Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Prş 18.10.2007 17:03 Mesaj konusu:
Tek kelimeyle ''Within Temptation-Pentagram''
kesinlikle birde Chris Cornel'i ekleyeyim ben
Yönetici uyarısı:Lütfen yazım hatalarına dikkat ediniz..Forum Kurallarını okuyunuz..bir daha ki sefere uyarı almadan mesajlarınız silinebilir sonrasında siteden uzaklaştırılabilirsiniz.. biraz daha özen gösterelim. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz.
bence tokio hotel - chrıs cornell - franz ferdinand nickelback....yaw altenative rock gelsin ıstee
Chris Cornell'e alternatif demek yanlış olur bence mesela bi Manics'le kıyaslarsak...
Tokio Hotel konusuna değinmiyorum bile:))
İşte bu yüzden (gerçekten neyin alternatif neyin rock neyin pop olduğunu anlamamamız yüzünden) bu yıl gelen grupların kalitesi pek anlaşılamadı bence ve 2007 en kötü rock n coke olarak damga yedi...
Oysa ki 50 Cent yerine 2 Grammy ödüllü bir Smashing Pumpkins, Sugababes yerine bi Franz Ferdinand, Manic Street Preachers çıktı...
Nedenine niçinine girersek, evet kapitalizm denince akla gelen markalardan biri coca cola; ama lütfen biraz da toleranslı olalım.. sonuçta buraya gelen adamlar da savaş çığırtkanlığı yapmıyor- herkes biraz güzel müzik dinleyip keyiflenmek, sevdiği grupları canlı dinlemek için gidiyor (mesela ben, 5 yıldır fanatiği olduğum bir grubun canlı performansını izledim bu benim kapitalist düzenin kölesi olduğum anlamına mı gelir?)
Elbette eğer bu konuyu derinlemesine uzatırsak sermaye kültürüydü, düzene çomak sokmaktı bir sürü öneri ileri sürülür; ama biraz eğlenip kaliteli müzik dinlemek isteyen insanlar da azımsanmasın... _________________ i've been waiting like a knife
to cut open your heart
and bleed my soul to you...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 14, 15, 16
16. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız