| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
duu_rock

|
Tarih: Pzr 23.09.2007 17:36 Mesaj konusu: Anında Görüntü Show |
|
|
çok güzel bir program .kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.2 tane 3lü grup var.mahşer ve cümbüş.bu gruplara bazı kelime veya cümleler falan veriliyor ve hemen anında bir skeç oynuyorlar.çok eğlenceli ve komik.fox ta yayınlanıor 23.30da cts olması lazım.programı osman tan sunuyor bazende konuklar geliyor..... _________________ çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim... özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
denoktabenokta

Kayıt: Mar 07, 2005 Mesajlar: 1122 Nerden: müsait bi yerden!
|
Tarih: Pzr 23.09.2007 22:25 Mesaj konusu: |
|
|
bazen gerçekten komik,bazense komik olmak için komik durumuna düşmüş oluyor programdakiler... _________________ www.myspace.com/denoktabenokta |
|
| Başa dön |
|
 |
ucar

|
Tarih: Çrş 03.10.2007 10:48 Mesaj konusu: |
|
|
ben uzun zaman önce keşfetmiştim bu programı...
ilk izlediğimde çok ilginç gemişti ve takılmıştım hatta gülmekten yerlere yattığımı bile hatırlıyorum...
hala da denk gelirsem izliyorum ve yine gülüyorum.
salak saçma dizileri izlemek yerine bu programı izlemek çok daha akıllıca geliyor bana!!! _________________ küçük insanları bize kral yaptılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 809 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Çrş 03.10.2007 11:55 Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel bi program. geçen sene arkadaşlarla her rasladığımızda izlerdik ama busene daha izleyemedim. hangi gün saat kaçta yayınlanıyo, onunla ilgili bi bilgisi olan varmı acaba? _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Çrş 03.10.2007 12:17 Mesaj konusu: |
|
|
cumartesi 23:30 fox tv arada tesadüf karşılaşırsam izliyorum:eglenceli bir program _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 809 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Çrş 03.10.2007 12:20 Mesaj konusu: |
|
|
saol mustafa  _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 609 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Sal 05.02.2008 1:42 Mesaj konusu: |
|
|
çok yaratıcılar ya,ince espriler yapılıyor.her hafta izliyorum. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
Th3_BLacK

|
Tarih: Çrş 06.02.2008 0:00 Mesaj konusu: |
|
|
| Yaklaşık 3 aydır izliyorum ve resmen bağımlısı oldum gerçekten zekiler o anda o derece komik hareketler yapmak kolay olmasa gerek. Yalnız bu kadar iyi olmalarına rağmen neden yükselemediler anlamam ne kadar zamandır oynuyor bu show bilen var mı?? |
|
| Başa dön |
|
 |
dark4lieth

|
Tarih: Çrş 23.04.2008 12:58 Mesaj konusu: |
|
|
Her hafta kaçırmadan izliyorum. Bazen gerçekten çok komik oluyor bazense insanda tekrar edildiği hissi yaratıyor fakat doğaçlama tiyatronun ne kadar zor olduğu düşünüldüğünde izlenilebilirliğini kaybettirmiyor. Bu konseptte doğaçlama tiyatronun kurucuları sayıldıkları için bile saygıyı hakediyorlar bence.
Gözlemlediğim kadarıyla artık büyük bir kitle tarafında da bilinmekteler. Gittikleri her şehirde neredeyse tamamen dolu salonlara oynuyorlar diye biliyorum. Zaten birkaç sene önceye göre artık çok daha fazla şehirde çok daha fazla gösteri yapmaktalar. _________________ Trene bakan öküz bön-realisttir. |
|
| Başa dön |
|
 |
Amorphis__

|
Tarih: Cum 09.05.2008 22:59 Mesaj konusu: |
|
|
| Yetenekli insanlar gerçektende . Gelen konuklar ve seyirciyle beraber çok daha zevkli oluyo. beklenmedik bi anda ince bi espri yapabiliyolar.gülmekten öldüğüm anlar çok oldu . güzel program . gülmek isteyen izlesin . |
|
| Başa dön |
|
 |
voodoobaby

|
Tarih: Prş 19.06.2008 4:36 Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle süper bi program, süper bi oyunculuk  |
|
| Başa dön |
|
 |
DakotaRain

|
Tarih: Prş 19.06.2008 11:59 Mesaj konusu: |
|
|
valla güvenlikçileri falan seyirci olarak gösterdikleri zamanlardan rumeli hisarında program yapma ve hisarı doldurmaya kadar geldiler..brav hakediyorlar _________________ --ZOSO-- |
|
| Başa dön |
|
 |
|