Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Fotoğrafcılık
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Fotoğrafcılık
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Prş 30.08.2007 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

EmreEguz demiş ki:
Arka sayfalardan birinde bu konuyu birileriyle çok abartı uzun tartışmıştım Smile

okumuştum.Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
EmreEguz

MesajTarih: Cum 31.08.2007 0:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aslında insan bazı şeyleri üzerinde çalıştıkça anlıyormuş.Çektiğin poza farklı bir anlam yüklemeyi ufaktan başarabilince bile gerçekten çok tatmin edici ve eğlendirici bir iş.

Adamın adını hatırlayamadım , national geographic dergisi için çalışan adam.Yerinde olmayı isterdim.Harika işler çıkarıyor.Adını bilen varsa söylerse çok memnun kalıcam internetten sergisine vs. ulaşabilirim belki.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cum 31.08.2007 0:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kendisi yanlış hatırlamıyorsam charles (chuck) o'rear'dı. Smile
çok iyidir kendisi. kim yerinde olmak istemez ki? Wink
bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.Wink

http://www.wineviews.com/portfolio/bio/index.html
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
EmreEguz

MesajTarih: Cmt 01.09.2007 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet Harikasın ! Çok teşekkürler Smile
dennischambers
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 14.09.2007 5:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anarchist demiş ki:
Nri Bilge Ceylan ve onun geniş açılı objektifi yaa Crying or Very sad Ben de istiyorum bir sürü şey ama param yok Sad Dijital pahalı bir iş kardeşim ya Laughing

emin ol manuel daha pahalı bir iş. Hem çokta zahmetli birçok zımpırtıyı taşıyarak amelelik yapmak zorunda kalabiliyorsun bazen. O
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
anarchist

MesajTarih: Cum 14.09.2007 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dijitalde de bir dolu zımbırtı taşımak gerekiyor. Bu sadece manuel çekime özgü bir şey değil. Ne kadar farklı iş yapmak istersen, o kadar artıyor malzemesi.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
dennischambers

MesajTarih: Cmt 15.09.2007 5:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

işte sorun burada manuel in malzemesi daha ağır ve hacimce daha fazla yer kaplıyor en azından dijital sanatların pratikliği var bir de kolay kullanabilme ayrıcalığı...

Manuel'de farklı işler yapman gerekiyorsa bazen bir amele ve bir kamyonet tutman gerekebiliyor Smile üstelik malzemeleride artık nostalji sayıldığından çok pahalı ben tavsiye etmem kimseye hamal olmayı ve bu hamallığı bir de üstüne bir tomar para vererek yapmayı Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HornyDevil

MesajTarih: Cmt 15.09.2007 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dennischambers demiş ki:
işte sorun burada manuel in malzemesi daha ağır ve hacimce daha fazla yer kaplıyor en azından dijital sanatların pratikliği var bir de kolay kullanabilme ayrıcalığı...

Manuel'de farklı işler yapman gerekiyorsa bazen bir amele ve bir kamyonet tutman gerekebiliyor Smile üstelik malzemeleride artık nostalji sayıldığından çok pahalı ben tavsiye etmem kimseye hamal olmayı ve bu hamallığı bir de üstüne bir tomar para vererek yapmayı Smile

sen mi söylüyorsun bunları ? bana sayfalarca dijitalin sanatı ruhu öldürdügünü söyleyen sen ? Twisted Evil ve benim sana söyledigim seyleri alıntı yaparak şimdi de bunları söylüyorsun garip valla..
aysu_

MesajTarih: Cmt 15.09.2007 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de bu aralar sardım oyalanmak için başladım ama asla "hobi" gözüyle bakılmaması gerekir diye düşünmekteyim. Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dennischambers

MesajTarih: Pzr 16.09.2007 3:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

HornyDevil demiş ki:
dennischambers demiş ki:

sen mi söylüyorsun bunları ? bana sayfalarca dijitalin sanatı ruhu öldürdügünü söyleyen sen ? Twisted Evil ve benim sana söyledigim seyleri alıntı yaparak şimdi de bunları söylüyorsun garip valla..

ironi kardeşim ironi Smile
yani ben görüşümden vazgeçmedim merak etme, bu arada oradaki ironiyi anlamanı umardım ali.
maresal

MesajTarih: Pzr 16.09.2007 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

the_wall demiş ki:
maresal, abi arada sırada fotoğraf makineni manuel moda getirmeni tavsiye ederek de hadi buyur diyorum http://www.fotokritik.com
herhalde banyo konusuna açıklık getirebilirsin Smile

cevap biraz gec oldu ama yazayim yinede; makinemin manuel modu yok.Cunku zaten analog makina herseyi kendin ayarliyosun.Zaten fotografcilik kursuna gittigimden beri dijital makineyide analog kullaniyorum.Alet senin ne kadar pozlama yapip nasi bi fotograf istedigini nereden bilecek ki? Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HornyDevil

MesajTarih: Sal 25.09.2007 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dennischambers demiş ki:
HornyDevil demiş ki:
dennischambers demiş ki:

ironi kardeşim ironi Smile
yani ben görüşümden vazgeçmedim merak etme, bu arada oradaki ironiyi anlamanı umardım ali.

ironi çıktı mertlik bozuldu..
minebonus

MesajTarih: Prş 11.10.2007 1:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
manicdepresif-immo

MesajTarih: Prş 01.11.2007 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

n801 nikon marka fotoğraf makinesi almayı planlıyorum ben 1/8000 estantene hızına sahip bir alet ayrıca saniye de 3.2 pozlama kabiliyetine de sahip hakkında bilgisi olanların görüşlerini alabilir miyim acaba.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
the_wall

MesajTarih: Prş 08.11.2007 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zaten nikon olayın abisi diyebiliriz. heralde nikon konusunda fikir sormadın zaten Smile de bildiğim kadarıyla yeni bi ürün o (yamulmuyorum dimi yeni) bence biraz bekle kullananların yorumunu al derim. tabi o esntantene hızına sahip başka makineler de var Smile))))

saygılar...
manicdepresif-immo

MesajTarih: Cmt 01.12.2007 2:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

the_wall demiş ki:
zaten nikon olayın abisi diyebiliriz. heralde nikon konusunda fikir sormadın zaten Smile de bildiğim kadarıyla yeni bi ürün o (yamulmuyorum dimi yeni) bence biraz bekle kullananların yorumunu al derim. tabi o esntantene hızına sahip başka makineler de var Smile))))

saygılar...

eh biraz yamuldun bu konuda sözlükçü kardeşim Smile

n801s alma planlarım hala var işte yılbaşını bekliyorum makine 1988 de üretilmeye başlandı körfez savaşında en çok kullanılan makine taş gibi de makine işte tutuşu rahatsız ben nikonun sesini ve nikonu seviyorum ama ergonomik değil canon'a göre bu aralar canon eos5 kullanıyorum çok iyi bir makine belki canon eos5 i de alabilirim yahut çılgınlık yapıp canon eos3 tabii ki de diyorum... ama işte maddi durum, bir de benim alkolik olmam çok büyük bir sorun Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EmreEguz

MesajTarih: Cum 14.12.2007 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Biraz da fotoğrafın yağlı boya resim kavramı üzerindeki etkilerinden söz açalım mesela.Günümüz makinalarının teknolojisi değil de rönesansa doğru gidelim vs...İyi mi oldu kötü mü."Kayaların Bakiresi" eskiden olduğu kadar değerli mi sizce ? neden ? National Gallery nin biriciklik kavramına bakışı nasıl acaba.Koruyor mu yoksa maddiyatçı bir bakış açısı mı vs...987097 sayfa sürecek tartışma konusu bu aslında.Haydi başlayalım çok severim bunun üzerine konuşmayı , insanların yorumlarını anlmayı...
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cum 28.12.2007 2:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nikon D40X'mi yoksa CANON EOS400 D'mi karar veremedim. sizce? bu arada nikon d80 içinde görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
hulyaengm

MesajTarih: Pzr 30.12.2007 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu sorunun yanıtını bir an önce yazarsanız çok sevinirim. çünkü şu aralar CANON EOS400D model fotoğraf makinesi alma gibi bi düşüncem var. her ne kadar gönlüm nikon D40x'ten yana olsa da canon daha ağır bastı. iki makine arasında hangisi tercih edilmelidir? teşekkürler...
manicdepresif-immo

MesajTarih: Cum 04.01.2008 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sanırım pek bir farkları yok fiyatları dışında.. ergonomik olarak Canon tercih edilmeli sanırım hem lens fiyatları olsun hemde özellikleri olsun biraz daha baskın nikona hem de 400d daha kullanışlı olur d40x'ten, nikonun menüleri çok karmaşık ayarları yaparken zorlanırsın, düşük slrde nikonun pek tercih edilmesinden yana değilim ben...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Sonraki
19. sayfa (Toplam 21 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız