Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - DoRock
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

DoRock
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aysu_

MesajTarih: Pts 12.03.2007 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Büyükparmakkapı Sokak'ta sağ tarafta sanırım Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pentagramurat

MesajTarih: Pts 12.03.2007 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bi keşfe çıkayım orayı Smile
gallagher

MesajTarih: Sal 13.03.2007 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pentagramurat demiş ki:
ne kadar övdünüz ya Smile Sin City'nin adresini verin de bir de orayi kolaçan edelim Smile

katarsis in yanı...
fairy_wings

MesajTarih: Prş 22.03.2007 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1 ici kat ta mı Sin City?
Rolling Eyes
Başa dön
Buzdan_kanaT

MesajTarih: Çrş 04.04.2007 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir dolu alakasız tiple tıkış tıkış oturmaya her ne kadar maruz kalsakta haftasonları tercihim Doroc'tan yanı oluyor...Burada Hard'dan Heavy'e kadar bir çok müzik türünü dinleme şansımızda oldukça fazla.Hatta bir aralar sırf "Murder Kıng" için giderdik Dorock'a fakat Murder Kıng artık çıkmıyor.İçkilere gelince eskisi kadar iyi olmasada bir çok mekandan daha içilebilir içkileri var.Ah bir de özentiler olmasa:)
mbjs

MesajTarih: Çrş 04.04.2007 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dj'ine sinir oluyorum, ne zaman parça istesem ya o parça bizde yok diyor yada varsa da çalmıyor, bana mı garezi var nedir anlamadım yani Evil or Very Mad Laughing
fairy_wings

MesajTarih: Prş 05.04.2007 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

geçen cumartesi gittik,yeni bir grup çaliyordu...bu grubu bilen var mı?
Başa dön
Buzdan_kanaT

MesajTarih: Prş 05.04.2007 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Geçen cumartesi Magilum konseri vardı ama ondan mı bahsediyorsun bilmiyorum..
ForzaRock

MesajTarih: Prş 05.04.2007 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sahneye çıkardıkları toplulukları daha özenli seçseler iyi olacak... sahne düzeni ve ses tesisatı bakımından da pek iyi değiller...
Darius_Miles
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Prş 05.04.2007 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

katharsis de iyidir.

En son Darius_Miles tarafından Prş 01.11.2007 11:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ForzaRock

MesajTarih: Pts 09.04.2007 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

geçen Pazar, Beyoğlu'ndaydım...

Dorock'a gittik bakalım kim ne çalıyo diye..
burda bu forumu takip eden Dorock çalışanı varsa iyi okusun..

kapıda herhalde güvenlik amaçlı (gece hayatında goril dediğimiz) bir adam dikilmiş..

ben Dorock daha Dorock olmadan oraya giderdim o kim oluyo..

böyle bi yan yan bakmalar, sanki orası bar değil, neyse tam kapıdan giricez pis pis bakışlar, tilt oldum.. yok yani iyi de giymişiz, hem iyi giymesek nolacak..

Dorockta ve genel olarak rock-metal barlarda alışık olmadığımız bir durum..

çok tatsızdı ve beni mekandan soğuttu o an..

burdan birileri bu yazdıklarımı okursa iyi olur
Buzdan_kanaT

MesajTarih: Sal 10.04.2007 0:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Özellikle haftasonları o goril diye adlandırdığın arkadaşların kapıda durmaları gayet mantıklı.Çünkü haftasonları ipini koparanın içeri girebildiği ve hapçıların örneğin "pentegram" çalarken eller havaya oynamalarına maruz kalmak istemiyorsan güvenlik arkadaşların kapıda durmalarınada sert bakışlarınada alışmalısın.
gorkyeah

MesajTarih: Sal 10.04.2007 4:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla onu bunun bilmem de bir arkadaşın başına ilginç bişi gelmiş o konu hakkında..adam kısa sarı saçlı,dışardan bakıldığında doğal olarak bir metalci gibi görünmüyor.neyse adam dorocka girmek istemiş korumalar durdurmuş "tipin müsayit değil giremessin" gibisinden bişi söylemişler....evet ben de oha! dedim ne alaka?! çok ilginç ya fazla söze gerek yok..zaten oldum olası gıcık olmuşumdur bodyguardlara
pishmaniye

MesajTarih: Çrş 10.10.2007 1:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iyi hoş güzel mekanda büyük bir sorunu var yazın üst katta oturulmuyor, hem sıcak hem de pis kokuyor. darphaneyle yarış edecek kadar çok kazanan bu mekanın bu soruna çözüm bulamamış olması çok kötü..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Cantstandya

MesajTarih: Sal 16.10.2007 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Elektrikler kesilince millet "Y.aaaaamı ye Fener" diye bağırmaya, davulcu da, hadi isim vermeyeyim; ritm tutmaya başladı.. Ulan bu raddeye kadar geldi mi bu eziklik, ne pis acı vermişiz dedim, tutamadım kendimi ve sinirlendim çıktım..

Enteresan bir yer oldu Do-Rock.. Bir "Metal/Rock Bar"a göre fazla kozmopolit mi desem.. Gerçi bu doğru tanım mı oldu bilmiyorum.. Yarım bira masada duruyorken almalar filan.. Catharsis; "çalınan müzik babında" bayrağı çoktan devralmıştır diyorum.. Her gece Sad But True dinlemiyoruz en azından..

Sad But True dinlememeyi geçtim; Sacred Reich'ler mi çalınmıyor, Tankard'lar mı, Xentrix'ler mi..

2 sene önceki Do-Rock'tan eser yok fakat takılan kitle halinden fazlasıyla memnun; bu da kendi kriterleri içerisinde iş yapma açısından Do-Rock'ı başarılı bir konuma sokuyor.. Nasıl başarıysa o..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ForzaRock

MesajTarih: Sal 30.10.2007 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dorock hakkında bu 3. iletim . ve yine olumsuz eleştiri.

Pazar günkü False in Truth albüm galası ve Catafalque sahnesi, Studio Live'da yapılacaktı, mekana gittik ve önceden ilan edilmediği(!) için habersizdik, kapıdaki eleman o etkinlik Dorock'a alıdndı dedi. demek ki müzik severler pek ciddiye alnımyo ki önceden hiçbi uyarı yapılmıyo bu da ayrı bi duyarsızlık.

neyse mekana girdik ve yine aynı başı bozuk ciddiyetsiz hava..

etkinliğin başlama saati 18:00
uzun denemeler sonunda 18:40 gibi sahneden inildi ve başlanmadı evet başlanmadı! "çünkü hiç bi şey zamanında başlamamalı, herkesi biraz daha bekletmeliyiz ki sinirler oynasın, o arada da bekleyenlere de daha çok bira satarız" bu tür mekanların en baba ilkesiydi!

o ilke doğrultusunda bekletildik de bekletildik, sabır sabır bi yere kadar.

arkadaşlar, bu tür etkinliklerde fakındasınızdır mekanlar bizi kullanıyo, milleti bekleterek fazladan 1-2 bira kakalamaya çalışıyolar..

soruyosun, birazdan başlayacak diyolar ama palavra.

mekandan çıktığımızda saat tam 19:25 di, e yuh artık.

sanki herkes cihangirde oturuyo, mekandan çıkınca evine yürüyerek gidiyo. böyle mi sanıyolar..

insanları aptal yerine koyarak en büyük aptallığı böyle makanlar yapıyolar, sağlam müşteriyi kaçırıyolar!

herkesin zamanı değerli, herkes oraya o kadar zaman ayıramaz! gün boyunca oraya kamp mı kuralım!

olmadı Dorock olmadı!
musanti

MesajTarih: Sal 30.10.2007 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dinlediğimiz müzik rock ya da metal, yani eleştirel, sistem kurnazlığının karşısında, daha samimi. Peki bu müziğin mekanları neden gelen kitleyi yolunacak koyun olarak görüyorlar. Bunu, geçen pazar (28/10/07) Dorock'taki etkinlik çerçevesinde söylüyorum. Studio Live'den buraya taşınmış olan False In Truth - Catafalque gecesi nedeniyle arkadaşımla mekana gittik. Dorock'ın alışıldık pazar etkinlikleri çerçevesinde ve etkinliğin belirlenen başlama saati dolayısıyla, konserin 18.00'de başlaması gerekiyordu. Hiç şaşırmadığım üzere -ki burada gittiğim her zaman böyle oluyor- etkinliğin başlaması 19.00 u aştı. İlginç olan bi nokta da, ilk grubun (False In Thruth) grubun sahnede oyalanıp, ses ayarı v.b. sebeplerle bekleyenleri ENAYİ yerine koyup sahneden inmesi. Saat yedi buçuğa geliyordu ki tahammul edemeyip arkadaşla ayrıldık. Grup hala ''birazdan....'' sahneye çıkacaktı.

Bu durumla, mekana gittiğim her zaman karşılaşıyorum. Biraz daha oyalayıp, fazladan bi kaç bira satma hesabında sanırım işletmeciler. Tamam, herşeyin altında para yatıyor ama, bu kadar mı olur arkadaşlar. Orada sabırla bu duruma tahammul edenleri de anlamak zor. Artık tepkimizi göstermezsek, bekleyişimiz saatleri aşacak gibi. Lütfen bu mekanı böyle durumlarda protesto edelim artık, mekanı terk edelim. Tamam, çok önemli bi yer, bu müzik için ama yeter artık!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
corpsebride

MesajTarih: Cum 23.11.2007 12:11    Mesaj konusu: dorock Alıntıyla Cevap Ver

mbjs demiş ki:
dj'ine sinir oluyorum, ne zaman parça istesem ya o parça bizde yok diyor yada varsa da çalmıyor, bana mı garezi var nedir anlamadım yani Evil or Very Mad Laughing

do-rock'ın arşiv sağlamdır, serkan'ada söz ettirmem.. caravandan gelme sağlam bir barmendi.. şimdi terfimi bilemem fakat dj olarak uygun gördü onu münür.. ayaklarına kapansanda istediğin parçayı çalmaz zati.. en kolayıda 'o yok bizde' der Smile geç pc nin başına 'ahanda buradaymıış' de benim takdiğimdir, işe yarar..
bu arada, forumda sin city muhabbeti olmuş, sin city çoktan bitii arkadaşlar murder hala do-rockta.. -ki sin city hiç başlamamıştı zaten uygunsuz mimari, mavi ışıklar falan do-rockla kıyaslamaya sokacak kadar komik olmayın.. özgür efendi dorock kitlesini fazla sahiplendi sanırım ama fos çıktı.. bu arada dorockta 2 senedir hiç maç yayını görmedim, öncesini bilemem.. 2 sene önceye kadar katarsis ve caravana giderdim.. ekol vardı, şişe vardı.. bi ara değişiklik olsun diye 45'liğe gittim.. yok ama alışkanlıkmıdır fanatiklikmidir yoksa gerçekten muhteşemmidir bilmiyorum do-rocktan başka bi yerde yaşayamıyorum..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız