Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Yeni anket ne zaman gelecek? (Sitenin gidişatı tartışması)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Yeni anket ne zaman gelecek? (Sitenin gidişatı tartışması)
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
desperate_cry
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 02.08.2007 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Suçlama yapmadım olanları aktardım. Eleştirilerim sadece daishuman üzerine değil dikkat edersiniz.

Daishuman sadece sizlerin küçük bir aynasıdır. Kesin olarak düşündüğünüz, fakat kısmiden öteye gitmeyen forumdan uzaklaştırma yönteminizin, diğer forumlarda gerekli bulunmadığını göstermek açısından iyi bir örnek olarak gördüm. Bu forumda sizin suçlu olarak gördüğünüz üyelerin başka forumlarda da suçlu olarak gösterilmesinin ne kadar yanlış olduğunu vurguladım.

Umarım böyle şeyler bir daha olmaz. Evvelden eski pişmanlık fayda etmiyordu. Şimdi ediyor anlaşılan Smile

Neyse ege kardeş daha fazla uzatmanın anlamı yok.

Yeni bir site kuracakmışsınız. Umarım herşey sizlerin ve üyelerin gönlünce olur Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_opeth

MesajTarih: Cum 24.08.2007 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gençler ben konuyu biraz körüklemişim gibi ama sorun daha çok kullanıcıların atılmasından filan açılmış hep

ben farklı konudan bahsedeyim (gerçi fazla geçmişimolmadığından burda fazla bir şey bilmiyorum bu rdan aldığım ilk nikim bu) konu şu ki anasayfadaki haberler artık resimsiz ve çok baştan sağma gibi duruyor. bikaç forum konusu kapanmış durumda ayıklanacak denmiş öyle kalmış. anket desen en son cure varken ben rockn coke'a gitmiştim hala aynı anket var bizden öneri bekliyorsunuz fakat burda binlerce kullanıcıdan oluşmamızdan yönetici grubun anketi belirlemesi daha iyi olur çünkü her kafadan bi ses çıkacağından sorunlar olabilir.

Bizde pcworld sitesinin anketini hazırlarken kullanıcılara sormuyoruz kendimiz aramızda tartışarak yapıyoruz. Sonra anasayfadaki bir çok haberin çevirisini ben yaptım ve aldığım siteden resmi almanın copyright yüzünden sorun çıkmaması için genellikle kendim araştırarak koyuyorum. Bırakın ben yeni bişeyi bulmayı çalışıyorum ama mesela bi him haberi oldu diyelim google'da aratınca him resmi bi sürü bulursunuz yani kaynakta zorlanma yaşamazsınız.

Saygılarımla!(fazla siteye giremiyorum malum iş güç cevap atarsanız cevaplamam geç sürebilir)
_opeth

MesajTarih: Cum 24.08.2007 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence en iyisi kullanıcıların bütün mail adreslerini alarak database'i komple çöpe atıp sıfırdan başlamak en iyisi gibi konular düzenlenecek gibi değil açıkçası
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız