Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Edit yapabilme sorunsalı
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Edit yapabilme sorunsalı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Luremaster

MesajTarih: Pzr 15.07.2007 12:48    Mesaj konusu: Edit yapabilme sorunsalı Alıntıyla Cevap Ver

Herkese merhabalar. Ben 2 senedir sitenin üyesiyim, fakat üniversite falan derken müzikten uzaklaştım, şimdi tekrar gitar, konser işlerine geri döndüm. Tabi ilk işlerimden biri bu siteye tekrar geri gelmek oldu.

Ben bir şey isteyeceğim de, herhalde en uygun topic burası. Yazdığımız mesajları editleyemiyoruz sanırım (ya da belirli bir süre boyunca edit yapabiliyoruz). Şahsen ben çok heyecanlı ve dalgın birisiyimdir. Bir mesajı yazarken hatalarım bol olabilir. Mesela Joe Satriani konserinin görüntülerini yolluyacağım, fakat bakıyorum devamlı bir hata görüyorum. kısacası edit yapabilelim.

Satriani başlığında mesajı yolladıktan 15 saniye sonra edit yapmak istedim olmadı, ama bu konuya 5 dakka geçtiği halde yapabiliyorum. Kafam karıştı
Confused
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Pzr 15.07.2007 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"İyi de kardeşim yapılabiliyor zaten" diyorum. Smile

Mesaj kutusunun sağ üst köşesinde quote, edit, x gibi kutucuklar var. Onları kullandıktan sonra isterseniz mesajınızı tersten yazıp satanist yorumlar bile yapabilirsiniz.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Luremaster

MesajTarih: Pzr 15.07.2007 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet mesela yukardaki mesaja yapabildim ama, diğer mesajlarıma yapamıyorum şu anda. Aklıma "sadece 5 dakikalık edit yapabilme süresi var" gibi geldi ama bir mesajı yazdıktan hemen sonra edit yapamadım.

(bu arada üstteki mesaja ben edit yaparken deerrudolf'un mesajı mesajı gelmiş Very Happy)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Pzr 15.07.2007 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Diğer mesajlarınızda düzenleme yapamadığınızdan emin misiniz? Forumda böyle bir kısıtlama ya da zaman sınırı yok çünkü.
kingofloss__

MesajTarih: Pzr 15.07.2007 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Etkinlikler kısmında çözülemeyen bir düzenleme sorunu var.Diğer konularda ise düzenleme sorunu yok.
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Pzr 15.07.2007 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Etkinlikler bölümünün düzenleme yapamama sorunu çözülmemiş miydi? Ben neden öyle hatırlıyorum? Gaipten sesler duymuşum demek ki. Smile
kingofloss__

MesajTarih: Pzr 15.07.2007 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim açımdan çözülmüştü deerrudolf... Very Happy Bende mesaj düzeltemiyordum. Very Happy
maresal

MesajTarih: Pts 16.07.2007 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mesaji yazdiktan sonra edit yapmak icin bir sure gecmesi gerekiyor.Yanlis hatirlamiyosam bu 60sn idi.Fakat bendede bu bazen calisiyo,edit yapmak icin bekliyorum,bazende calismiyo,sayfa hata veriyo ayni mesajim 3 kere gidiyo.
Bencede bir sorun var.
istanblues

MesajTarih: Pts 16.07.2007 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla editleme olayı bende gayet düzgün çalışıyo ancak kendimi bildim bileli şu RockaTurka daki etkinlikler bölümüne bi çözüm bulunamadı Very Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız