| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cansin

|
Tarih: Prş 02.08.2007 16:47 Mesaj konusu: |
|
|
tnk resmi fan sitesi
www.tnkfan.info
az zamanda büyük işler yapacağız bu site için. ben,diğer mod arkadaşım ve tüm tnkfan üyeleri bişeyler yapmaya çalışıyoruz.tüm tnkfanlarını sitemize bekleriz  _________________ my soul immortal
www.ogunsanlisoy.info
www.tnkfan.info |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
_aden_

|
Tarih: Pzr 05.08.2007 19:59 Mesaj konusu: |
|
|
söyle myspaceden kaldırılmış neden acaba =? _________________ NO-ONE IS THERE |
|
| Başa dön |
|
 |
The_Faithful_Lover

|
|
| Başa dön |
|
 |
nuwanda

|
Tarih: Pts 06.08.2007 14:46 Mesaj konusu: |
|
|
| cansin demiş ki: | tnk resmi fan sitesi
www.tnkfan.info
az zamanda büyük işler yapacağız bu site için. ben,diğer mod arkadaşım ve tüm tnkfan üyeleri bişeyler yapmaya çalışıyoruz.tüm tnkfanlarını sitemize bekleriz  |
Grup resmiyeti ile ilgili bir bilgi vermediğinden, resmi fan site demesek daha etik olur şimdilik  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=M5hEsRrO2q0 |
|
| Başa dön |
|
 |
tcnnkr TNK vokalisti

|
|
| Başa dön |
|
 |
cenuz

|
Tarih: Sal 07.08.2007 14:44 Mesaj konusu: |
|
|
tnk yi ilk kez frekans programında görmüştüm,sonra da kendime kızmıştım tabi ben bu grubu neden bilmiyorum diye...şarkılarınız öyle güzel,öyle içtenki dinlememek çok büyük bir hata olur.tabi ben grubun şarkılarının müptelası oldum.sonradan myspace i keşfettim kendi çapımda ve söyle yi dinledim ve bir kez daha hasta oldum gruba.ama şarkının daha fazla hastası oldum.bir şarkı bu kadar mı güzel olur ya??dinledikçe bağımlılık yapıyor söyle.günde 10-15 kere üst üste dinliyordum heralde.ama neden myspace den kalktı bir türlü anlayamadım.lütfen yeniden koyun da sevine sevine dinleyeyim söyle yi.yoksa delircem:p(bu arada elveda de nin klibi geç gelmesine rağmen süper olmuş,eee klip güzel şarkı zaten güzel 3 numarada birşey mi 1 numara olur yakında dream 10 da..) _________________ bir umut bir haber için yüzümü göğe çevirdim
bir sevgi ya da aşk için kendimi sana getirdim
işte o an....
http://www.tnkfan.info/
http://www.morveotesifan.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
_aden_

|
Tarih: Sal 07.08.2007 21:13 Mesaj konusu: |
|
|
Soruma bir de cevap alabilseydim... _________________ NO-ONE IS THERE |
|
| Başa dön |
|
 |
nuwanda

|
Tarih: Sal 07.08.2007 23:56 Mesaj konusu: |
|
|
| _aden_ demiş ki: | | Soruma bir de cevap alabilseydim... |
Tahmin etmesi güç olmasa gerek. Albüm yaklaşıyordur ve grupta yeni şarkıları bu albümle birden verecektir... Sanki. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=M5hEsRrO2q0 |
|
| Başa dön |
|
 |
_aden_

|
Tarih: Çrş 08.08.2007 14:45 Mesaj konusu: |
|
|
Bilemeyeceğim...Epeydir vardı şarkı ..Gece gece güzel oluyordu geçen bir girdim şarkı yok dumur oldum =) Gece gece canımız çekmişti oysa ki  |
|
| Başa dön |
|
 |
elf_cnkrt Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 09.08.2007 0:03 Mesaj konusu: |
|
|
| ankradan çıkan ii gruplardan biri |
|
| Başa dön |
|
 |
sutkardes

|
Tarih: Prş 09.08.2007 13:59 Mesaj konusu: |
|
|
sadece klip parçasını biliyorum. son zamanlarda dinlediğim en modern soundu olan şarkılardan biri. sözler de gayet umut vaadediyor. umarım diğer şarkıları da bu çizgidedir... _________________ LAF SOKMA, URET!
gülyabaniyim ben ulan! |
|
| Başa dön |
|
 |
amylay

|
Tarih: Cum 10.08.2007 0:31 Mesaj konusu: |
|
|
ben çok beğendim bu grubu ya çok sıcak bi havaları var böle siyah siyah giyinip "bakın biz rockcıyız " havalarında diiller bunu müzikleriyle gösteriyolar ben hakkaten ışık gördüm takdir ettm _________________ ock arayışlarımın son durağı!!!!!
i've been living a lie,there'S nothing inside |
|
| Başa dön |
|
 |
amylay

|
Tarih: Cum 10.08.2007 0:46 Mesaj konusu: |
|
|
ya arkadaşlar tnknin bi fun adresi var bilmem vermem de sakınca varmı umarım yoktur www.tnkfan.info ayrıca http://www.myspace.com/tnktheband da myspaceleri türkiyede böle ii gruplara anca kaliteli mzik dinleyicilerinden gelir bu nedenle desteğimizi bu gruptan esirgemeyelim;) _________________ ock arayışlarımın son durağı!!!!!
i've been living a lie,there'S nothing inside |
|
| Başa dön |
|
 |
cansin

|
Tarih: Cmt 11.08.2007 17:38 Mesaj konusu: |
|
|
ne sakıncası olacak canım senden önce verildi zaten sen bir kez daha vermişsin sağolasın _________________ my soul immortal
www.ogunsanlisoy.info
www.tnkfan.info |
|
| Başa dön |
|
 |
nuwanda

|
|
| Başa dön |
|
 |
curesh0t

|
|
| Başa dön |
|
 |
tnk-yemre

|
Tarih: Pts 13.08.2007 12:45 Mesaj konusu: |
|
|
| ilkinde birazını dinledim ama iim vardı sonra tv de bir daha dinledim ve durmadan videolarını izledim elveda de yi telefona attım ilk defa böyle bi hayranlık yaşıyorum kendilerine başarılar diliyorum umarım çok şey yaparsınız.En büyük hayranlarınızdanım ve burda böyle karşılaşacağım aklıma gelmezdi : ) hadi sıra sizde !! |
|
| Başa dön |
|
 |
cansin

|
|
| Başa dön |
|
 |
kaskate

|
Tarih: Cmt 18.08.2007 12:07 Mesaj konusu: |
|
|
ben ilk defa kurban vokali deniz yılmazdan duymuştum grubu sonra demo-albümlerini aldım..güzel sıcak gruptur ve bence elveda de albümün en iyisi... _________________ fuck the system/school |
|
| Başa dön |
|
 |
fellantis

|
Tarih: Pts 20.08.2007 15:40 Mesaj konusu: |
|
|
| amylay demiş ki: | ben çok beğendim bu grubu ya çok sıcak bi havaları var böle siyah siyah giyinip "bakın biz rockcıyız " havalarında diiller bunu müzikleriyle gösteriyolar ben hakkaten ışık gördüm takdir ettm |
kesinlikle çok haklısın.. ankara'dan son zamanlarda çıkan en kaliteli rock gruplarından kendileri |
|
| Başa dön |
|
 |
|