Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Eskiz Rock Bar
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Eskiz Rock Bar

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Organizer

MesajTarih: Prş 22.11.2007 1:13    Mesaj konusu: Eskiz Rock Bar Alıntıyla Cevap Ver

Eskiz Rock Bar ( Inkılap Sokak 6/A Kızılay/ANKARA tel:433 07 01 )

Yeni Açılan Mekanı Bence Bir Görün ki Hakikaten Görülmeye Değer Bir Mekan.2 Katı Bulunan Mekanın Şuan da Tek Katı Faal Durumda.Aralık Ayında Yapılacak Olan Etkinliklerle Alt Kat Faaliyete Geçecek.Etkinliklerden Sonra da Ankara'nın İsmi Duyulmuş ve Tarzı Mekana Uygun Amatör Gruplar Sahne Alacak. Yeni Yılda Yeni Bir Mekan Hakikaten İyi Olacak Sanıyorum.

Ben Gidip Gördüm ve Beğendim ki Sizlerde Eskiz Bar'ı Beğeneceksiniz Diye Tahmin Ediyorum...

Aralık Ayında Olacak Etkinlikler:

7-8 Aralık Angel Alternatif Fest

ANGEL ALTERNATİF FEST

7 Aralık Cuma ve 8 Aralık Cumartesi Günü Yapılacak Olan Angel Alternatif Fest , Eskiz Rock Bar’da Müzikseverleriyle buluşuyor .
Giriş : 7.5 + 1 İçki , Saat : 16:00 Kapı Açılışı İlk grup Saat:17:15’te sahne alacaktır.

Sahne Alacak Gruplar :
Cuma Günü : Delgadina ( Açılış Grubu), Evil Cats , Tansiyon 12.8 , Uçuş Serbest ve Exe
Cumartesi Günü:Enkaz (Açılış Grubu), İz ,Sertsessiz , 51 Promil ve Nükleer Başlıklı Kız

Sizlerle birlikte olacaktır. Tüm MüzikSeverleri bu grup ve müzik ziyafetine bekliyoruz…

Eskiz Rock Bar ( Inkılap Sokak 6/A Kızılay/ANKARA tel:433 07 01 )

Destekte bulunan Tuborg , Black_art(Gama İş Merkezi 2.kat Kızılay) , Radyo Hacettepe , İnternet Siteleri anatolianrock.com ve hangibar.com , Stüdyo a’dan z’ye teşekkür ediyorum.

Sahne alacak olan grupların bilgilerini aşağıdaki linklerden öğrenebilirsiniz.

Nükleer Başlıklı Kız
www.nukleerbasliklikiz.com
www.myspace.com/nukleerbasliklikiz

51 Promil
www.myspace.com/51promilband

Sertsessiz
www.myspace.com/sertsessiz
İz
www.myspace.com/iztr

Enkaz
www.grupenkaz.anatolianrock.com/

Exe
www.exe.anatolianrock.com

Uçuş Serbest
www.myspace.com/ucusserbest

Tansiyon 12.8
www.myspace.com/tansiyon128

Evil Cats
www.turkrock.com/ftopic28914.html

Delgadina

En son Organizer tarafından Prş 22.11.2007 21:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Organizer

MesajTarih: Prş 22.11.2007 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ufak Bir Hatırlatma Yapmak İstedim.

Angel Alternatif Fest'in Olduğu Gün Promosyon Olacaktır. Cool

Festival'e Özel Bira Fiyatı 3 Ytl 'dir. İçelim güzelleşelim.. METALL!

TÜm Müzikseverleri Hem Yeni Mekanı(Eskiz Rock Bar) , Hemde Ankara Gruplarımızı Desteklemeniz İçin Bekliyoruz...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız