| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Dark-Tranquillity

|
Tarih: Pts 20.08.2007 19:01 Mesaj konusu: |
|
|
Fan sitesi iyi düşünülmüş, tnk sevenleri bir çatı altında toplaması açısından. Güzel bir o kadar da sıcak ortama sahip taze site. _________________ www.gnrturkey.net
www.myspace.com/gnrturkeynet
En son Dark-Tranquillity tarafından Sal 21.08.2007 6:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
curesh0t

|
Tarih: Pts 20.08.2007 23:56 Mesaj konusu: |
|
|
| Dark-Tranquillity demiş ki: | | Fan sitesi iyi düşünülmüş, tnk sevenleri bir çatı altında toplaması açısından. Güzel vir o kadar da sıcak ortama sahip taze site. |
katılıyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
tcnnkr TNK vokalisti

|
|
| Başa dön |
|
 |
curesh0t

|
Tarih: Sal 28.08.2007 19:55 Mesaj konusu: |
|
|
herşey yolunda gibi gözüküyorda hani konser:)) _________________ <strong>mikser davul=>myspace.com/mikserband<br />Kaşar davul=>myspace.com/kasarband<br />myspace.com/crsht</strong><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Dark-Tranquillity

|
|
| Başa dön |
|
 |
cansin

|
Tarih: Pts 10.09.2007 11:57 Mesaj konusu: |
|
|
bugün hasanın doğumgünü.iyi ki doğdun,iyi ki varsın,iyi ki aramızdasın,iyi ki tnk nin gitaristisin  _________________ my soul immortal
www.ogunsanlisoy.info
www.tnkfan.info |
|
| Başa dön |
|
 |
_selin

|
Tarih: Pts 10.09.2007 23:45 Mesaj konusu: |
|
|
| waaaww mutlu yıllar o zaman ii ki doğdun:) |
|
| Başa dön |
|
 |
Hassan TNK- Gitar

|
Tarih: Çrş 12.09.2007 1:02 Mesaj konusu: |
|
|
çok teşekkür ederim sağolun... _________________ Did My Hair With 'Mama Said'... |
|
| Başa dön |
|
 |
YavuzMercan

|
Tarih: Çrş 12.09.2007 16:58 Mesaj konusu: |
|
|
Hasancim Londradan selamlar. Sonsuz tebriklerimi iletiyorum, Teneke'nin basarilarinin katlanarak dewam etmesini temenni ederim. Henuz pek dinleme firsatim olmadi amma ilk firsatta alip dinleyecegim.
Bu arada dogum gunun de kutlu olsun
Bir de ortalikta dolasan rivayetlere gore klibinizde Ankara'dan cok muhterem bir arkadasimiz oynamis, dogru mu?
Neyse Tenekeyi siddetle tebrik ediyorum, hurmetler... |
|
| Başa dön |
|
 |
ezgisunadursun

|
Tarih: Cum 14.09.2007 0:45 Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar teneke tek kelime ile mükemmelsiniz!Son zamnlarda en çok dinlediğim gurupsunuz başarılarınızın devamını diliyorum.. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğu için yönetim tarafından silinmiştir. |
|
| Başa dön |
|
 |
strinzi

|
Tarih: Cum 14.09.2007 3:38 Mesaj konusu: |
|
|
geçen mtv yada dream de klip lerini izledim son albümlerinin ilk video klibi sanırım şarkı baya bir iyi olmuş ani gerek sonud gerek sözler vs çok iyi ayarlanmış ve baya bir çaba harcamışlar sanırım neyse klipte güzel olmuş. _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... '' |
|
| Başa dön |
|
 |
kallipardi Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 18.09.2007 16:49 Mesaj konusu: |
|
|
merhaba albümü yeni aldım gerçi raflarda gözüme takılıyordu bayadır.arabanın teybini yamulttu biraz,takıldı durdu teyp bozuldu diye baya tırstım.neyse albüm hoşuma gitti.adamlarda samimi.albüm hakkında diyebileceğim tek şey şarkıları komplike çalalım denmiş gibi hissettim.hani şarkılar çok kazık olsun armonisi bir yandan gelsin gitarları bol bol olsun tonlar bize has olsun falan.ama bence zorluğun yoluda basitlikten geçiyor.albümün en sade şarkısıda bana 'elveda de' gibi geldi.akorlarından tut vokaline bas gitarına kadar çok sade.mis gibi ya.hani yine komplike orası ayrı ama şarkı kulağa çok sade geliyor.yani gitarları falan ince ince düşünülmüş ama şarkı akıp gidiyor.hani jazz'da aynı şey vardırya, adam yardırır gitarın akor geçişlerinde doğaçlamasında ama sen akıcı rahat basit bişey dinlersin.işte öyle birşey.
kapak tasarımıda iyi.ama albümün adı tak fişi... olsaymış daha bi etkileyici olurmuş.sıra bizde lafının kibirli bir hali var.her neyse bu albümün yarışmalar sonucunda yapıldığını biliyorum(zaten 4-5 şarkı var).gerçek tnk albümünün bundan sonraki olacağını düşünüyorum.görüşmek üzere. _________________ MENTOL NEDİR?(öğrenmek için tıklayınız)
MENTOL+KOLA ÖLDÜRÜRMÜ?(Öğrenmek için tıklayın |
|
| Başa dön |
|
 |
_Rebell_

|
Tarih: Sal 18.09.2007 19:08 Mesaj konusu: |
|
|
elveda de şarkınız çok güzel.başarılarınızın devamını dilerim  |
|
| Başa dön |
|
 |
Pankemart

|
Tarih: Cum 28.09.2007 16:08 Mesaj konusu: |
|
|
| canercim tebrik eder başarılarınızın daimi olmasını temenni ederiz:) |
|
| Başa dön |
|
 |
sebo_tnkcnr

|
Tarih: Prş 18.10.2007 17:27 Mesaj konusu: |
|
|
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
_________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
tcnnkr TNK vokalisti

|
|
| Başa dön |
|
 |
nuwanda

|
|
| Başa dön |
|
 |
classic

|
Tarih: Cum 26.10.2007 23:59 Mesaj konusu: |
|
|
| yeni klip çok güzel olmş... |
|
| Başa dön |
|
 |
DaveMustaine_64 "MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 4215 Nerden: Sınıf 64 / Ankara
|
Tarih: Pts 29.10.2007 2:42 Mesaj konusu: |
|
|
Gece gece myspace hesabınızdan "Sıra Bizde" şarkısını dinledim ve çok mutlu oldum. İsmini bile hatırlayamıyordum. Zamanında Odtü'ye geldiğinizde bayılarak dinlerdim bu şarkıyı mimarlık amfisinde
Elinize sağlık, başarılar.. _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
Floyd-rose hakkında her şey: http://turkrock.com/ftopic45104.html
www.myspace.com/dementiatr |
|
| Başa dön |
|
 |
Pebbles

|
Tarih: Sal 30.10.2007 3:28 Mesaj konusu: |
|
|
Caner, sanatci kisiligini tasvir etmek icin kelimeler yetmez...O yuzden bu konuya girmeden -sadece I NA NIL MAZ- derece yeni klibinizi begendigimi soylemek istiyorum..Daha cok seyler soylemek isterdim ama TNK'nin basarilari ortadi...ve kelimelerim Kalpsiz'e çektiginiz klipten sonra kifayetsiz kaldi.......!!!
Cocuklar cok iyisiniz, gercekten coooook iyisiniz ve bunun farkindasiniz!
Calismalariniz hep daha oteye gitmesi ve cok cok daha buyuk basarilari cok kisa zamanda elde etmeniz dilegimle!
Inanmiycaksiniz belki yada saçmaliyo diyceksiniz, ama Caner senin basli basina sanatçi kisiligin ve tabiki butun TNK grubunun bu klipteki performansi ve dahada ortaya cikan basariniz gozlerimi doldurdu...
Hak ettiginizden de oteye gitmenizi yurekten diliyorum ve istiyorum! _________________ Who knows where thoughts come from? They just appear... |
|
| Başa dön |
|
 |
|