| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
disturbed_one

|
Tarih: Cum 14.09.2007 21:17 Mesaj konusu: |
|
|
McCready'e özeniorum...:S _________________ Do The Evolution
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Vine_Inlay

|
Tarih: Cum 14.09.2007 21:21 Mesaj konusu: |
|
|
Hep beraber tekrarlıyoruz; McCready'e özeniorum...:S
 _________________ I took out a loan on my empty heart, babe, I took out a loan for my patient soul... |
|
| Başa dön |
|
 |
didi_in_chains

|
Tarih: Pts 17.09.2007 23:14 Mesaj konusu: |
|
|
"Where's Mike McCready?"
"My God!He's been ate! " :O _________________ "Who the fuck is Alice?" |
|
| Başa dön |
|
 |
al_capone

|
Tarih: Sal 18.09.2007 0:33 Mesaj konusu: |
|
|
| darkwalker demiş ki: | | ..Park orman da izdiham yaşandığını hayal meyal hatırlıyorum... |
bkz. istanbul dunya ticaret merkezi
ayrıca mike bana özensin , ben ne özenceğim : P |
|
| Başa dön |
|
 |
al_capone

|
|
| Başa dön |
|
 |
yield

|
Tarih: Prş 20.09.2007 2:48 Mesaj konusu: p |
|
|
| Spacetimereality demiş ki: | | 96 konserine giden var mı içimizde? |
Ben hala o salondayım. Salon iğrençti.
Eddie Vedder ın kafasına ayakkabı atılan belki de tek konser olduğu için herhalde o da arada bir uykularından uyanıp o salonu hatırlıyordur  _________________ tri-ac / 535q wah / ge-7 / nano stone |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Prş 20.09.2007 15:03 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
GrandMaster

|
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Pts 24.09.2007 23:35 Mesaj konusu: |
|
|
Yukarıdaki resmin bilgisini yazmayı unutmuşum, 96 İstanbul konserinden sonra vapurda çekilmiş, Eddie'nin başında Beşiktaş beresi var  _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
subcomandante

|
Tarih: Cum 28.09.2007 23:21 Mesaj konusu: |
|
|
pearl jam'in italya kayıtlarından oluşan immagine in cornice dvdsi geliyor... ülkemizde muhtemelen gösterime girmeyecek. single video theory tadında olacağını sanmıyorum ancak bakacağız.
bu da fragmanı;
http://www.youtube.com/watch?v=Kw-FrBONClU _________________ if i had known then, what i know now? |
|
| Başa dön |
|
 |
yasinn

|
Tarih: Prş 25.10.2007 23:04 Mesaj konusu: |
|
|
selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum
arada takılacağım buralarda ama pek hareket yok gibi sankim...
pearl jam in ligthing crashes die bir şarkısı var mı? yeni indirdim de şarkı hoşuma gitti ama vokaldeki ses eddie'ye pek benzemiodu gibim... |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cum 26.10.2007 0:49 Mesaj konusu: |
|
|
o şarkı live'ın değil mi? ama pearl jam söyledi mi bilmiyorum. _________________ S h a d o w G a l l e r y - Technical and Emotional |
|
| Başa dön |
|
 |
al_capone

|
Tarih: Cum 26.10.2007 1:02 Mesaj konusu: |
|
|
evet live'ın şarkısı paylaşım programlarında dolaşır o adla...
ben henüz PJ halini göremedim.. _________________ satilik ehx little big muff, akustik gitar.
alinik boss CH1. |
|
| Başa dön |
|
 |
yield

|
Tarih: Cum 09.11.2007 5:22 Mesaj konusu: dvd |
|
|
İnternet üzerinden Pearl Jam in yeni dvd si '' IMMAGINE CORNICE '' i satın aldım.
Pearl Jam seven sevmeyen herkesin edinmesi gereken inanılmaz bir dvd olmuş , bu güne kadar tüm gruplar arasında yapılan en ilginç çalışma diyebilirim , özellikle bu grubu sevenler kaçırmasın , yakında Türkiye ye de gelecek.
Yeniden doğmuşlar gibi başarılı performanslarla dolu bir dvd. _________________ tri-ac / 535q wah / ge-7 / nano stone |
|
| Başa dön |
|
 |
al_capone

