Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Türkiye 1. Basketbol Ligi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Türkiye 1. Basketbol Ligi
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Bu sezon kim şampiyon olur?
Efes Pilsen
29%
 29%  [ 30 ]
Ülker
7%
 7%  [ 8 ]
Fenerbahçe
19%
 19%  [ 20 ]
Beşiktaş
38%
 38%  [ 39 ]
Darüşşafaka
3%
 3%  [ 4 ]
Toplam Oylar : 101

Yazar Mesaj
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Sal 06.06.2006 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MYLIFEMYWIFE demiş ki:
onlar taraftar değil işçi ve çocukları.

İşçi ve çocukları olduğunu biliyorum elbet ama neticesinde taraftar. Laughing
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Sal 06.06.2006 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

peki. Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tipac
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 07.06.2006 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anketin sonucu sitede 19 ezik var:)
Başa dön
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Cmt 10.06.2006 3:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eskiden "Bir Kelime Bir İşlem" vardı, ulaşılmak istenen sayıyı bulmaya çalışırdın. Epey denedim ama senin 19'a nasıl ulaştığını anlayamadım. Laughing
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pzr 11.06.2006 4:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim gördüğüm 1 tane var Smile .
tiipac

MesajTarih: Pts 12.06.2006 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deerrudolf demiş ki:
Eskiden "Bir Kelime Bir İşlem" vardı, ulaşılmak istenen sayıyı bulmaya çalışırdın. Epey denedim ama senin 19'a nasıl ulaştığını anlayamadım. Laughing

18 tane oy veren + Fenerbahce = 19

şimdi anladın mı? Twisted Evil Twisted Evil
Başa dön
hasanayvenli

MesajTarih: Cmt 26.05.2007 1:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bugün kayseride bir alışveriş merkezinin önünde oturuyorduk bir arkadaşla, arkadaş sigara yakacaktı ateşi bulamadı sonra tam yanımıza bir araba geldi içinden 2 metreden uzun birisi çıktı arkadaş da bakarmısınız ateşiniz varmı diye seslendi sonra adam döndü bir baktık ki fatih solak Very Happy yok diyerek uzaklaştı biz de koptuk Laughing
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cum 17.08.2007 9:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

serkan erdoğan efes pilsen'de. hayallerimiz suda Sad
çok isterdim bize gelmesini ama efes de iyi hedefi olan takım, güzel oldu.

basketbolcularımız yurtdışına gitmesin onlara burada ihtiyaç var.

kaya gs'ye, hüseyin bjk'ya,hido ve memo fb'ye gelse fena mı olur (kayıracaz tabi ki fb'yi).
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Çrş 14.11.2007 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Buradan ULeb Cup'taki BJK,TT VE GS'yi yürekten kutluyorum, namağlup gidiyoruz ve önemli galibiyetler aldık, umarım başarımız artarak süre ve seneye 2 takımımız daha Euroleague'e katılır, bunun için lobi çalışmaları başlamış bile Smile
Zeratul
"Gündem" mod.

MesajTarih: Çrş 14.11.2007 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar takımımın durumunu yoğun işler nedeniyle son 2 haftadır takip edemiyorum biri bana GS hakkındaki izlenimlerini anlatabilirmi?
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Çrş 14.11.2007 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kısalar üzerine kurulu bir oyun var, dış savunmayı sağlam ancak hüseyin eskisi gibi savuunma yapamıyor, hite ve brown çok ii oyunlar çıkardılar ama güçlü bir rakip karşısında hiç izlemedim daha.
telekom ve efes karşısında görmek lazım avrupada ne yapabileceklerini görmek için, bu aşamadaki takımlar biraz zayıf gruplarda.
Zeratul
"Gündem" mod.

MesajTarih: Çrş 14.11.2007 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

teşekkürler..
açıkçası sezon başında mersin maçından sonra pek bir ümit kalmamıştı bende bu sezona ya da avrupaya dair.. zaten fener ve efesi zorlayabilecek bir seviyede olmayı beklemem ama sonuç olarak yatırım yapıldı karşılığını görmek isterdim ama acelece davranıyorum sanırım herneyse umarım bu sezon lige renk katarız..
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Prş 15.11.2007 1:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fenerbahçe'den fazla harcama yaptılar ama tabii kadroda büyük değişiklik oldu bu normal, hatta BJK da bayaa para harcadı, sevindirici olan iki takımın da harcadığı paraların karşılığını kısa zamanda almaya başlamış olması, öyle havaya uçmadı yani. Biraz şanslı olursak bence 2 takımımız bile final oynayabilir Uleb Cup'ta Smile

Tabii Murat Özyer ve Ergin Ataman gibi iki değerli koçumuzun da bu takımların başında olmaları büyük şans.
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Cmt 08.12.2007 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok güzel maç oldı fener-gs maçı.üç büyükler işin içine girince çok değişiyor ortam yahu maaşallah Very Happy sonuç umrumda değil ben bi basketbol sever olarak izlediğim için ama maç çok güzel geçti.özellikle gs koçunu tebrik ediyorum çok iyi işler yaptı
necroshine

MesajTarih: Pzr 09.12.2007 1:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu sene telekom şampiyon
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pts 07.01.2008 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jordan gibi döndü
Ayhan GÜNER 7 Ocak 2008
Eşinin itirazına rağmen 2.5 yıllık aradan sonra formasını tekrar giyen 40 yaşındaki Erdenay, "Benim performansımla 1. Lig’e çıkarız. Ben takımımın sigortasıyım" dedi.

