Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Gov't Mule
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Gov't Mule
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Bardamu

MesajTarih: Cum 06.07.2007 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

worried down with the blues... müthiş şarkı

allman bros konserlerinde de çalıyolar genelde, dereck trucks ile atışmalarına doyum olmuyor.

ben deja voodoo ve high & mighty'yi eski albümleri kadar beğenmedim. besteler eskisi kadar kuvvetli değil gibi geldi, alan woody'nin eksikliğinden olsa gerek.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bardamu

MesajTarih: Cum 06.07.2007 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"the deep end 1-2"nin yanında "live with a little help from our friends"i de tavsiye ederim.

1999'da alan woody henüz sağken kaydedilmiş. derek trucks, marc ford gibi konuk sanatçılar çalıyor.

bende 4 cd'lik collector's edition var, e-mule sağolsun..

adamlar milleti black sabbath'dan war pigs ile 1999 yılbaşına sokuyor!!

afro-blue diye bir şarkıda konuklarla birlikte abartısız yarım saat atışıyorlar. üflemeliler de var, şarkı bir yerden sonra rock'tan kopup fusion'a kayıyor. sanırım orijinali derek trucks band'in şarkısı.
Başa dön
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pzr 08.07.2007 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"deja voodoo" ve "high & mighty" ile blues rock tabanından uzklaşıp daha funky yapılar sergilemeye başladılar ve bu sebeple konserleri artık daha da doğaçlamaya dönük geçiyor. bana göre en güçlü dönemlerinden birisi. allen woody'nin eksikliği de var fakat fakat beste olarak warren haynes ismi daha çok geçtiğinden ve warren'ın bu dönemlerinde funk ile yakın ilişkide olduğundan dolayı beğenmemiş olabilirsin.

"afro blue" derek trucks'ın değil. sadece "soul serenade" albümünde o şarkıya arajman yaptılar. gerçekte o şarkı mongo santamaria'nın. mongo santamaria kim diye sormak isterseniz onun da kübalı bir perküsyonist olduğunu yazabilirim.Smile

"live with a little help from our friends" hakkında ise daha önce yazmış olmam lazım bir önceki sayfada...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Bardamu

MesajTarih: Pzr 08.07.2007 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eyvallah, zevk meselesi tabii. yoksa adamların müzisyenliğine dil uzatmak mümkün değil.

afro-blue bilgisi için teşekkürler.. derek trucks band yorumunu dinlemek için sabırsızlanıyorum..
Başa dön
defansif_ortasaha
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 29.10.2007 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alışıldıgı üzere yeni albüm haberi vermek yine bana düştü!

GOV T MULE--Mighty High

1. I'm A Ram
2. Rebel With A Cause
3. Horseflies
4. The Shape I'm In
5. Play With Fire
6. Hard To Handle
7. Hard To Dubya
8. Unblow Your Horn
9. Unthrow That Spear
10. So Ram, So Strong
11. Outta Shape
12. Reblow Your Mind
13. Plasticine Era

saygı sevgi...
Başa dön
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cmt 03.11.2007 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aslında bu şarkılar yeni değil. eski şarkıların yani "high & mighty"deki şarkıların çok farklı versiyonları... reggae tarzını çok seviyorsan beğenirsin. çünkü çok farklı yapmışlar.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
metafiz

MesajTarih: Pts 05.11.2007 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kaç aydır Life Before Insanity dinliyorum ve hala doyamadım.Grubun albümlerini Türkiyede bulma şansımız var mı acaba?Diğer albümlerini orijinalinden dinlemek istiyorum.Aslında konser DVD si falanda olsa fena olmaz.
Başa dön
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Sal 06.11.2007 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gov't mule'un albümlerini ve dvd'lerini türkiye'de bulmak imkansız. amazon, ebay ya da kendi sitelerinden getirttirmek en iyisi. daha ucuza gelebiliyor.
defansif_ortasaha
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 17.11.2007 0:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Son albümleri elime geçti ! Açıkçası reggae ve dub müziğe olan sevgimden dolayı çok şaşırdım ve çok beğendim.Böyle bir müzisyen le nerdeyse bütün müzik zevklerimiz birebir,çok hoş bir durum!

Birde DVD si geçti elime- Live 2005 Koln, E-Werk.
Alışagelmiş performansları gene sergilemişler,bir değişiklik yok ama bir fan olarak toplamak durumundayım Smile

Birkaç yeni blues albümüde edindim onlarıda blues başlğında degerlendiririm artık.

saygılar
Başa dön
metafiz

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

enchant abi. Son olarak The Deep End 1 ve 2 yi dinledim ve çok beğendim. Ama artık tarz olarak sanki blues-rock tan rock a daha çok kaymışlar gibi. Yada bana öyle geldi.Daha doğrusu bu albümden her tarzdan birşeyler var gibi. Mesela The Deep End 2 nin kapanış parçası olan Babylon Turnpike sanki biraz daha jazz olmuş.Yanılmıyorum değil mi?Çünkü jazz dan çok fazla anlamamda.Bu albümü biraz daha dinledikten sonra Deepest End i dinleyeceğim.Eminim ki konser albümü stüdyo albümünden daha çok zevk verecektir. Bu grupta tıpkı Deep Purple gibi konserlerde uçuyor.Ayrıca bir yandan da ZZ Top ın ilk albümünü dinlemeye başladım.Sonra sırayla gideceğim.Yazında Lynyrd Skynyrd a bulaşmayı düşünüyorum.
Başa dön
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

the deep end vol 1 de rock çalışmalar yanında blues rock besteleri de var. hepsinin yanında saf blues şarkıları da mevcut. worried down with the blues, soulshine gibi... birde ayrıca sco-mule gibi bir şaheser de mevcuttur. the deep end 1'i 2'den daha çok seviyorum. neden dersen daha bütünlüklü geliyor bana. 2'de caz etkileşimli şarkılar var dediğin gibi.
konser albümü ise uçuruyor. tek kelimeyle izlemelisin diyorum. tıpkı bir jam band havasında veriyorlar konseri. sanki jam band değiller. Very Happy benimki de laf.
zz top'un ilk albümleri müthiştir. birde sırf blues şarkılarından oluşan albümleri de mevcut. lynyrd skynyrd için birşey diyemiyorum. uçsuz bucaksız çünkü. hepsinin yanında sana birde the outlaws tavsiye ederim. diablo canyon albüm ismi. Smile
metafiz

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

enchant demiş ki:
the deep end vol 1 de rock çalışmalar yanında blues rock besteleri de var. hepsinin yanında saf blues şarkıları da mevcut. worried down with the blues, soulshine gibi... birde ayrıca sco-mule gibi bir şaheser de mevcuttur. the deep end 1'i 2'den daha çok seviyorum. neden dersen daha bütünlüklü geliyor bana. 2'de caz etkileşimli şarkılar var dediğin gibi.
konser albümü ise uçuruyor. tek kelimeyle izlemelisin diyorum. tıpkı bir jam band havasında veriyorlar konseri. sanki jam band değiller. Very Happy benimki de laf.
zz top'un ilk albümleri müthiştir. birde sırf blues şarkılarından oluşan albümleri de mevcut. lynyrd skynyrd için birşey diyemiyorum. uçsuz bucaksız çünkü. hepsinin yanında sana birde the outlaws tavsiye ederim. diablo canyon albüm ismi. Smile

Soulshine'ı nasıl atlarım ya! İlk dinlediğimde yine o önceki dinlediğim vurucu parçalardaki etkiyi yarattı bende.Ondan sonra kaç tekrar yaptım hatırlamıyorum.Söylediğin gibi tarz olarak The Deep End Vol.2 biraz daha dağınık 1e göre ama farklı tatlar vermeleride güzel bence.Yada denemeleri diyeyim.Nezaman ne çalacakları belli olmuyor bunların.Konseride izle diyorsunda nerde izleyeceğim.Dinlemekten başka bişey yapamıyorum.Yine bir forum sitesinde birisi Ankara Dost ta dvdsi mevcut demişti ama bilmiyorum.Bana pek inandırıcı gelmedi.Eğer varsa birisine aldırıp yollatmak kalıyor geriye.Çünkü en çok izlemek istediğim gruplardan biri Gov't Mule.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız