| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
KoRnoManiac

|
Tarih: Sal 10.07.2007 19:10 Mesaj konusu: |
|
|
evet orda sorman daha mantıklı olur.
"iyi" göreceli olduğu için herkese göre farkediyor cevaplar normal olarak.ama ortak fikirler belli.kaliteli malzeme,iyi işçilik ve rahatlık.sound hakkında bişey sölemiyorum çünkü bu üç faktör sağlam soundu beraberinde getirecektir  _________________ Mükemmel kız arkadaş aranıyor.
referanslarım:Nihal,Kübra,Ayşenur,Özge,Yasemin,Sergül,Sultan... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
sinerjitsu

|
Tarih: Sal 10.07.2007 22:11 Mesaj konusu: |
|
|
| elektro gıtar işine heves etmıs bırı olarak terımler,birbirinden farklı gitarlar ve degişik özellikleri hakkında sorular var kafamda bunları nasıl ogrenıcem bılemıyorum ama ısteklıyım ve en basıt olarak soyle soyliyim su elektro ısını ne kadar surede ogrenebılrıım (gunde 5 10 saat emek vermeye hazırım) |
|
| Başa dön |
|
 |
sinerjitsu

|
Tarih: Sal 10.07.2007 22:14 Mesaj konusu: |
|
|
cvp almısken sorıyım dedım yoksa buraya yazmamam gerektıgını bılıyorum :)ama turk barız turk ısı ıste anlayın   |
|
| Başa dön |
|
 |
SiLeNoZ

|
Tarih: Çrş 11.07.2007 2:54 Mesaj konusu: |
|
|
Eğlenmek için 5 dakika, Az çok öğrenmek için haftalar, Taklit etmek için aylar, üretebilmek için yıllar, virütöz olmak için ömür harcaman yeter  _________________ Ton yelpazesi ne ya? Bir de analog dizmek ? |
|
| Başa dön |
|
 |
masterofpuppetsasd

|
|
| Başa dön |
|
 |
SiLeNoZ

|
Tarih: Çrş 11.07.2007 3:35 Mesaj konusu: |
|
|
Naçizane fikrimdi sadece. Bazılar erken geçer bu dönemleri mesela ben virtüöz olma ile gitarı yutup bütün olarak çıkarma arasında bir yerdeyim Göründüğümden yaşlıyım  _________________ Ton yelpazesi ne ya? Bir de analog dizmek ? |
|
| Başa dön |
|
 |
Berk_Metallica

|
Tarih: Çrş 11.07.2007 5:16 Mesaj konusu: |
|
|
peki parmak hızlandırıcı bildiğiniz etütler varmı?gp da fln varsa cok iyi olur.yada burda anlatın o tekniği? _________________ ...Obey YouR MaSTeR!! |
|
| Başa dön |
|
 |
sinerjitsu

|
Tarih: Prş 12.07.2007 18:22 Mesaj konusu: |
|
|
gitarı yutup bütün olarak çıkarma evresi ni bıraz anlatırsan benım ve dıger merak lı arkadasların zorluklar karsısında dumur olmalarını ve hayatlarına oyle devam etmelerını engellersın ne kadar suredır calıyosun ? |
|
| Başa dön |
|
 |
SiLeNoZ

|
Tarih: Prş 12.07.2007 20:03 Mesaj konusu: |
|
|
8 yıldır çalıyorum. Saçma bir fotoğraf makinası ile video kaydı yaptım. Bildiğin anfi tonu ile. Gitarları da dinleye dinleye çaldım öyle. Tab okumayı pek sevmiyorum. Dinleyerek çalmak en iyisi. _________________ Ton yelpazesi ne ya? Bir de analog dizmek ? |
|
| Başa dön |
|
 |
|