Kaptan, "İçimdeki istek ve basketbol oynama arzusu ilk günküyle aynı. Bakarsın sezon da çok iyi geçer. Tanjeviç de beni Milli Takım’da menajer-oyuncu olarak oynatır" diye konuştu.

FAZLA söze gerek yok. Basketbolumuzun efendisi, örnek insanı. Milli Takımımız’ın menajeri Harun Erdenay... O da tıpkı NBA’in efsane oyuncusu Michael Jordan gibi geri döndü. Jordan 1995 yılındaki ikinci döneminde eski takımı Chicago Bulls’u nasıl ayağa kaldırdıysa (1999’da veda ettiği NBA’e 2001-02 sezonunda bu kez W.Wizards’la adım attı) , Harun da onun gibi İTÜ’yü eski günlerine geri götürmek için potalara geri döndü. 40 yaşındaki Erdenay’ın eşi, dönüşüne her ne kadar karşı çıksa da, ilk maçında attığı 21 sayıyla "muhteşem döndü" dedirtti.

- Dönmeni baban mı istedi, yoksa ’ah de vefa’ mı?

Dönüşüm İTÜ için çok önemli. Mali sorunlar yaşayan bir kulübüz. Vakfın büyük desteği var. Aroma bu yıl bize sponsor oldu. Bunun devam etmesi için de bizim 1. Lig’e çıkmamız gerekiyor. 1 yıl daha kaybedecek zamanız yoktu. 40’ında ben de basketbola tekrar soyundum.

-Kaç sayı ortalamayla oynarsın?

İlk maçımda 19 dakikada 21 sayı attım. Bunun daha fazla olacağını düşünmüyorum. 20 dakika ortalama oynar, 20 sayı civarında atarım. Takıma katkımın büyük olacağına inanıyorum. Benim performansımla 1. Lig’e çıkarız. Ben bu işin sigortasıyım.

-Özel idman yapıyor musun?

-1.5 ay özel bir kondisyoner eşliğinde çalıştım. Eşimin tanıdığı Erol. Eski Türkiye Şampiyonu. Bulgaristan’dan benim için geldi. Takımla da normal idmanlara çıkıyorum.

-İlk günkü heyecanını yaşıyor musun?

Normalde 1. Lig’den bu yana 2.5 sene geçti. (Mersin Büyükşehir) Açıkça söylemek gerekirse aynı hisler içindeyim. İçimde istek ve arzu çok büyük. Zaten bu olay hayatımda son oynama şansım. Bir daha dönüş olmayacak.

- Eşin tekrar dönmeni nasıl yorumladı?

İstemedi. Karşı çıktı, ’Yaşlandın. Eski performansın artık olmaz. Harun adına yakışmaz" dedi. Ben de, "Aksine ben de sana bunu ispat ederim" dedim.

-Rakipleriniz kim olur?

Erdemir, Tofaş, Aliağa ve Pertevniyal.

-Özel seyircin var mı?

İlk maçtan sonra bir sürü mail geldi. Şaşırdım. Açık söylemek gerekirse özel seyircim var. Beni salonlarda görmekten çok memnun olduklarını söylüyorlar.

-Hakemler sana kıyak geçiyor mu?

Kıyaklarını bekliyorum. (Gülüşmeden sonra) Şaka bir yana hakemlerden hayat boyu böyle bir şey beklemedim.

- Beko Ligi’ni nasıl buluyorsun?

Bu sene lig heyecan ve tat veriyor. Şampiyonluğa oynayan 5 aday var. F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş, Efes Pilsen ve Telekom arasından kimin finale çıkacağını şimdiden söylemek çok zor.

Röportajın sonuna gelirken, Harun Erdenay ilginç ama bir o kadar da tartışılacak ya da düşündürecek bir açıklama yaptı:

"Bakarsın sezon çok iyi geçer. Tanjeviç de beni Milli Takım’da menajer-oyuncu olarak oynatır."

Tanjeviç için başarı şampiyonluktur

Tanjeviç’in performansını değerlendirirmisin?

F.Bahçe Ülker, lige önemli bir Efes Pilsen galibiyetiyle başladı. Ancak 2 şok yenilgi yanı sıra Semih ve İbrahim’in yokluğunda sıkıntı yaşadılar. Bütün bu olumsuz tabloya bakılırsa ligde 3. olmaları şu anda iyi. Tanjeviç’in performansına bakmamız gerekirse, ligde alacağı şampiyonluk ve Euroleague’de Top 16’ya kalması onun için başarı sayılmalıdır. Bunun için sezon sonunu beklemeliyiz.

Eşimin oyunculuğu ev hanımlığından iyi

AÇIKSÖZLÜLÜĞÜ ile bilinen Harun Erdenay yine ilginç bir açıklamada bulundu. Bayanlar Ligi’nin namağlup takımı Fenerbahçe’nin maçlarını eşi Gerganu yüzünden sürekli izlediğini belirten Erdenay, "Sarı lacivertli takım bir arada oynuyor. Gergenu da bu bütünün önemli bir parçası. Kızacak ama oyunculuğu ev hanımlığından daha iyi" diye konuştu. Harun oğlu Alihan’ın da basketbolcu olmasını istiyor.

Harun'un maçlarını verse bari bi kanal da gözümüz gönlümüz açılsa Smile
oGSum_uA

MesajTarih: Pzr 13.01.2008 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

saat 3 te ki gs banvit macı cok süper oldu, banvit macı bastan sona kadar 7 farkla önde götürüyodu ama yorumcunun da söyledigi gibi gs tecrübesiyle kazandı..
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pts 14.01.2008 0:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu sene ilk 3 fbgsbjk'den oluşsun, şampiyonu bilmem de telekom rezil rüsva olsun bizden çaldığı paralarla.
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Sal 10.06.2008 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası Eleme Grubu maçlarını 3-20 Eylül tarihleri arasında yapacak (A) Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı.

Esma Sultan Yalısı'nda aday kadroyu açıklamak için düzenlenen basın toplantısına Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, (A) Milli Takım Antrenörü Bogdan Tanjevic, Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy, (A) Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş ve yardımcı antrenör Aziz Bekir katıldı.

Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş tarafından açıklanan 18 kişilik kadroda şu oyuncular yer alıyor:

Ersin Görkem (Antalya Büyükşehir Belediyespor), Ersan İlyasova (Axa FC Barcelona), Ümit Sonkol (Banvit), Engin Atsür (Benetton Treviso), Sinan Güler (Beşiktaş Cola Turka), Barış Hersek, Bora Hun Paçun, Ender Arslan, Kerem Gönlüm (Efes Pilsen), Oğuz Savaş, Ömer Faruk Aşık, Ömer Onan, Semih Erden (Fenerbahçe Ülker), Cemal Nalga, Cenk Akyol (Galatasaray Cafe Crown), Hidayet Türkoğlu (Orlando Magic), Kerem Tunçeri (Real Madrid), Doğuş Balbay (Texas Longhorns)

MEHMET OKUR SAKATLIĞI NEDENİYLE KADRODA YOK

NBA takımlarından Utah Jazz'da forma giyen Mehmet Okur, sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosuna alınmadı.

Mehmet'in yanı sıra İbrahim Kutluay, Kaya Peker, Ermal Kurtoğlu ve Fatih Solak gibi oyuncular da kadroda yer almazken, Kerem Tunçeri uzun bir aradan sonra aday kadroya alındı.

ELEME GRUBUNDAKİ İLK MAÇ 3 EYLÜL'DE

Eleme maçlarını eylül ayında oynayacak milliler, 16 Temmuz'da İstanbul'da kampa girecek ve hazırlık çalışmalarına başlayacak.

Milli takım, eleme grubu maçlarında (C) Grubu'nda Fransa, Belçika ve Ukrayna ile karşı karşıya gelecek.

Grubundaki ilk maçını 3 Eylül'de sahasında Ukrayna ile yapacak ''12 Dev Adam''ın diğer karşılaşmalarının tarihleri şöyle:

6 Eylül Belçika-Türkiye
10 Eylül Türkiye-Fransa
13 Eylül Ukrayna-Türkiye
17 Eylül Türkiye-Belçika
20 Eylül Fransa-Türkiye

Bu arada, 2009 Avrupa Şampiyonası'nda eleme turu müsabakaları, 4'er takımlı 3 grup ve 5 takımlı bir grup halinde oynanacak.

Gruplarında ilk sırayı alan ekipler ile en iyi ikinci 3 takım finallerde mücadele etmeye hak kazanacak. Finallere katılacak son ülke ise İlave Takım Belirleme Turu'nun ardından belli olacak.

Mmeo,Serkan,Mirsad ve İbo kesin olmalıydı bu kadroda.
Cantstandya

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.ntvspor.net/Pages/24927.ASP

Galatasaray-Türk Telekom muhabbeti..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Sonraki
12. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız