Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cmt 20.10.2007 23:47 Mesaj konusu: Ses Kartı, Mixer, Mic bağlama.. YARDIM!!! :(
Arkadaşlar bende Phonic AM220 mixer(behringer 802 benzeri), Edirol UA-1EX ses kartı, Samson C03 mikrafon var.. Bugün aldım hepsini... Ses kartının driver ını yükledim çalışıyor fakat mixer i ses kartına nasıl bağlıyacağımı bilmiyorum, önceden Creative audigio-2 ses kartım vardı ona bağlaması kolay oluyodu fakat ilk defa harici ses kartı kullanıyorum, ama mixer i nasıl bağlıyacağımı bilmediğim için verim alamıyorum... Mikrafonu da mixer e taktım fakat mikrafonun ışığı yanmıyor ayrıca açma-kapama tuşu yok... Kayıt girmek için aldım aletleri fakat yapamadım... Yardımcı olursanız çok sevinirim... Şimdiden teşekkürler...
Bu tür sorularımız yukardaki sabit başlıklarda soruyoruz. Kilitli. _________________ Mustafa-I am just a soul...
Satılık Joemeek Jm27 Condenser,Nady Rack Compressor\\Gate
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız