Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Edip Akbayram
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Edip Akbayram
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Violence
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 19.01.2005 1:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Okumak icin Antalya'da oldugum zaman dinleyip huzunlenirim " Bekle bizi İstanbul". Tanıstımda moda'da... Pamuk gibi bir adam saglık problemleri var suan... Hep simdi oldugu gibi yanımızda kalır umarım...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ceterisparibus

MesajTarih: Pzr 06.03.2005 2:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

edip akbayram'ın sesinden aldırma gönül'ü dinlemek ayrı bir keyiftir benim için..
uyux

MesajTarih: Çrş 29.03.2006 0:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şimdi yeri diil belki ama edip akbayramı rock cı olarak saymayanları anlamıyorum bizim kültürümüz ve rock müziği birleştiren bi kültür var:Anadolu Rock örneğin Kazım Koyuncu,Volkan Konak,Selda Bağcan da rockcıdır bana göre müzikleri sert olmayabilir ama onlarda bu kültürü benimseiler biraz derinlemesine düşünmek lazım...
playmaker
Burak Tülbentçi

MesajTarih: Pts 19.06.2006 6:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Edip Akbayram'in sesi benim her zaman hosuma gitmistir.
Hic zorlanmadan, cok net bir sesle eserlerini icra eder.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sound666

MesajTarih: Pts 19.06.2006 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Edip Akbayram rock degil ama neden buraya konusu acildi onu anlamadim?
Edip Akbayram ozgun muzik yapan cok basarili gercekten sanatci denilebilecek ender kisilerdendir
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zapcho

MesajTarih: Sal 20.06.2006 0:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Edip Akbayram 1972 / 1985 yillar arasi anadolu rock yapti,
o kayitlar artik piyasada bulunmuyor diye cogu kisi bilmiyor,
Hele 73 / 77 yillar arasi kayitlar rockdur..

o yuzden Edip Akbayram burada..

tamam simdi belki rockdan daha degisik birseyler yapiyor
ama Turkiye de rock baslattan 4 / 5 isimden bir tanesi...
Başa dön
jenesaispas

MesajTarih: Sal 25.07.2006 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

üstadın 'hasretinle yandı gönlüm' deyişini her duyduğumda içim cız eder, keşke yeni çalışmalar yapsa da biraz hasret gidersek...
Başa dön
silent-enigma

MesajTarih: Çrş 26.07.2006 1:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vaay edip akbayram da rock yapıyomuş da haberimiz yokmuş
Başa dön
noSurprises

MesajTarih: Çrş 26.07.2006 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Notu: Başlık gereksiz ve konu dışı olan mesajlardan ayrılmıştır.Daha fazla bilgi için Forum Kurallarını okuyunuz.Saygılar.
electricturk
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 08.10.2006 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Edip Akbayram vs... sanatçılar da rock mı yapıyor diyenler genelde heavy metalci yani kendileride rock müzik dinlemiyor.
Başa dön
bebecik

MesajTarih: Pts 11.12.2006 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu adamın sesi cok güsell Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bilek

MesajTarih: Sal 12.12.2006 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

uyux demiş ki:
şimdi yeri diil belki ama edip akbayramı rock cı olarak saymayanları anlamıyorum bizim kültürümüz ve rock müziği birleştiren bi kültür var:Anadolu Rock örneğin Kazım Koyuncu,Volkan Konak,Selda Bağcan da rockcıdır bana göre müzikleri sert olmayabilir ama onlarda bu kültürü benimseiler biraz derinlemesine düşünmek lazım...

Özde katılıyorum (gerçi Volkan Konak'ın çoğu şarkısını, Kazım Koyuncu'yu ise hiç dinlemedim); yukarıda kalınlaştırdığım yer zaten başka bir kavramı akla getiriyor: Hard Rock. Hard= sert... böyle bir konsept oluştuğuna göre demek ki "sert" olmayan rock tarzları da varmış; hatta Hard Rock dışındaki tarzların hiçbiri "özünde" sert değildir! ("crossover" olarak tanımlanan etkileşimli türler ayrı tabi...)
Bu bağlamda electricturk'e şapka çıkarıyorum: "Rock" adına ahkam kesenlerin rock'un sözlük anlamından bile haberleri olmadığı çok açık Wink Bu kişiler Erkin Koray'ın "Erkin Koray 2" ve "Benden Sana" albümlerini dinlerse Baba'nın da rock yapmadığnı iddia eder! (çok samimiyim; E.K.2 albümü piyasada albüm olarak yok ama oluşturan 10 parçanın tamamı Şaşkın ve Fesüphanallah CD'lerinde... merak eden dinler! Özellikle Şaşkın, Arap Saçı ve Hayat Bir Teselli adlı parçaları dinleyin Wink )
Sanırım arkadaşların kafasını karıştıran "rock"un ingilizce-türkçe sözlükte karşılığında ilk anlam olarak "kaya" yazması Wink hani kaya sert ya Razz

Edip Akbayram'a gelince: zapcho'nun gayet haklı bir şekilde tavsiye ettiği dönemden, özellikle Edip Akbayram Nedir Ne Değildir albümünü (birkaç yıl önce yavuz plak tarafından iki-üç parça eksik, ama fazladan birkaç 45'lik eklenerek CD olarak yayınlandı; kısa süre önce pekçok müzik mağazasında kelepir sepetlerinde bol miktarda vardı!) ve bulabilenlere kendi adını taşıyan ilk albümü (bu albümeki 10 parça da çeşitli şekilllerde korsan formatlarda basıldı; birkaç yıl öncesine kadar Sayan plak etiketli Edip Akbayram-Fikret Kızılok diye bir kasette vardı mesela). Hatta eski klasik parçalarını yeniden yorumladığı Dün ve Bugün albümünde bile o muhteşem anadolu rock devrinden izler vardır; muhteşem org solosuyla Garip, Adloş Bebe, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz vs...

bu arada zapcho, senin 1985 olarak çizdiğin sınırı ben 1987'deki yeni Gelen Güne Türkü albümüne kadar uzatırdım; gerçi bu albümde iyiden iyiye poplaşmaya başlamıştır, ama bir önceki albüm 1985 ile bunda yer alan Mahsuni Şerif besteleri "rock" yaptırır, silkeler Smile hele o arabesk tonlarındaki Keyfo Ağam Dostlar'ın elinde öyle bir hale gelmiştir ki tadından yenmez! Ayrıca romantiklere bu albümdeki Vesikalı Yarim (Gelirli Şiir)'i tavsiye ederim...
zapcho

MesajTarih: Prş 11.01.2007 1:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
bu arada zapcho, senin 1985 olarak çizdiğin sınırı ben 1987'deki yeni Gelen Güne Türkü albümüne kadar uzatırdım; gerçi bu albümde iyiden iyiye poplaşmaya başlamıştır, ama bir önceki albüm 1985 ile bunda yer alan Mahsuni Şerif besteleri "rock" yaptırır, silkeler Smile hele o arabesk tonlarındaki Keyfo Ağam Dostlar'ın elinde öyle bir hale gelmiştir ki tadından yenmez! Ayrıca romantiklere bu albümdeki Vesikalı Yarim (Gelirli Şiir)'i tavsiye ederim...

bende katiliyorum...
Başa dön
hasanayvenli

MesajTarih: Pzr 08.07.2007 2:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

EDİP AKBAYRAM PKK KONSERİNDE !!

http://www.youtube.com/watch?v=9qYvQh4V1qU

80 lerin hızlı komunist ideolojisine sahip, Günümüzde ise sözde Atatürkçü (!) vatansever (!) Cumhuriyetçi maskesine saklanan Edip Akbayram PKK gecesinde!!

14 Nisan'daki Tandoğan Mitingi'nden iki hafta önce Londra'da PKK bayraklı ve Apo posterli kitleleri coşturmuş. İngiltere'deki Nevruz kutlamaları bu yıl Halkevi, Kürt Toplum merkezi, Kürt Kültür Merkezi, İngiltere Gençlik Meclisi'nin de aralarında bulunduğu Kürt dernekleri tarafından organize edildi.

Ve kutlamalar 'Güneşimizi karartamazsınız' sloganıyla 2 Mart 2007'de Haringey'deki Kurdish Community Centre'da düzenlenen "Halay Gecesi" ile başladı.

1 Nisan 2007 tarihinde ise Londra'daki Sordicth Park'da konser düzenlendi. İşte bu konsere Cumhuriyet Mitingleri'nin vazgeçilmez ismi Edip Akbayram'ın "Koma Agire Jiyan", "Rojin", "Aziz Weysi", "MC Zagros", "Govenda Zilan" ve "Kürt Halk Danslarının" ile birlikte sahne aldı.

Akbayram'ın bulunduğu sahnenin hemen önünde bu sefer "Biji Serok Apo, Biji Öcalan" (Apo Çok Yaşa) sloganları atıldı. Ve bu sefer Akbayram'ın şarkıları ile ellerinde Türk bayrakları olan değil bölücü örgüt PKK'nın sözde bayrakları olan kitleler coştu. Konserde teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri de elden ele dolaştı.

Sanatçı Akbayram'ın terör örgütü PKK bayraklı ve terörist başı Abdullah Öcalan posterli meydanlarda sık sık konser vermesi sadece bununla da sınırlı değil. Söz konusu sanatçı geçtiğimiz yıllarda ülkemizde düzenlenen bölücü örgüt yanlısı başka etkinliklere de katılarak destek verdi.
Başa dön
lotion

MesajTarih: Pzr 08.07.2007 3:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

edipak- bayram ı ..
Başa dön
Bestial

MesajTarih: Pzr 08.07.2007 3:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hasanayvenli demiş ki:
EDİP AKBAYRAM PKK KONSERİNDE !!

http://www.youtube.com/watch?v=9qYvQh4V1qU

80 lerin hızlı komunist ideolojisine sahip, Günümüzde ise sözde Atatürkçü (!) vatansever (!) Cumhuriyetçi maskesine saklanan Edip Akbayram PKK gecesinde!!

14 Nisan'daki Tandoğan Mitingi'nden iki hafta önce Londra'da PKK bayraklı ve Apo posterli kitleleri coşturmuş. İngiltere'deki Nevruz kutlamaları bu yıl Halkevi, Kürt Toplum merkezi, Kürt Kültür Merkezi, İngiltere Gençlik Meclisi'nin de aralarında bulunduğu Kürt dernekleri tarafından organize edildi.

Ve kutlamalar 'Güneşimizi karartamazsınız' sloganıyla 2 Mart 2007'de Haringey'deki Kurdish Community Centre'da düzenlenen "Halay Gecesi" ile başladı.

1 Nisan 2007 tarihinde ise Londra'daki Sordicth Park'da konser düzenlendi. İşte bu konsere Cumhuriyet Mitingleri'nin vazgeçilmez ismi Edip Akbayram'ın "Koma Agire Jiyan", "Rojin", "Aziz Weysi", "MC Zagros", "Govenda Zilan" ve "Kürt Halk Danslarının" ile birlikte sahne aldı.

Akbayram'ın bulunduğu sahnenin hemen önünde bu sefer "Biji Serok Apo, Biji Öcalan" (Apo Çok Yaşa) sloganları atıldı. Ve bu sefer Akbayram'ın şarkıları ile ellerinde Türk bayrakları olan değil bölücü örgüt PKK'nın sözde bayrakları olan kitleler coştu. Konserde teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri de elden ele dolaştı.

Sanatçı Akbayram'ın terör örgütü PKK bayraklı ve terörist başı Abdullah Öcalan posterli meydanlarda sık sık konser vermesi sadece bununla da sınırlı değil. Söz konusu sanatçı geçtiğimiz yıllarda ülkemizde düzenlenen bölücü örgüt yanlısı başka etkinliklere de katılarak destek verdi.

Arkadaşımız hiç kasmadan yazmış, herkesde okuması için Alıntı yaptım. Biraz akıl verin ve seveni varsa bu adamın nefret edin. Ülkemize karşı olan Pkk'nın içinde olan pisliğe saygı duymayın.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
hasanayvenli

MesajTarih: Pzr 08.07.2007 4:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ve bu adam chp mitinglerinden önce konserler veriyor...
Başa dön
zapcho

MesajTarih: Prş 09.08.2007 4:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu pkk konseri degildi.....!
ben Londra da yasiyorum ve bu konser nevruz icin 1 aylik kutlamanin son gunuydu,

ve evet pkkcilar bunu kullandilar...

ama gazette de verilen reklamlavpkk ile hic alakasi yoktu, hatta Londra belediye tarafindan sponsor edilmisti,

Edip Akbayramin konsere cikmadan once haberi olamazdi olaylardan, ehhh sahneye ciktiktan sonra ne yapacakti?

siz pkk ben gidiyorum deseydi adami linc ederdiler...

lutfen dusunelim boyle yorumlar yapmadan once,
edip akbayram once kurt degil ki neden pkk yi desteklesin,
boyle acik bir sekilde pkk ya destek verseydi cikarmiydi chp mitinglerine?

pkk lonrda da yasak ve terorist orgutu oldugunu biliniyor,
yasak olduklari icin burada da konserleri verilemez onlar adina..
Başa dön
uyux

MesajTarih: Prş 23.08.2007 3:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

milliyetçiler ve faşistler barışa karşı oldukları için edip akbayramada karşılar sen söyle şarkılarınaı edip akbayram iftiralara aldırmadan söyle...Seni seviyoruz Edip Akbayram..
zapcho

MesajTarih: Prş 06.09.2007 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Edip Akbayram Anadolu rock yapmadi diyenler icin youtube da cevapimiz vardir,

yakar inceden inceden 1973...

bulmayi bilenler youtube da bulur,
bilmeyenlerin bilgisayarla internetle i$i olmaz:)
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız