Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Smashing Pumpkins
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Smashing Pumpkins
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hakan_el

MesajTarih: Cmt 07.07.2007 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Zeitgeist`i dün aldim ve dünden beri 5 defa dinledim simdiye kadar. Harika olmus albüm elimden düsmüyor.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mellon_collie

MesajTarih: Pts 09.07.2007 0:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pure_evil demiş ki:
tarantula şarkısının myspace^^de başka bir klibi youtube.com^^da ise başka bir klibi mevcut..
hangisini ekranda göreceğiz acaba..

http://youtube.com/watch?v=Owk-8KvvtAY

smashing pumpkins resmi sitesinde tvlere verilecek klip gösteriliyor
linki:http://www.smashingpumpkins.com/news_1158
ben çok beğendim klibi, 60ların o sürrealist politik havası yakalanmaya çalışılmış günümüzün ilgisiz ortamına rağmen....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
duurock
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 11.08.2007 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilgilenenlere dream tv de haftasonu bu gruba yer veriolar.....
darkwalker

MesajTarih: Sal 21.08.2007 3:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gidebilecez mi acaba??
sanmıyorum Sad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bluebluesband

MesajTarih: Sal 21.08.2007 3:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

basçıları ginger reyes çok güsel bişe yahu
Başa dön
hakan_el

MesajTarih: Pts 27.08.2007 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni albümden söz edilmiyor hic. Zeitgeist mükemmel üstü birsey olmus. Albümde 1,2 ve 3 yildizli sarkilar var. Bu yildizlara göre tek yildizli sarkilar; Billy Corgan ile Jimmy Chamberlin'in, cift yildizli sarkilar; BC, JC ve Terry Date'in, üc yildizli sarkilar ise; Thomas Baker, BC ve JC'in ortak calismalari. Albümün neredeyse yarisini olusturan bu tek yildizli sarkilar benim en cok begendiklerim. Diger Smashing Pumpkins albümlerine göre gitarlar cok daha yogun ve serttir Zeitgeist'ta. Siamese Dream ve Mellon Collie and the Infinity Sadness'deki o akustik ve akustik karisimi olan parcalardan eser kalmamis. Belki bu James Iha'nin yeni albümde olmayisindan kaynaklaniyordur. Gruba son üc-bes aydir bu kadar büyük ilgi duydugum icin pek bilgi sahibi degilim. Yeni albüm hakkinda yorumlarinizi ve grupla ilgili daha fazla bilgi sahibi olan arkadaslarin bu bilgileri burada paylasmalarini bekliyorum.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mellon_collie

MesajTarih: Pts 27.08.2007 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

albüm ağustos ortasına kadar türkiye'ye gelmediği için internetten indirmek zorunda kaldım; fakat benim de izlenimim zeitgeist'ın 7 yıllık bir aradan sonra smashing pumpkins'in yapabileceği en iyi albüm olduğu yönünde...
bir kere baştan beklentileri azaltmak lazım çünkü james iha da darcy de bu yeni oluşumda olmadıkları; jeff schroder ve ginger reyes'in de parçalara katkıda bulunmadıkları gerçeği göz önünde bulundurularak geniş bir parça skalası beklenmemeli...
smashing pumpkins, sadece iki kişiden oluşuyor aslında; geri kalanlar bir nevi "touring personnel"... bu yüzden james iha'nın veya darcy'nin getirebileceği farklılıklar beklenmemeli
yine de billy corgan, her albümde olduğu gibi, arkadaki darcy-james vokallerinin eksikliğini hissettirmemek için bolbol "çok sesliliğe" başvurmuş (bkz.bleeding the orchid, starz)
albümün çıktığı 10 ağustos günü verdiği mesajda, zeitgeist'ın normal smashing pumpkins albümlerine pek benzemeyeceği, biraz daha günümüz ritmini yakalayacağı yönünde beyan veren billy corgan, ne mellon collie'nin akustik melankolisini, ne adore'un baterisiz elektronikliğini, ne de machina'nın olgun aşkını düşünüp, doğrudan köklerine, gish ve siamese dream'e inmiş. (mesela cherub rock esintili parça fazlalığı var) genelde işini keyboardlarla gören billy, zeitgeist'ta kendini distortionlara atmış...(bkz.tarantula)
sözler yine değişik, birkaç parça dışında, (bkz.neverlost) daha politik, şahsen ben, billy'den machina tarzı şiirler beklemiştim ama günümüz ruh halini iyi yansıtmış sözler...zaten albüm kitapçığındaki resimlere de uyuyor verilmek istenen mesaj
benim albümde özellikle beğendiğim parçalar: tarantula, doomsday clock (transformers soundtrack'inde yer alıyot), neverlost, starz ve god and country...
bir smashing pumpkins fanatiği ne kadar objektif olabilirse o kadar oldum; benim tavsiyem albümü bir an önce edinmeniz yönünde...

bu arada küçük bir not: yeni klip that's the way (my love is)'e çekilecek- yönetmen, tarantula'yı da çeken P.R.Brown
Başa dön
EmilioDeCarro

MesajTarih: Pts 27.08.2007 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

canlı izlemek ayrı bir keyif olucak Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
darkwalker

MesajTarih: Sal 28.08.2007 0:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mellon Collie and the Infinite Sadness albümünü o kadar istekle ve defalarca dinlerdim ki zamanında..Ama artık nedense eski ruhu kalmadı grubun..Belki de 2000 yılların elektronik soundu derinden etkilemiştir Smashing Pumkins'i...
Başa dön
mellon_collie

MesajTarih: Sal 28.08.2007 1:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

darkwalker demiş ki:
Mellon Collie and the Infinite Sadness albümünü o kadar istekle ve defalarca dinlerdim ki zamanında..Ama artık nedense eski ruhu kalmadı grubun..Belki de 2000 yılların elektronik soundu derinden etkilemiştir Smashing Pumkins'i...

ya Smashing Pumpkins'i bilmem ama Billy Corgan'ı etkilediği kesin (gerçi ikisi de bir yerde aynı şey değil mi Smile ) bunun en iyi örneğini Billy'nin solo albümü "TheFutureEmbrace"te görmüştük zaten
Smashing Pumpkins de en elektronik albümünü Adore'la yaptı ve zaten belki de Jimmy Chamberlinsiz albüm grubun dağılma sürecini hızlandırdı. Ben Zeitgeist'ı düşündüğüm kadar elektronik bulmadım; ama bir Mellon Collie.. de değil..
Yine de gruptan bir mcatis beklemek yersiz olur diye düşünüyorum; çünkü o dönemin müzik anlayışıyla bugünki çok farklı ve bu ister istemez müzisyeni etkiliyor. Ayrıca grubun başından bir ayrılık, 3 fire (hadi melissa'yı da sayalım) ve billy'nin solo albümünü de sayarsak iki başarısız çalışma geçti...parçalarda değişiklik olması doğal..
yine de en sevdiğin albümleri ne diye sorsanız: mellon collie ve siamese dream derim o da ayrı konu
Başa dön
denoktabenokta

MesajTarih: Pts 01.10.2007 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Billy de sanki hep kendimi buluyorum yahu...''Today is the greatest day i ever known'' derkenki hüznünde mesela...
lamb

MesajTarih: Pts 01.10.2007 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metalik sound'dan, hönkürerek şarkı söyleyenlerden nefret ederim ama Pumpkins bir başka, Billy Corgan'ın XYU adlı şarkıda boğazını yırtarcasına haykırması insanı gaza getirmiyor değil hani
www.britrocktr.com > Brit, Indie, Alternative, Post Punk, Punk Rock, Synthpop, Krautrock, New Wave, Progressive, Industrial, Psychedelic, Trip Hop, Drum&Bass, Electronic, Lo-Fi, Downtempo, Ambient, Chill Out, Psychill, World, New Age, Ethnic, Jazz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
illnino

MesajTarih: Pts 01.10.2007 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vh1 Rocks'ta izleye izleye sevdim Smile
Son albümden Tarantula favorim.
mellon_collie

MesajTarih: Sal 02.10.2007 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni klip That's The Way (My Love Is)'e çekildi....

http://www.youtube.com/watch?v=2Rp8MzzUcTE
Başa dön
pj_harvey

MesajTarih: Sal 02.10.2007 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mellon_collie demiş ki:
Yeni klip That's The Way (My Love Is)'e çekildi....

http://www.youtube.com/watch?v=2Rp8MzzUcTE

Evet izledim pek bi begendigim sarkinin klibide guzel olmus.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
pj_harvey

MesajTarih: Sal 25.12.2007 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Smashing Pumkins 4 akustik parçadan oluşan bir EP yayınlayacaklarını açıkladı.

American Gothic adında olacak EP grubun 2007-2008 turnesinin boşluklarında kaydedildi.

EP’nin prodüktörlüğünü Roy Thomas Baker, Billy Corgan ve Jimmy Chamberlain yaptı.
EP’nin kayıtları Los Angeles’da Pass Studio’da gerçekleşti.

'The Rose March'
'Pox'
'Again, Again, Again (The Crux)'
'Sunkissed'
illnino

MesajTarih: Cmt 29.12.2007 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bunların akustik şarkıları bayıyor adamı.
didi_in_chains

MesajTarih: Pzr 30.12.2007 0:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben bayılıyorum akustik şarkılarına halbuki..
Bestial

MesajTarih: Sal 12.02.2008 2:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aslında rock'n coke 2007'ye Smashing Pumpkins için gidilirdi. Gerçi geçen sene de çok iyi gruplar geldi. Muse, Placebo falan. Bu grupların dışında pek bir şey kalmadı Pumpkins için. Bir daha gelsinler, today şarkısı ile coştursunlar bizi =]
disturbed_one

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 4:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Billy Corgan vokal yapmayıp sadece gitar çalsa,grubun bestelerini üretse çok daha fazla seveceğim bir grup olurdu.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız