| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
darkwalker

|
Tarih: Çrş 22.08.2007 1:20 Mesaj konusu: Chris Cornell |
|
|
20 Temmuz 1964 Seattle doğumlu müzisyen ve vokalisttir.
Soundgarden'ın vokalistiyken, Soundgarden'ın dağılmasından sonra Audioslave grubunu kurmuştur. 2007 yılında Audioslave'in dağılması ile solo kariyerine devam etmektedir. 2007 Haziran'ında "Carry On" isimli ikinci solo albümünü çıkarmıştır. Nirvana ve Pearl Jam'le birlikte 90'lı yılların Grunge kasırgasının aktörlerinden biridir....
Arkadaşlar bu başlık altında, Chris Cornell ile ilgili görüşlerimizi paylaşabilmek dileğiyle...
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
al_capone

|
Tarih: Çrş 22.08.2007 10:39 Mesaj konusu: |
|
|
1.90lık boyu ile Seattleın en uzun boylu frontmanidir( vedder nerdeyse Cornell'in omuz hizasındadır )
Soundgarden'nın (;melvins ve greenriver ile grunge denen seattle köklü zımbırtıyı başlatan isim olarak anılır) kurucusu, bestecisi ve söz yazarı olarak birçok başarılı işe imza atmıştır..Son grunge albümü olarak kabul edilen "Down on the Upside" yaptıktan sonra grubu da grunge'ı da dağıtmış... bir anlamda rüzgara bırakmıştır kendini..
Manyak bir sigara tiryakiliği vardı(hala içer mi bilmiyorum) ki sesini mahvetti. O derece yani..
[/img] _________________ satilik ehx little big muff, akustik gitar.
alinik boss CH1. |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Çrş 22.08.2007 13:35 Mesaj konusu: |
|
|
| Eşsiz bir gırtlağa sahip bu adam kimse onun kadar gazlayamaz "kendin ol!" derken.. Soundgarden, Audioslave ve solo çalışmaları gerçekten çok başarılı. Bu adam nimet! |
|
| Başa dön |
|
 |
1000mirrors

|
Tarih: Prş 23.08.2007 0:42 Mesaj konusu: |
|
|
İlginç bir nokta da :gençliğinde bir süre mezarları kazıp altın diş çalarak geçindiğini kendisi de kabul etmiştir.
O dönemlerde majör depresyon da geçirmiştir. Yine gençliğinde 1 yılı bir kere bile evden çıkmadan geçirdiği olmuştur.
Müzik otoritelerince hazırlanan her listede (kimse o otorite) genelde en iyi 10 vokalist arasına giriyor.
Bana göre Like a Stone' la rock müzik tarihine girdi kesinlikle. Ne yazık ki ses telleri elvermediği artık canlı vokalleri zayıf kalmaya başladı.
Alice Cooper' la birlikte çalışmalarından da çok bahsediliyor, dinleme fırsatım olmadı henüz.
Çok ilginç bir karizması var ayrıca, eşi benzeri yok. _________________ Vitam Impendere Vero |
|
| Başa dön |
|
 |
darkwalker

|
Tarih: Prş 23.08.2007 14:17 Mesaj konusu: |
|
|
Steel Rain'deki vokali çok etkileyicidir..Dinlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Prş 23.08.2007 14:36 Mesaj konusu: |
|
|
Bir lokantada balıkçı olduğunu, bu yüzden balıktan çok iyi anladığını da biliyoruz.  |
|
| Başa dön |
|
 |
PeacefulDemon

|
Tarih: Prş 23.08.2007 16:42 Mesaj konusu: |
|
|
Vayy, onun elinden bir alabalık ızgara yemişliğim olsun isterdim valla...  _________________ ''We Can Barely Consider A Life Without Faithless Gods, But We Can Consider A Life Without Faith With Ease.'' |
|
| Başa dön |
|
 |
didi_in_chains

|
Tarih: Prş 23.08.2007 16:51 Mesaj konusu: |
|
|
Rock'n Coke'a gitmemin 2 sebebinden biri.Seviyorum ulen ^^ _________________ "Who the fuck is Alice?" |
|
| Başa dön |
|
 |
darkwalker

|
Tarih: Prş 23.08.2007 17:19 Mesaj konusu: |
|
|
| Ben de dünya gözüyle görmek istiyorum ama bakalım artık... |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Prş 23.08.2007 19:31 Mesaj konusu: |
|
|
Çocukluğunda sadece Beatles ile ilgili şeyleri muhafaza ettiği bir odası varmış. _________________ Do The Evolution
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
1000mirrors

|
Tarih: Prş 23.08.2007 19:49 Mesaj konusu: |
|
|
| PeacefulDemon demiş ki: | Vayy, onun elinden bir alabalık ızgara yemişliğim olsun isterdim valla...  |
Evet fena olmazdı mangalda pişirse. Yanına da patlıcan salatası limonlu. Bakkaldan gidip de kola aldımı değmeyin keyfime. _________________ Vitam Impendere Vero |
|
| Başa dön |
|
 |
PeacefulDemon

|
Tarih: Cum 24.08.2007 17:38 Mesaj konusu: |
|
|
| 1000mirrors demiş ki: | | PeacefulDemon demiş ki: | Vayy, onun elinden bir alabalık ızgara yemişliğim olsun isterdim valla...  |
Evet fena olmazdı mangalda pişirse. Yanına da patlıcan salatası limonlu. Bakkaldan gidip de kola aldımı değmeyin keyfime. |
O kadar da değil canım...  _________________ ''We Can Barely Consider A Life Without Faithless Gods, But We Can Consider A Life Without Faith With Ease.'' |
|
| Başa dön |
|
 |
EccE

|
Tarih: Cum 24.08.2007 19:20 Mesaj konusu: |
|
|
| 1000mirrors demiş ki: | | PeacefulDemon demiş ki: | Vayy, onun elinden bir alabalık ızgara yemişliğim olsun isterdim valla...  |
Evet fena olmazdı mangalda pişirse. Yanına da patlıcan salatası limonlu. Bakkaldan gidip de kola aldımı değmeyin keyfime. | ben alıp saklardım.İnsan yemeye kıyamaz onu :d _________________ Özgürlük altında esaret,
esaret altında özgürlük! |
|
| Başa dön |
|
 |
darkwalker

|
Tarih: Cum 24.08.2007 19:27 Mesaj konusu: |
|
|
Ne kolası canım..Rakı ve Balık..Hazır boğaza da gelmişken.. |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Cum 24.08.2007 20:18 Mesaj konusu: |
|
|
Yeter ama zaten balık da sevmem dağıtın şu geyiği.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
1000mirrors

|
Tarih: Cmt 25.08.2007 1:14 Mesaj konusu: |
|
|
Ben balık severim, rakı da severim ama hayatımda hiç rakı balık yapmadım.
Rakıncoke' da çıkacak bu arada Cornell hiç sohbeti açılmadı.
C.tesi gününe de gelmesi ayrı bi keyif. Tabi canlı performansın kimseyi tatmin etmeyeceği belli, kimse beklentiyle gitmesin.
Yine de şu herifi canlı dinlemek için gideceğim ben. _________________ Vitam Impendere Vero |
|
| Başa dön |
|
 |
didi_in_chains

|
Tarih: Cmt 25.08.2007 1:20 Mesaj konusu: |
|
|
Aa ben dedim ya Chris'i dinlemeye gidicem diye.
Neden tatmin etmesin ki?Ben Soundgarden zamanından beri takip ediyorum hiçbir zaman yaptığı bir işten ötürü hayalkırıklığına uğramadım.En azından benim beklentilerimi karşılayacağı kesin Rnc'da. _________________ "Who the fuck is Alice?" |
|
| Başa dön |
|
 |
Vine_Inlay

|
Tarih: Cmt 25.08.2007 8:56 Mesaj konusu: |
|
|
| aysu_ demiş ki: |  |
Bu fotoğrafta hafiften bi almancı Türk gençliği havası var.
| 1000mirrors demiş ki: | Rakıncoke' da çıkacak bu arada Cornell hiç sohbeti açılmadı.
Tabi canlı performansın kimseyi tatmin etmeyeceği belli, kimse beklentiyle gitmesin.
Yine de şu herifi canlı dinlemek için gideceğim ben. |
Beklentiden beklentiye fark var. Beni de tatmin eder kesin, yorumunun yanında şarkılarında da boş yok.  _________________ I took out a loan on my empty heart, babe, I took out a loan for my patient soul... |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Cmt 25.08.2007 10:43 Mesaj konusu: |
|
|
Orda daha çok Bob Marley -vari bi hareket sezdim. Rock'n Coke'a bu sene gitmeyeceğim ama Cornell'in sahne önünü düşünüyorum 30 ytl hiçbir şey.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Vine_Inlay

|
Tarih: Cmt 25.08.2007 13:12 Mesaj konusu: |
|
|
Biz aylar öncesinden organize olduk forumca... Diğer gruplara pek bi ilgim yok ama sabahtan gidip akşama kadar Cornell hakkında konuşmak, akşam da canlı izlemek süper olcak gibi görünüyo.  _________________ I took out a loan on my empty heart, babe, I took out a loan for my patient soul... |
|
| Başa dön |
|
 |
|