Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Testament
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Testament
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
anti-social

MesajTarih: Cum 19.10.2007 1:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aynısını yazacaktım sonra konu dağılır, tartışma çıkar diye vazgeçtim sildim (slayerdan nefret ediyorum çünkü) Smile bir kaç duygusal ek de yapacaktım tabi testament'la ilgili Smile

chasing fear dinleyin..!

o kadar!!!! Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
unspoken_

MesajTarih: Cum 19.10.2007 1:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kingofloss__ demiş ki:
Katılıyorum vallaha...Birde Post-Thrash diye bir nane uydurdular ya yanında,neyse... Very Happy Lamb Of God'a aşırı kılım. Very Happy Mis gibi safkan Thrash varken ne o Pokemon şeyleri!!! Very Happy Very Happy Very Happy

yeni akım amerikan metal gruplarına toptan kılım Smile ama Lamb of God'ın bunların arasından sıyrılıyor kesinlikle.. bu grubu küçümseme derim ben Wink..

Post-thrash türü tamamen uydurma zaten (aslında başına "post" getirilen herşey öyle Very Happy). Türlerini thrash-death karışımı diye tanımlamak daha doğru olur kanaatimce..
Başa dön
Cantstandya

MesajTarih: Cum 19.10.2007 9:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ararsanız güzel vokal melodilerini bulursunuz yahu.. Chasing Fear, Dog Faced Gods, Practice What You Preach'in çoğu şarkısı öyle, Trial By Fire filan.. İlk adımda aklıma gelenler var yani. Ha benim beğendiğimi siz beğenmezsiniz, orası ayrı. Zira bir grubun ne kadar "büyüdüğünden" çok, yaptıkları ile beni ne kadar kendine aşık ettiği geçerlidir şu deli gönlümde.. Smile

Megadeth ve Metallica büyüdü de ne oldu, ne yapıyor şimdi? Ceplerini dolduruyorlar orası ayrı.. Ama bir tanesi Thrash Metal'den Modern Rock diye nitelenen zamanlara geldi, diğeri de 20 senedir Fenerbahçe'nin antrenörlerinden fazla adamla çalıştı..

İkisini de severim yanlış anlaşılmasın.. Ama böyle kesin bir teşhisin doğruluğuna katılmıyorum şahsen.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Cum 19.10.2007 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu aralar ben de sürekli Gathering albümünü dinliyorum ve her daim Testament'ın vasat elemanının Chuck Billy olduğunu düşünmüşümdür, özellikle ilk albümlerdeki vokal melodileri tam bir enkaz bence Smile Legacy albümünü müthiş bir albüm olmaktan alıkoyan kişi bence Chuck Billy..

Yalnız dikkatimi çeken şey şu ki Gathering albümünde de tam tersine çok oturaklı ve cidden iyi bir vokal tarzı var adamın. Yani eskisi gibi bir melodi bulamayıp kolpalamamış neredeyse hiç bir yerde..

songlessbird demiş ki:
Gerçi seni caydıramam ama ispata çalışayım. Ben The Legacy ile başladım dinlemeye. Şimdi Testament hırslı bir grup her zaman ticari başarı kazanmak istediler ve bu uğurda her türlü trende uymaya çalıştılar. Balladlarla Metallica havası yakalamaya çalışmak, The Ritual ile Black Albüm sonrası o zaman ki thrashçilerin genel sözü 'Olgunlaştık Biz' havası, Low ile Pantera türüne yöneliş o da tutmayınca Death Metale yakınlaşmaya kalktılar yani kendilerini ( Eric Peterson kendisini hatta durulmadı gitti Black Metal grubu kurdu trend o diye ) parçaladı sonuçta geldikleri yer olabilecekleri yerin altında bunlar benim düşüncem.
.

Abi ben Souls of Black'in genel anlamda pek iyi olmayan hatta vasat olan bir albüm olduğuna katılıyorum ama bu tarz çıkarımlar bence fazlasıyla kişisel Smile Yani grupta ne oldu ne bitti bilemezsin ayrıca Testament gibi bir grubu trendleri takip etmekle tabiri caizse suçlamadan önce bir kere daha düşünmek lazım bana kalırsa Smile
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
anti-social

MesajTarih: Cum 19.10.2007 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DaveMustaine_64 demiş ki:
Bu aralar ben de sürekli Gathering albümünü dinliyorum ve her daim Testament'ın vasat elemanının Chuck Billy olduğunu düşünmüşümdür, özellikle ilk albümlerdeki vokal melodileri tam bir enkaz bence Smile Legacy albümünü müthiş bir albüm olmaktan alıkoyan kişi bence Chuck Billy..

the lagacy albümünde vokal melodileri enkaz ise chuck o enkazı steve souzadan devraldı, sözleri de souza,skol ve eric yazmış zaten Smile legacy de pek bi numarası yok chuck'ın hatta "thanx" bölümüne enkaz devraldık yazabilirmiş. alone in the dark'ın zetro'lu versiyonu var fssd'de isteyenler karşılaştırmayı yapabilirler. zetroyu da çok severim ama o bıdıbıdı thrash lirik ve melodileri chuck'a ait değil çoğunlukla Smile chuck'ın bir şeyler yapmaya, kendinden katmaya başlaması pwyp albümünden itibaren başlamış, zaten en sevdiği albümünde o olduğunu söylüyor.

bi de souls of black'teki gitar soloları (bunu berkaya yazmıyorum anlar o iyi solodan Very Happy ) gitar ve vokal melodileri aynı dönem çıkan kaç albümde var yapmayın etmeyin...ordan da seven days in may dinleyin. münağğğğfıklarrrr, mekkeli müşrikler sizi! Laughing

edit: chuck'ın yaratıcılık olarak coştuğu, kendini bulduğu albüm low bence,onu da bi dikkatli dinle berkay Very Happy
Başa dön
anti-social

MesajTarih: Cum 19.10.2007 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://youtube.com/watch?v=XHWT3itgPkI
Başa dön
songlessbird

MesajTarih: Cum 19.10.2007 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dave_Mustaine64 doğru kişisel çıkarım yaptım. Öyle de yapılması gerekiyor Testament fanlarını kızdırsak da ama genede bence trende uyum olayı gibi bariz bir şey ortada bir şey o zamanlarda ki röportajlarda Thrash grupları hep aynı şeyi diyordu olgunlaştık artık . Mesela Mustaine COE röportajında önceki şarkıları için sanki kafamda arı kovanı vardı öyle öyle yapıyordum filan diyordu.

Yeni Testament albümü için daha ümitliyim zira ortada belli bir trend köklere dönüş ee Skolnick'de çalacak. Louie Clemente'nin olmaması yerine Paul Bostaph olması da bir artı.

Chuck Billy hakkında aynı fikirde değilim. The Legacy'e de bence güzeldir. Eski vokalistleri Zetro olsaydı ne olurdu acaba o demoyu bulsam bir ne güzel olur.
Başa dön
DamnationGame

MesajTarih: Cum 19.10.2007 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=12164577&blogID=320316995
Dumanı üstünde stüdyo resimleri.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
illnino

MesajTarih: Cmt 20.10.2007 0:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilk dönem albümlerini daha bi severim.
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cmt 20.10.2007 1:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

en sevdiğim testament albümleri...Smile (ilk sıradaki albüm için yorum yapmayın, gerçekten öyle;))

- souls of black
-the new order
-the legacy
-practise what you preach
-ritual
-the gathering
-low
-demonic
-return to apocalyptic city
-live at eindhoven
-live in london
-first strike still deadly
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Cmt 20.10.2007 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bostaph iyi olmuş da Agent Steel napmış lan öyle... Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DaveMustaine_64

MesajTarih: Çrş 24.10.2007 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anti-social demiş ki:
DaveMustaine_64 demiş ki:

the lagacy albümünde vokal melodileri enkaz ise chuck o enkazı steve souzadan devraldı, sözleri de souza,skol ve eric yazmış zaten Smile legacy de pek bi numarası yok chuck'ın hatta "thanx" bölümüne enkaz devraldık yazabilirmiş. alone in the dark'ın zetro'lu versiyonu var fssd'de isteyenler karşılaştırmayı yapabilirler. zetroyu da çok severim ama o bıdıbıdı thrash lirik ve melodileri chuck'a ait değil çoğunlukla Smile chuck'ın bir şeyler yapmaya, kendinden katmaya başlaması pwyp albümünden itibaren başlamış, zaten en sevdiği albümünde o olduğunu söylüyor.

bi de souls of black'teki gitar soloları (bunu berkaya yazmıyorum anlar o iyi solodan Very Happy ) gitar ve vokal melodileri aynı dönem çıkan kaç albümde var yapmayın etmeyin...ordan da seven days in may dinleyin. münağğğğfıklarrrr, mekkeli müşrikler sizi! Laughing

edit: chuck'ın yaratıcılık olarak coştuğu, kendini bulduğu albüm low bence,onu da bi dikkatli dinle berkay Very Happy

anladım ben o kadar detaylı bilmiyorum. Low'u da yeniden dinliyim Smile
Başa dön
DaveMustaine_64

MesajTarih: Çrş 24.10.2007 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arada Arda'nın yolladığı resimlere baktıktan sonra söylemek istediğim bir şey var. Gitar muhabbeti geçtiğinde hep söylerim bunu ama burda bir kere daha söyleyeyim.

Ben şahsen oldukça koyu bir Alex Skolnick fanıyım ve Skolnick sadece gitarist olarak değil kişilik olarak da gerçekten 10 numara bir adam bence. Biliyorsunuz eskiden Ibanez marka gitarlar kullanırdı Alex Skolnick, şimdi çoğunlukla Gibson kullanıyor. Bununla ilgili olarak da belirli bir noktadan sonra bir gitar dükkanına gidip eline bir adet Ibanez aldığında, o dükkandaki gitarın Ibanez'in ona verdiği gitarlar kadar güzel olmadığını farkettiğini ve insanların Skolnick kullandığı için o kötü gitarları almasını istemediğinden Ibanez gitarları kullanmayı bıraktığını söylüyor..

Piyasadaki gitaristler genelde kim ona daha çok gitar verirse o firmayla çalışırlar. Kimsenin dükkanlarda satılan gitarların kalitesini önemsediğini düşünmüyorum ben şahsen Smile
Başa dön
illnino

MesajTarih: Cmt 27.10.2007 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

the legacy ne gaz bir albümdür öyle METALL! yeeea
bloodmage

MesajTarih: Prş 24.01.2008 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ve beklenen haber geldi:

Testament:06/21/08 Istanbul, Turkey - Festival Valley

İlk konseri kaçırıp ağlayan benim gibiler ve ikinci kez bir efsane izlemenin zevkine varmak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat.Eğer ilk konserdeki gibi büyük bir engelle karşılaşmaz isem orada olacağım.Ve sanırım çoğu arkadaşımla beraber.Hayırlı uğurlu ola.
Spacetimereality

MesajTarih: Prş 24.01.2008 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

3. kez canlı izlemek çok eğlenceli olacak Smile Umarım seyirci de yine düzgün olur. Adam gibi şarkı bilmeyen tiplerle konser izlemek büyük eziyet.
kingofloss__

MesajTarih: Prş 24.01.2008 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

UPCOMING DATES:

2008:

U.S.A.:

03/30/08 San Francisco, CA - The Independent (Laaz Rockit, Sadus)
04/05/08 Sayerville, NJ - Starland Ballroom
04/06/08 New York, NY - BB Kings
04/10/08 Santa Ana, CA - The Coach House (Death Angel, Laaz Rockit)
04/11/08 Las Vegas, NV - The Canyon Club (Death Angel, Laaz Rockit)
04/12/08 Hollywood, CA - The Key Club (Death Angel, Laaz Rockit)
05/03/08 Mokena, IL - The Pearl Room / Chicago Powerfest

EUROPE:

05/30/08 Cluj-Napoca, Romania - Maximum Rockfest
05/31/08 Belgrade, Serbia - Legacy Festival
06/05/08 Solvesborg, Sweden - Sweden Rock Festival
06/06/08 Tampere, Finland - Sauna Open Air Fest
06/07/08 Athens, Greece - Gagarin 205
06/08/08 Thessaloniki, Greece - Hydrogios
06/20/08 Clisson, France - Hellfest
06/21/08 Istanbul, Turkey - Festival Valley
06/22/08 Prague, Czech Republic - Retro Music hall
06/23/08 Ostrava, Czech Republic - TBA
06/27/08 Grandola, Portugal - Festival Metal GDL
06/28/08 Bologna, Italy - Gods of Metal

Ulan inşallah sallamasyon çıkmaz.Festival Valley dendiğine göre bir festival düşünülüyor herhalde...Geçen sefer haftaiçi olduğundan kaçırmıştım,bu sefer tatile geldiğinden kaçırılması halinde kafa patlatılır.Zira Bostaph babada var.Tey tey... Very Happy
DU_HAST

MesajTarih: Prş 24.01.2008 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Festival mestival diyo balon bi haber değilse başka sağlam gruplarda vardır. Testa yeter aslında bana kaçırdığım konseri telafi imkanı doğdu. Bi de exodus gelse bütün eşşekliklerimi telafi etmiş olucam hadi hayırlısı.
kingofloss__

MesajTarih: Prş 24.01.2008 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DU_HAST demiş ki:
Bi de exodus gelse bütün eşşekliklerimi telafi etmiş olucam hadi hayırlısı.

Aynen vallaha...
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Prş 24.01.2008 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dün gece yarısı öğrendim haberi ve derhal odamın ortasında bir ateş yakıp etrafında dans etmeye başladım, öylesine bir şenlik havası esti ki anlatamam.

Testament ile Exodus'u aynı festivalde izleyeyim, ilkokul hayatımı silsinler lan!
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Sonraki
20. sayfa (Toplam 24 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız