kısaydı. Switcin orjinalini ya da aynı görünümde olanını bulabilceğim bir yer var mı? |
|
| Başa dön |
|
 |
ghostknight

|
Tarih: Pzr 10.06.2007 12:02 Mesaj konusu: |
|
|
| MXR'larda (yanılıyorsam düzeltin) DPDT anahtarları kullanılıyordu. Alalede bir yerde bulman çok zor. Proseslabtakiler aynı işi görecektir. Kısalık, uzunluk konusunda birşey diyemiyorum; cidden o kadar önemli mi? |
|
| Başa dön |
|
 |
KeReMmM

|
Tarih: Pzr 10.06.2007 16:06 Mesaj konusu: |
|
|
Evet DPDT kullanılıyor. Valla bulabilirsem ki çok ama çok zor gözüküyor, aynısını almak isterim ama bu gidişle proseslaba tekrar uğriycam sanırım  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
Flareos

Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 594 Nerden: İstanbul / Yalova
|
Tarih: Pzr 30.09.2007 1:12 Mesaj konusu: |
|
|
| masterofpuppetsasd demiş ki: | İSTANBUL
Adres : İstiklal Caddesi.Balyoz Sokak.Güzel İş Hanı.No:24.Kat 5 Beyoğlu/İstanbul
gitarımdaki boya dökülmelerini profesyonellikle ve 2 gün gibi bir sürede halletti.ayrıca her türlü ayarıda güzelce yaptı. |
Fatih usta keman ilesi ile ilgili yapım bakım onarım ve danısmanlık de veriyor... Ne zaman gitsem keman yapıyor adam
Ayrıca bugunune kadar çok kez benim gitar elinden geçmiştir, hiçbir sorun yaşamadım, süper işçilik |
|
| Başa dön |
|
 |
Eldrun

|
Tarih: Pzr 30.09.2007 3:39 Mesaj konusu: |
|
|
ISTANBUL
Gitarımın perdelerini değiştirmesi için Fatih abiye götürdüm.Gitarımın alt tarafındaki vuruğu da abanoz ile doldurup düzeltmiş oldukça iyi oldu.Üst eşiğimde bir sorun vardı onu da düzeltmiş iyi olmuş, gerçi eskisine alıştıktan sonra biraz garip gelmişti ama neyse iyi oldu sonuçta, aslında değiştirecekti eşiği ama gitar eski olduğu için orjinalliğini bozmayalım dedi.
Yanlız işçilik konusunda mükemmel diyemiycem, yeni perdeler çok iyi tesviyelenmemişti, kötü de değil ama.
Bir de 16. ve 17. perdelerimde bir iz kalmıştı kıtır kıtır yapıyor, ilk zamanlara göre baya geçti artık pek sorun çıkarmıyor gerçi ama bıçakla 3-4 derin çizik atılmış gibi duruyordu ilk başlarda.Dikkatinden kaçtığını ya da pek dikkat etmediğini düşünüyorum.Perdelerin kenarları ise çok iyi törpülenmemiş (kötü de değil pek) ama o bıcak izi gibi olan şeyler pek de iyi değildi.
Perdeleri yapıştırırken fazla yapışıtırıcı kullanmış ve perdelerin kenarlarına taşırmış, brezilya gül ağacı klavye olunca gitar, biraz üzüldüm diyebilirim bu konuya.Bilen arkadaşlara soruyorum, umarım okurlar ve cevap verirler, arkadaşlar bu kenarlardan taşan yapıştırıcıyı klavyeye zarar vermeden sökmenin bir yolu var mıdır? Varsa ve anlatırsanız çok sevinirim.
Genel olarak Fatih abinin muhabbeti çok iyi, bilgisi de iyi, enstruman yapımı bölümünde okuyor, fakat gerekli özeni bazen göstermiyor, işi fazla olduğu için olsun bitsin gibi bir yaklaşımı olabiliyor gibime geldi.Fiyat olarak ise çok iyi diyebilirim.O fiyata göre hiç yoktan iyi diyebiliyorum.
He bir de, gitarın tellerini de yenilemişti tabi ama sap ayarı bana göre çok iyi değildi hafif bi dışbükeylik vardı sanki.Her usta bir farklı yapıyor zaten, en güzeli sap ayarı yapmayı öğrenip kendinizin istediğiniz şekilde yapmanız sanırım.
Bir de, Fatih abinin ısrarı sonucunda gitarıma jumbo fret taktırdım ve pek memnun değilim, arkadaşlarımın jacksonlarını çalarken de pek sevmezdim jumbo freti, daha çok gibson tarzı biraz basık ve biraz ince fret rahat geliyor.Nasıl ikna etti onu da bilmiyorum Fatih abi beni.  _________________ Warlock worlak diye okunur, warlok diye değil...
Satılık Behringer Ekolayzır 40TL |
|
| Başa dön |
|
 |
keremd

|
Tarih: Pzr 30.09.2007 8:18 Mesaj konusu: |
|
|
İSTANBUL
Digitech Yetkili Servisi