|
Tarih: Cum 09.11.2007 17:11 Mesaj konusu: |
|
|
dün gece yarısı ;yarısından çoğunu izlediğim DVD ! süper !!
italya da ki günleri , konser öncesi sonraları..+ mike'ın dövmeleri (bkz. 59'un sırrı )...
ayrıca süpper performanslar arasında söyleyecek kelime bulamayacağım bir Alive performu...
eddie'nin italyaca'yı sökmesi
ve birçok ufak ama mutluluk veren ayrıntıyla gizli bir DVD...
birşekilde ? kesin izlenmeli... _________________ satilik ehx little big muff, akustik gitar.
alinik boss CH1. |
|
| Başa dön |
|
 |
yasinn

|
Tarih: Cum 16.11.2007 15:10 Mesaj konusu: |
|
|
alive'ı çalarlarken eddie süpper düşmüş ya, çok güldüm  |
|
| Başa dön |
|
 |
al_capone

|
Tarih: Cum 16.11.2007 23:26 Mesaj konusu: |
|
|
eddienin düşüşler hep süperdir ya..ama beni ilk görüşte biraz endişelendirdi..neticesinde 43 yaşına geldi :/ _________________ satilik ehx little big muff, akustik gitar.
alinik boss CH1. |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cum 16.11.2007 23:38 Mesaj konusu: |
|
|
neden kimse "into the wild" soundtrack albümünden bahsetmiyor. tüm müziklerini eddie vedder'in yaptığı bir film bu. soundtrack albümü ise bir harika. akustik müzikle eddie vedder dinlemek hiç bu kadar zevkli olmamıştı. en son akustik olarak "no code"dan "off he goes"u beğenmiştim ama bu soundtrack albümü tamamen süper olmuş. bence eddie pearl jam'e biraz ara verip solo olarak akustik takılsa iyi olacak. _________________ S h a d o w G a l l e r y - Technical and Emotional |
|
| Başa dön |
|
 |
al_capone

|
Tarih: Pts 19.11.2007 12:48 Mesaj konusu: |
|
|
epey olmuştu albümü dinleyeli ama öyle pek ahım şahım bağılılık yaratmadı..Ama kötü olduğu anlamına gelmiyor tabi bu , kısa kısa parçalardan oluşan (yarım saatcik) gözel bir yapım..tabi filmi izledikten sonra daha büyük etki de yaratabilir kim bilir...
Ukulele'yla çaldığı şeyler de vardır eddie'nin onları da dinleyebilirsiniz ) _________________ satilik ehx little big muff, akustik gitar.
alinik boss CH1. |
|
| Başa dön |
|
 |
didi_in_chains

|
Tarih: Cum 25.01.2008 17:39 Mesaj konusu: |
|
|
Pearl Jam grubunun solisti Eddie Vedder, 13 Ocak 2008 Pazar günü gerçekleşen Golden Globe (Altın Küre) Ödül gecesinde ‘Guaranteed’ isimli şarkısıyla, ‘En İyi Orijinal Şarkı’ kategorisinde Altın Küre’yi kucakladı.
Bu ödül, ‘Guaranteed’ isimli şarkısıyla Sean Penn’in ‘Into The Wild’ isimli filminde yer alan Eddie Vedder’ın kariyerindeki ilk Altın Küre ödülü oldu. Eddie Vedder daha önce, ‘Big Fish’ isimli Tim Burton filminde yer alan Pearl Jam şarkısıyla, 2003 yılının adaylarından biri olmuştu ancak ödülü o yıl Annie Lennox’un ‘Into The West’ isimli şarkısına kaptırmıştı.
Kaynak:Garaj
*Şarkının bulunduğu akustik albüm çok iyi,buna bir de Eddie faktörü eklenince ödülü alması sevindirici bir haber. _________________ "Who the fuck is Alice?" |
|
| Başa dön |
|
 |
|