Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Ohhh beee...Barker zaten Testament kadrosunda çok sırıtıyordu. Nedense Black Metal müzisyenlerine hiç ısınamamışımdır. O Thrash'ci adamın etrafına karşı olan içtenliğini bulmak zordur onlarda. Hafif egosantrik ve negatif oluyorlar.
Bostaph çok iyi olmuş...
Bu arada harbiden Bay Area gruplarında kimin eli kimin cebinde belli değil.
Clemente'nin yerine Tempesta veya Bostaph ancak bu kadar orijinale yakın dururdu. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=LyDmJcrIJ4I
The Damnation Game-SYMPHONY X
Tarih: Çrş 10.10.2007 21:04 Mesaj konusu:
bostaph'ın gelmesine çok sevindim. testament'e en çok yakışan davulculardan bir tanesi. "return to the apocalyptic city" aklıma geliyor da... _________________ S h a d o w G a l l e r y - Technical and Emotional
Bostaph'ın gelmesi on numara olmuş.Exodus'tan sonra boş kalmasına üzülüyordum.İnşallah uzun süre devam ederler Bostaph ile... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred
Tarih: Çrş 10.10.2007 23:34 Mesaj konusu:
DamnationGame demiş ki:
Barker zaten Testament kadrosunda çok sırıtıyordu. Nedense Black Metal müzisyenlerine hiç ısınamamışımdır. O Thrash'ci adamın etrafına karşı olan içtenliğini bulmak zordur onlarda.
Vallahi son zamanlarda duyduğum en doğru sözlerden biri. Alkışlar Damnation Game için..
Bostaph aynı zamanda Forbidden ile de devam edecek bu arada. Yani grup bir kaç konser için bir araya geldi ve orada da çalacak. Anderson'un vokalleri aynı ölçüde mi onu merak ediyorum fazlasıyla. Çok iyi oldu. Çok sakin bir yazı olarak gözükse de bilmiyorum benim kadar heyecanlananı var mıdır, Bostaph en özelidir benim için.. Bay Area'da herkes birbirine girer-çıkar bence bu güzel bir olay ama biri de Anthrax'a vokal konusunda yardım etse diyorum.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind..
abi corey taylor bence vokal konusunda iyi olucak anthrax'a, bush dönemi şarkılarını çok güzel söyler...ama joey gibisi gelmez anthrax'a, kimse de yardım edemez.ctaylor baya sırıtır indians,madhouse vs söylerken
zaten anthrax new york grubu garipler yok öyle bay area yardımlaşması bi overkill var ondan da hayır gelmez
aslında joey gibi adamlar var thrash dünyasında, john cyriss var,agent steel eski vokali.joey'li dönemleri çok rahat elinden geçirir.james riviera da öyle.. neil turbin bile olabilir.eski toprakları görmek istiyorum ,dağılmış efsane thrash gruplarının boşta gezen vokalleri var onlara baksınlar..neyse konu dağıldı , testamentten bahsediyorduk. _________________ I'm a madman ,living in an animal house !
Tarih: Prş 11.10.2007 14:47 Mesaj konusu:
Anthrax topiği olmuş burası
Testament için diyeceğim her bir albümü bir öncekinden zayıf ( kötü değil ) olan ( 1-2 istisnai durum var The Ritual, Souls Of Black gibi vasat bir albümden çok üstündür ) bir grup. The Legacy albümünü çoğu Thrash grubunun diskografisine değişmem. Birde o adam ( Alex ) ilk albümde nasıl bu kadar çoşabilir anlamak mümkün değil.
Ek Not eskiler bilirler Testament'in bütün albümleri kaset olarak yayınlandı. Exodus'un sadece Impact Is Imminent'i zamanına uygun yayınlandı . Peace Sells bile yayınlanmamştı ülkemizde The Ritual çıktığı sıralarda. Bu yüzden Testament her zaman aşırı ilgi görmüştür ülkemizde.
Tarih: Prş 11.10.2007 20:04 Mesaj konusu:
"souls of black"in vasat olduğuna katılmıyorum. ee olabilir diyeceksin ama belirtmek istedim. testament'i o albümle sevdim ben. ilk göz ağrısı. _________________ S h a d o w G a l l e r y - Technical and Emotional
Tarih: Prş 11.10.2007 23:06 Mesaj konusu:
Gerçi seni caydıramam ama ispata çalışayım. Ben The Legacy ile başladım dinlemeye. Şimdi Testament hırslı bir grup her zaman ticari başarı kazanmak istediler ve bu uğurda her türlü trende uymaya çalıştılar. Balladlarla Metallica havası yakalamaya çalışmak, The Ritual ile Black Albüm sonrası o zaman ki thrashçilerin genel sözü 'Olgunlaştık Biz' havası, Low ile Pantera türüne yöneliş o da tutmayınca Death Metale yakınlaşmaya kalktılar yani kendilerini ( Eric Peterson kendisini hatta durulmadı gitti Black Metal grubu kurdu trend o diye ) parçaladı sonuçta geldikleri yer olabilecekleri yerin altında bunlar benim düşüncem.
Souls Of Black bir önceki albümleri havasında ama daha güçsüz. Practice iyi bir albüm orta tempo thrash komplike yapıya yakınlaşma. Souls Of Black böyle değil daha tekdüze parçlar bir ritm bulu üzerine yatmak tarzı ki genelde riffler iyi değil. Malpractice,One Man's Fate ve The Legacy ardarda albüme çeki düzen veriyor. En olumsuz taraf Testament'in halkadaki çürüğü Louie Clemente. O kadar sıradan bir davul var ki albümde.
Ama senle aynı düşünen bir çok kişi de var. 1990 yılında çıkan Forbidden , Anthrax, Megadeth, Kreator Vio-Lence,Slayer albümleri yanına konulamayacak albümdür. Sevenlerine saygı duyarım.
Efsanevi Bay Area'lı thrash grubu yaptığı açıklamayla yeni albüm için Slayer, Forbidden ve Exodus'tan tanıdığımız Paul Bostaph ile çalışacağını duyurdu.
Paul Bostaph, Testament'in yeni albümünde vokallerde Chuck Billy, gitarlarda Alex Skolnick ve Eric Peterson ve bass gitarda Greg Christian'la birlikte stüdyoya girecek.
Nick Barker işlerinin yoğunluğu nedeniyle kayıtlara katılamadı.Grup daha fazla ertelemek yerine uzun süredir arkadaşları olan Paul Bostaph ile çalışmaya karar verdi.Albümün 2008 baharında Nuclear Blast etiketiyle çıkması planlanıyor. _________________ Mystery Last Fm Page
Tarih: Çrş 17.10.2007 19:16 Mesaj konusu:
mystery_ demiş ki:
Efsanevi Bay Area'lı thrash grubu yaptığı açıklamayla yeni albüm için Slayer, Forbidden ve Exodus'tan tanıdığımız Paul Bostaph ile çalışacağını duyurdu.
Paul Bostaph, Testament'in yeni albümünde vokallerde Chuck Billy, gitarlarda Alex Skolnick ve Eric Peterson ve bass gitarda Greg Christian'la birlikte stüdyoya girecek.
Nick Barker işlerinin yoğunluğu nedeniyle kayıtlara katılamadı.Grup daha fazla ertelemek yerine uzun süredir arkadaşları olan Paul Bostaph ile çalışmaya karar verdi.Albümün 2008 baharında Nuclear Blast etiketiyle çıkması planlanıyor.
Tarih: Çrş 17.10.2007 19:43 Mesaj konusu:
mystery_ demiş ki:
Nick Barker işlerinin yoğunluğu nedeniyle kayıtlara katılamadı.Grup daha fazla ertelemek yerine uzun süredir arkadaşları olan Paul Bostaph ile çalışmaya karar verdi.Albümün 2008 baharında Nuclear Blast etiketiyle çıkması planlanıyor.
"Biyografi (Veya haber) araklayan diğer sitelere (Veya kişilere) sesleniyoruz: Arakladığınız biyografilerin (Veya haberlerin) altına kaynak iliştiriverseniz, alıntıdır yaziverseniz çükünüz mü küçülür?"
Çok zor olmasa gerek, ha? _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
"Biyografi (Veya haber) araklayan diğer sitelere (Veya kişilere) sesleniyoruz: Arakladığınız biyografilerin (Veya haberlerin) altına kaynak iliştiriverseniz, alıntıdır yaziverseniz çükünüz mü küçülür?"
Çok zor olmasa gerek, ha?
Türk metal haberciliğinin kalbi sizin siteden atıyor be abi...Siteyi kapatsanız topluca göçecekler.Masabaşı gazeteciliği misali... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred
Testament için diyeceğim her bir albümü bir öncekinden zayıf ( kötü değil ) olan ( 1-2 istisnai durum var The Ritual, Souls Of Black gibi vasat bir albümden çok üstündür ) bir grup.
Bir habercilikte ben yapayım...
Nereye kopyalayacağımı bilemedim. Bu başlık çok aktif olduğundan buraya kopyalıyorum...
--------------------------------------------------
NEWS
Hot Flashes
Thrash Attack On Sirius' Hard Attack - Week-Long Special To Interviews With MEGADETH, OVERKILL, EXODUS, TESTAMENT And More
Posted on Wednesday, October 17, 2007 at 16:38:14 EST
Sirius Satellite Radio's Hard Attack (Channel 27) has issued the following update regarding an upcoming Thrash Attack special set to air on Monday, October 22nd at 6 am ET through Monday October 29th at 3 am ET:
"Thrash Attack is Hard Attack's first annual week long special that will feature music and interviews from the genre's top acts. Every half hour you'll hear thrash music from the "Big Four" (METALLICA, SLAYER, MEGADETH and ANTHRAX) plus tons of pit starters from EXODUS, TESTAMENT, OVER KILL, SEPULTURA, PANTERA, FORBIDDEN, NUCLEAR ASSAULT, DEATH ANGEL, SUICIDAL TENDENCIES, D.R.I., KREATOR, SODOM, DESTRUCTION, DARK ANGEL, MACHINE HEAD, CARNIVORE, FLOTSAM & JETSAM, VOIVOD, WHIPLASH, SACRED REICH and more.
Plus music from the current thrash torch bearers like LAMB OF GOD, SHADOWS FALL, MUNICIPAL WASTE, 3 INCHES OF BLOOD, DEKAPITATOR, FUELED BY FIRE, SKELETONWITCH, GOD FORBID and more!
In addition to the blistering thrash metal, you'll get an inside look into the genre's roots and future with contributions from Dave Mustaine from Megadeth, Bobby Blitz from Over Kill, Jonny & Marsha Z (founders of Megaforce Records and former managers of Metallica and Anthrax), Monte Conner (head of A&R RoadRunner Records), Rick Ernst (MTV Headbangers Ball producer and director of new thrash documentary Get Thrashed), Rat Skates (former Over Kill drummer/founder and filmmaker behind Rat Skates: Born In The Basement), Ian Christe (Hard Attack DJ and author of the metal bible Sound Of The Beast), Exodus, Testament, Shadows Fall, Lamb Of God and more." _________________ http://www.youtube.com/watch?v=LyDmJcrIJ4I
The Damnation Game-SYMPHONY X
Tarih: Prş 18.10.2007 0:25 Mesaj konusu:
Bence bu yazıları malum başlığa alalım ama Skeletonwitch'e değinmeden geçemeyeceğim; Black ile Thrash'in bu kadar güzel harmanlandığı bir grup daha dinlemedim ben. Yine songlessbird üstadın keşiflerindendir. Beyond the Permafrost'u (Yaklaşık isim) dinleyip de beğenmeyen olmaz sanırım.
Haa; son günlerde Lamb of God'a ve Exhorder'a filan Thrash denmesi de ayrıca garibime gidiyor ama neyse şu dakikada gereksiz bir tartışma olacak; ne mutlu keyif alana.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
Haa; son günlerde Lamb of God'a ve Exhorder'a filan Thrash denmesi de ayrıca garibime gidiyor ama neyse şu dakikada gereksiz bir tartışma olacak; ne mutlu keyif alana..
Katılıyorum vallaha...Birde Post-Thrash diye bir nane uydurdular ya yanında,neyse... Lamb Of God'a aşırı kılım. Mis gibi safkan Thrash varken ne o Pokemon şeyleri!!! _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred
Gerçi seni caydıramam ama ispata çalışayım. Ben The Legacy ile başladım dinlemeye. Şimdi Testament hırslı bir grup her zaman ticari başarı kazanmak istediler ve bu uğurda her türlü trende uymaya çalıştılar. Balladlarla Metallica havası yakalamaya çalışmak, The Ritual ile Black Albüm sonrası o zaman ki thrashçilerin genel sözü 'Olgunlaştık Biz' havası, Low ile Pantera türüne yöneliş o da tutmayınca Death Metale yakınlaşmaya kalktılar yani kendilerini ( Eric Peterson kendisini hatta durulmadı gitti Black Metal grubu kurdu trend o diye ) parçaladı sonuçta geldikleri yer olabilecekleri yerin altında bunlar benim düşüncem.
Souls Of Black bir önceki albümleri havasında ama daha güçsüz. Practice iyi bir albüm orta tempo thrash komplike yapıya yakınlaşma. Souls Of Black böyle değil daha tekdüze parçlar bir ritm bulu üzerine yatmak tarzı ki genelde riffler iyi değil. Malpractice,One Man's Fate ve The Legacy ardarda albüme çeki düzen veriyor. En olumsuz taraf Testament'in halkadaki çürüğü Louie Clemente. O kadar sıradan bir davul var ki albümde.
Ama senle aynı düşünen bir çok kişi de var. 1990 yılında çıkan Forbidden , Anthrax, Megadeth, Kreator Vio-Lence,Slayer albümleri yanına konulamayacak albümdür. Sevenlerine saygı duyarım.
tebrikler valla müthiş tespitler..aynen katılıyorum..benim düşüncelerimin aynısını yazmışsın..ek olarak bende şunu söylemek isterim..istedikleri seviyeye çıkamamalarının en büyük nedeni, kişisel fikrim, çok sıradan, tekdüze vokal melodilerinin olması akılda kalıcı, yaratıcı nakarat melodileri yazamamış olmalarıdır. buda daha büyük kitlelere ulaşmalarında büyük bir engel oluşturmuştur..aslında bir çok heavy metal grubunun özellikle de thrash metal grubunun zayıf noktası da budur..gitar riffleri yazmanın yeterli olduğunu düşünüp vokal melodilerinin üzerinde yoğunlaşmamaları yada yazamamaları..bunu yapanlar fark yaratmıştır hep (bkz. Metallica, Megadeth vs....). iyi vokal melodileriniz akılda kalıcı nakaratlarınız yoksa ortalama bir grup olmanın ötesine geçmeniz mümkün değildir. tüm bunlar kişisel görüşlerimdir...
İyi vokal melodisi olmayıp da ortalamanın ötesine geçen bir grup var aslında: Slayer! ama onlar da istisna _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover."
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız