| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Luremaster

|
Tarih: Pzr 15.07.2007 12:48 Mesaj konusu: Edit yapabilme sorunsalı |
|
|
Herkese merhabalar. Ben 2 senedir sitenin üyesiyim, fakat üniversite falan derken müzikten uzaklaştım, şimdi tekrar gitar, konser işlerine geri döndüm. Tabi ilk işlerimden biri bu siteye tekrar geri gelmek oldu.
Ben bir şey isteyeceğim de, herhalde en uygun topic burası. Yazdığımız mesajları editleyemiyoruz sanırım (ya da belirli bir süre boyunca edit yapabiliyoruz). Şahsen ben çok heyecanlı ve dalgın birisiyimdir. Bir mesajı yazarken hatalarım bol olabilir. Mesela Joe Satriani konserinin görüntülerini yolluyacağım, fakat bakıyorum devamlı bir hata görüyorum. kısacası edit yapabilelim.
Satriani başlığında mesajı yolladıktan 15 saniye sonra edit yapmak istedim olmadı, ama bu konuya 5 dakka geçtiği halde yapabiliyorum. Kafam karıştı
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
deerrudolf "Kültür&Sanat" mod

|
Tarih: Pzr 15.07.2007 12:58 Mesaj konusu: |
|
|
"İyi de kardeşim yapılabiliyor zaten" diyorum.
Mesaj kutusunun sağ üst köşesinde quote, edit, x gibi kutucuklar var. Onları kullandıktan sonra isterseniz mesajınızı tersten yazıp satanist yorumlar bile yapabilirsiniz. _________________ www.sendika.org
www.sol.org.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
Luremaster

|
Tarih: Pzr 15.07.2007 13:05 Mesaj konusu: |
|
|
evet mesela yukardaki mesaja yapabildim ama, diğer mesajlarıma yapamıyorum şu anda. Aklıma "sadece 5 dakikalık edit yapabilme süresi var" gibi geldi ama bir mesajı yazdıktan hemen sonra edit yapamadım.
(bu arada üstteki mesaja ben edit yaparken deerrudolf'un mesajı mesajı gelmiş ) |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 15.07.2007 13:10 Mesaj konusu: |
|
|
Diğer mesajlarınızda düzenleme yapamadığınızdan emin misiniz? Forumda böyle bir kısıtlama ya da zaman sınırı yok çünkü. _________________ www.sendika.org
www.sol.org.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 15.07.2007 13:11 Mesaj konusu: |
|
|
Etkinlikler kısmında çözülemeyen bir düzenleme sorunu var.Diğer konularda ise düzenleme sorunu yok. _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 15.07.2007 13:14 Mesaj konusu: |
|
|
Etkinlikler bölümünün düzenleme yapamama sorunu çözülmemiş miydi? Ben neden öyle hatırlıyorum? Gaipten sesler duymuşum demek ki.  _________________ www.sendika.org
www.sol.org.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 15.07.2007 13:15 Mesaj konusu: |
|
|
Benim açımdan çözülmüştü deerrudolf... Bende mesaj düzeltemiyordum.  _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
maresal

|
Tarih: Pts 16.07.2007 11:42 Mesaj konusu: |
|
|
Mesaji yazdiktan sonra edit yapmak icin bir sure gecmesi gerekiyor.Yanlis hatirlamiyosam bu 60sn idi.Fakat bendede bu bazen calisiyo,edit yapmak icin bekliyorum,bazende calismiyo,sayfa hata veriyo ayni mesajim 3 kere gidiyo.
Bencede bir sorun var. _________________ —— •— •—• • ••• •— •—•• |
|
| Başa dön |
|
 |
istanblues

|
Tarih: Pts 16.07.2007 12:21 Mesaj konusu: |
|
|
Valla editleme olayı bende gayet düzgün çalışıyo ancak kendimi bildim bileli şu RockaTurka daki etkinlikler bölümüne bi çözüm bulunamadı  _________________ www.istanblues.org : Türkiye'nin Blues Sitesi
Blues & Rock | Rock'N'Roll | Country & Folk | Soul & Gospel | Sanat & Edebiyat | Sinema & Tiyatro | Felsefe & Bilim | Cafe İstanblues ve dahası. |
|
| Başa dön |
|
 |
|