Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Faith No More & Peeping Tom
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Faith No More & Peeping Tom
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Buckethead

MesajTarih: Çrş 01.10.2003 22:58    Mesaj konusu: Faith No More & Peeping Tom Alıntıyla Cevap Ver

Benim en beğendiğim gruplardan biridir. Mike Patton süper bir vokalist. Angel Dust ve King For a day muhteşem albümler.Ne yazık ki dağıldılar. Gerçi Patton bizi Mr.Bungle,Fantomas,Tomahawk gibi deneysel gruplarla yanlız bırakmıyor ama onun sesinden şöyle sağlam bir rock dinlemeyi özledim. Başka sevenler? Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LeftEyeNine

MesajTarih: Prş 02.10.2003 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

RHCP kitapçığını okurken rastlamıştım ama hiç dinlemedim..Bayaa bir ,artık tarz olarakmı bilmiyorum, RHCP ile yakınlıkları varmış dimi?
Buckethead

MesajTarih: Prş 02.10.2003 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Emin olduğum müzik olarak rhcp ile hiç alakaları yok. Esasında Fnm hiçbir grupla şuna benziyor tarzda denilen bir müzik yapmıyor. Hiç dinlemediysen digging the grave, caffeine, gentle art of making enemies, from out to nowhere, epic adlı şarkılarını önerebilirim.
Başa dön
freebird

MesajTarih: Prş 02.10.2003 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benzerligi ikisininde Funk metal diye siniflandirilmis olmalari.
Ama Faith no more cok daha ozgun muzikalite olarakta daha onde bence.
LeftEyeNine

Nerden: Ayd&#253;n - &#221;zmir karayollar&#253; aras&#253;

MesajTarih: Prş 02.10.2003 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hah funk metal,evet...Bu yönden benziyolardı...
patton

MesajTarih: Prş 02.10.2003 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nickimin kaynağı vokal tanrısı Mike Patton'un grubu. Benzeri yoktur, eşsizdir. Aynı zamanda yüzlerce grubu etkilemiştir. Yaptıkları müzik bir türlü isimlendirilememiş, Patton'un vokal tarzı hiçbir kalıba sığdırılamamıştır. Ve bana kalırsa alemin en kral grubudur =)) Buckethead gibi FNM'yi bilen hatta seven insanların olması sevindirici, akşam akşam mutlu oldum hatta =o)
freebird

MesajTarih: Cum 03.10.2003 0:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Faith No more blinmezmi yahu unutulurmu hic. San francisco`nun muzik dunyasina hediyesidir Faith no more benzeri yoktur. Kindergarten, ashes to ashes, from out of nowhere, small victory.

hele hele Epic. Oyle sarki indirme iel olmaz illa ki albumlerini alman lazim muziklerini anlaman icin.
LeftEyeNine

Nerden: Ayd&#253;n - &#221;zmir karayollar&#253; aras&#253;

MesajTarih: Cum 03.10.2003 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu laf banaydı galiba.Ehe ehe...
patton

MesajTarih: Cmt 15.11.2003 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Her ne kadar kültür-sanat sayfasında yer alsada, önemli bir haber olduğu için buraya da yazıyorum.

Mike Patton, Dennis Hopper ile birlikte Firecracker isimli bir filmde rol alıyor. Eleştirmenler filmin Fargo'dan bu yana yapılmış en büyük sürpriz olabileceği görüşünde. FNM kliplerindeki inanılmaz oyunculuk performasları ile dikkat çeken (özellikle Stripsearch) Mike Patton için bu filmin bir başlangıç olduğu da söylenenler arasında. Patton filmde Frank rolünde. Filmin post productions aşaması halen sürüyor. İnternet sitesinde filmden fotoğrafları bulabilirsiniz.

Firecracker Official Site : http://www.dikenga.com/films/firecracker/

Bu arada son birkaç haftadır Faith No More dışında birşey dinleyemiyorum yine. 'The Real Thing', 'Morning After', 'Smaller and Smaller', "Who Cares A Lot?"un bonus CD'sindeki 'This World Is Yours' kilitlemiş durumda.

Eren Erdem (Kukla vokali)
MarilynManson
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 24.12.2003 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu arada marilyn manson mOBSCENE i faith no more Be Agressive şarkısından araklamış deniliyor sürekli ne kadar doğrudur?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Layne_Staley

MesajTarih: Çrş 24.12.2003 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

patton iyi bir adam ve angel dust süper bir albüm...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
MYWIFEMYLIFE

MesajTarih: Pts 29.12.2003 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fnm süper bir grup olup hiç bir zaman hakkı tam anlamıyla verilmemiştir.

rock müziğin bence geri geldiği 89-94 arasının guns n roses'tan sonra en iyi grubuydu, muhteşem sözler,çok kaliteli bir müzik ve cool tavırlar, o döneme damgasını vurmuştu.o dönemde mtv'de bile günün her saati gnr,skid row ,fnm,megadeth,pearl jam,soundgarden,metallica,nirvana, rhcp gibi nitelikli rock gruplarını arka arkaya izleyebiliyor,devamlı olarak rock müzik ile ilgili haber ve şovlar yayınlanıyordu, şimdilerde fnm'yi bir tek o da bazen vh1'da görebiliyoruz.

guns n roses ve megadeth gibi baba grupların konser öncesinde tek geçilen parçalar onlarındı. kendi konserleri büyük şamatayla ve üstün müzik kalitesiyle çok ender görülen performanslardı.

bu arada mike patton'a bir parantez açmak lazım, çok çeşitli tarzda vokal yapan hem de çok büyük başarıyla yapan süper bir vokalistti.

ben hala birleşmelerini dört gözle bekliyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
freebird

MesajTarih: Pzr 10.10.2004 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ilk dinlememden nerdeyse 15 sene sonra Faith No More hastasi olmus durumdayim (ben ve tum ev ahalisi). Funk metal,. soft metal, bu ne bicim metal dediler Patton kimseyi takmadi hala daha takmiyor, Faith No more`u kimse anlamadi dogru duzgun, cok daha unlu olabilirlerdi, grammy alabilirlerdi.. Sahnede izleyemeden dagilan beni kahreden gruplaridandir.

Başa dön
Jawbreaker

MesajTarih: Pts 11.10.2004 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"King For A Day"i dinledim beğendim mi? Evet, beğendim... Ama henüz çözebilmiş değilim ben bu grubu. Zamanının ötesinde müzik bu olsa gerek! Ayrıca War Pigs yorumları çok hoş. Özellikle de canlı kaydı... Patton biraz sapıtıyor ama olsun. Smile
Başa dön
freebird

MesajTarih: Sal 12.10.2004 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Albumu yoksa parcayi mi dinledin, bence bir numara Angel Dust albumudur.
Jawbreaker

MesajTarih: Çrş 13.10.2004 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

freebird demiş ki:
Albumu yoksa parcayi mi dinledin, bence bir numara Angel Dust albumudur.

Tabii ki albüm. Bir iki parça dinleyip ahkam kesemem herhalde... Smile Angel Dust'da evde durur bi köşede dinlemedim hiç.
Başa dön
Anarchyxtc

MesajTarih: Çrş 13.10.2004 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

En baba albumleri kanimca king for a day'dir. Album of the year'in da asagi kalir yani yoktur. Her albumu bir oncekinden daha guzel ve ilginc olan ender gruplardan biridir.
MYWIFEMYLIFE

MesajTarih: Prş 14.10.2004 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fnm'ye the real thing albümünden başlamak lazım bence, fnm'nin daha o dönemde ne mal olacağı belli olmuştu o albümle, patton öncesi albümlerini ise pek sevmem.

gnr,nirvana ve metallica patlamalarına rağmen o dönemde gayet ses getiren bir gruptu. gnr ve metallica ile berbaer çıktıkları kuzey amerika turundan daha büyük bir konser organizasyonu ben bilmiyorum, (led zep,sex pistols ve rolling stones birarada bir turneye çıktıysa bilmem)

patton tüm zamanların en iyi vokalistlerinden , evidence ise bence tüm zamanların en güzel kliplerinden biri.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
freebird

MesajTarih: Cum 15.10.2004 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Album of the year da yabana atilacak bir calisma degil, Stripsearch ne parcadir ne kliptir hatta.
freebird

MesajTarih: Pts 18.10.2004 1:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Firecracker bazi ulkelerde tanitim gosterimine girmis.
FNM,Trainspotting ve Black Hawk Down inda filim miziklerini yapti bilmeyenlere.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız