Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: Jul 26, 2007 Mesajlar: 207 Nerden: istanbul
Tarih: Prş 15.11.2007 16:07 Mesaj konusu: Engin Nursani
Annem Kendisi İçin Albümünü Almamı İstedi Aldım Aşık Ali Nursani nin Ogluymus Tanrının Sarkı Söylemesi İçin Güzelses Verdigi İnsanlardan Birisi İnsanın Tarzı Olmasada Bazen Duygularına Hakimedemiyor 2 Tane Sarkısını Dinledim Güzel Ses Güzel Yorum Bu Genç Sanatcı Hakkında Yorumlarını bekliyorum.
Not : Lütfen Yorum Yaparken Yorum yaptıgımız Kisinin Sanatcı oldugunu unutmayıp Sanatına Saygı Göstermenizi İstiyorum Dinlemem Dinletmemde Gibi m.gögebakan Başlıgındakı Gibi Yorumlar İstemiyorum Saygılar. CityOfAngeLs _________________ NoOneThere
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız