Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Prş 22.11.2007 1:13 Mesaj konusu: Eskiz Rock Bar
Eskiz Rock Bar ( Inkılap Sokak 6/A Kızılay/ANKARA tel:433 07 01 )
Yeni Açılan Mekanı Bence Bir Görün ki Hakikaten Görülmeye Değer Bir Mekan.2 Katı Bulunan Mekanın Şuan da Tek Katı Faal Durumda.Aralık Ayında Yapılacak Olan Etkinliklerle Alt Kat Faaliyete Geçecek.Etkinliklerden Sonra da Ankara'nın İsmi Duyulmuş ve Tarzı Mekana Uygun Amatör Gruplar Sahne Alacak. Yeni Yılda Yeni Bir Mekan Hakikaten İyi Olacak Sanıyorum.
Ben Gidip Gördüm ve Beğendim ki Sizlerde Eskiz Bar'ı Beğeneceksiniz Diye Tahmin Ediyorum...
Aralık Ayında Olacak Etkinlikler:
7-8 Aralık Angel Alternatif Fest
ANGEL ALTERNATİF FEST
7 Aralık Cuma ve 8 Aralık Cumartesi Günü Yapılacak Olan Angel Alternatif Fest , Eskiz Rock Bar’da Müzikseverleriyle buluşuyor .
Giriş : 7.5 + 1 İçki , Saat : 16:00 Kapı Açılışı İlk grup Saat:17:15’te sahne alacaktır.
Sahne Alacak Gruplar :
Cuma Günü : Delgadina ( Açılış Grubu), Evil Cats , Tansiyon 12.8 , Uçuş Serbest ve Exe
Cumartesi Günü:Enkaz (Açılış Grubu), İz ,Sertsessiz , 51 Promil ve Nükleer Başlıklı Kız
Sizlerle birlikte olacaktır. Tüm MüzikSeverleri bu grup ve müzik ziyafetine bekliyoruz…
Eskiz Rock Bar ( Inkılap Sokak 6/A Kızılay/ANKARA tel:433 07 01 )
Destekte bulunan Tuborg , Black_art(Gama İş Merkezi 2.kat Kızılay) , Radyo Hacettepe , İnternet Siteleri anatolianrock.com ve hangibar.com , Stüdyo a’dan z’ye teşekkür ediyorum.
Sahne alacak olan grupların bilgilerini aşağıdaki linklerden öğrenebilirsiniz.
Angel Alternatif Fest'in Olduğu Gün Promosyon Olacaktır.
Festival'e Özel Bira Fiyatı 3 Ytl 'dir.
TÜm Müzikseverleri Hem Yeni Mekanı(Eskiz Rock Bar) , Hemde Ankara Gruplarımızı Desteklemeniz İçin Bekliyoruz... _________________ ANGEL ORGANİZASYON www.myspace.com/angelorganizasyon
Matbaa,Tasarım (web , broşür , el afişi , poster , branda) ve Organizasyonlar...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız