| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
seththeking

|
Tarih: Cmt 24.11.2007 19:28 Mesaj konusu: |
|
|
hakaret eden veya gerginlik yaratan insanların bu forumda olmaması gerekir...
Bunu diyen yukarıda (ki futurist'in sildiği bölümle birlikte gitti ama hakareti eden kişi olarak sen hatırlarsın) bana "gurursuz" imasında bulunan arkadaş mı? _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt Sevdiysen Ateşe Girmeyi Göze Alırsın. Vopsov Se Si Adigey
EskiT@yf@ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
futurist Forum Yöneticisi

|
Tarih: Pts 26.11.2007 11:21 Mesaj konusu: |
|
|
seththeking, bahsedilen konu kapanmıştır, lütfen tekrar tekrar açıp uzatmayın. Karşılıklı olarak mesajlar silinmiş ve konu kapanmıştır. Birbirinizle kişisel meseleniz varsa bu başlıkta tartışmayınız. İşlem yapılmış bir konuyu tekrar gündeme getirip, buraya yazarsanız yine aynı işlem yapılacaktır.
Başlık kaldığı yerden devam edebilir. _________________ in vertigo you will be...
http://www.domat.gen.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 917 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
Tarih: Sal 26.02.2008 23:00 Mesaj konusu: |
|
|
duu_rock nick'li adlı üye, şahsımın dini inancını sorgulama hakkını kendinde bulabiliyor, ve kendisi gibi düşünmeyen üyelere hakaret ediyor:
| duu_rock demiş ki: | piyanist...
sabit fikirli biri olduğun için kim ne derse desin sen yine bildiğini okuyacaksın..
sen diğer alemdeki varlıklara bizim göremediğimiz varlıklara inanmıyorsan ozaman kur an ada inanmıyorsun demektir..
kuranı reddeden yaradanı ve peygamberinide reddeder..
ama şunu söylemeliyim ki senin gibi boşlukta doalanan insanlara sadece acıyorum...
yanlış anlaşılmasın cidden acıyorum..
http://www.turkrock.com/ftopic82879-0.html |
|
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Prş 28.02.2008 12:03 Mesaj konusu: |
|
|
Askerlik konusunda GORGOROTH666 nickli üye yaşadıgı iğrenç ilişkileri anlatmasına neden izin veriliyor.Öncelikle askerlik gibi saygın bir müesseseyi aşağılıyor.Bu davranışın Forum Kurallarına aykırı olup olmadıgını bilmiyorum ama aykırı degilse bile bence biran önce aykırı olsun.Arkadaşa gerekli uyarının yapılmasını talep ediyorum. _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 917 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
Tarih: Prş 28.02.2008 12:15 Mesaj konusu: |
|
|
necroshine'a katılıyorum.
Bu forum özel hayata ait mesajların yeri değildir.
Ayrıca, o mesajlar 18 yaş altı gençlere olumsuz örnek teşkil ediyor! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 28.02.2008 16:54 Mesaj konusu: |
|
|
Gerekli işlem yapılmıştır. Bilginize. _________________ in vertigo you will be...
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Çrş 05.03.2008 1:34 Mesaj konusu: |
|
|
Hiçbir bilgilendirme yapılmadan imzam silinmiş nedenini ögrenebilir miyim _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 05.03.2008 11:30 Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili necroshine, imza işlemlerinde bilgilendirme yapılmıyorki. İmzanızda 3 satırdan fazla yazı bulundurmamalısınız. Bu yüzden silinmiştir. _________________ in vertigo you will be...
|
| Başa dön |
|
 |
rocksurfer

|
Tarih: Prş 06.03.2008 0:29 Mesaj konusu: |
|
|
| necroshine demiş ki: | | Hiçbir bilgilendirme yapılmadan imzam silinmiş nedenini ögrenebilir miyim |
Forum kuralları madde 5 te bu durum açıkça belirtilmiştir. _________________ www.eskitayfa.com |
|
| Başa dön |
|
 |
deerrudolf "Kültür&Sanat" mod

|
Tarih: Prş 06.03.2008 1:04 Mesaj konusu: |
|
|
| necroshine demiş ki: | | Hiçbir bilgilendirme yapılmadan imzam silinmiş nedenini ögrenebilir miyim |
Ben uyardım aslanım, bir derdin varsa Yüksel'e beklerim.. _________________ www.sendika.org
www.sol.org.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Prş 06.03.2008 1:16 Mesaj konusu: |
|
|
İmzam 3 satırdı özellikle 3 satırda bıraktım zaten.
Perşembe yüksel'deyim sayın Deerrudolf Efendi.Beklerim  _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 799 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Prş 06.03.2008 1:37 Mesaj konusu: |
|
|
bende geliyimmi yüksele? çok merak ettim yükseli  _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Prş 06.03.2008 1:44 Mesaj konusu: |
|
|
Aynı imzayı tekrar koydum.Bunun 3 satırdan fazla oldugunu sanmıyorum.Yüksel'de bekleriz herkesi  _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
istanblues

|
Tarih: Prş 06.03.2008 1:46 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bu konuda birşey belirtmek isterim, aynısı bana da olmuştu çünkü geçenlerde. Bu forumda bu imza konusunda çelişki olmaktadır. Siz yöneticilere tavsiyem. Ya "Dar Temalar"ınızı kaldırın, yada imzayı 4 satıra çıakartın. Üyenin kullandığı geniş tema ona 3 satır gelirken, yöneticiden birinin kullandığı dar tema da aynı imza 4 satır gelebiliyor..
Saygılar..
Düzeltme: pardon 2. seçenek yani 4 satıra çıkartınca da aynı problem oluşmaya devam edecek, siz en iyisi dar temalarınızı kaldırın  _________________ www.istanblues.org |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 06.03.2008 11:24 Mesaj konusu: |
|
|
istanblues ben standart kullanıyorum mesela, bir sürü tema var, o temada şöyle bu temada böyle filan demeyip, cümle sınırlamasını çok zorlamasak her temada normal olur  _________________ in vertigo you will be...
|
| Başa dön |
|
 |
istanblues

|
Tarih: Prş 06.03.2008 11:45 Mesaj konusu: |
|
|
Siz bilirsiniz, ancak düşünceniz yine de bir çözüm olamayacaktır. Eminim.
77462 kişiye belirtirsiniz cümle sınırlamasını pek fazla zorlamamalarını
O kadar kişide bu sözlerinizi dikkate alıp bu konuda gereken hassasiyeti gösterir  _________________ www.istanblues.org |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Prş 06.03.2008 12:34 Mesaj konusu: |
|
|
| futurist demiş ki: | istanblues ben standart kullanıyorum mesela, bir sürü tema var, o temada şöyle bu temada böyle filan demeyip, cümle sınırlamasını çok zorlamasak her temada normal olur  |
Sayın Futurist;
Sildiginiz imzamı tekrar koydum ve bunun 3 satır oldugunu iddia ediyorum. _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 06.03.2008 13:19 Mesaj konusu: |
|
|
necroshine, şu an imzanız zaten 3 satır görünmekte. Farketmeden boşluk ya da enter yaptığınızda satır aşağıya inip, sınırı geçmiş olabilir, silinen imzanızı hatırlamıyorum
Şu an bir sorun yok, kolay gelsin. _________________ in vertigo you will be...
|
| Başa dön |
|
 |
maresal

|
Tarih: Prş 06.03.2008 18:34 Mesaj konusu: |
|
|
Yöneticilerden biri kısa bi mesaj yazıldığında aşağıda oluşan boşluğuda dalgınlıkla imza sanıp silmiş olabilir.Mesela futurist'in sondan 1 önceki mesajında imzası bende 6 satır olarak gözüküyor. _________________ —— •— •—• • ••• •— •—•• |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cum 21.03.2008 12:58 Mesaj konusu: |
|
|
nereye yazacağımı bilemedim, burası makuldur diyerekten buraya yazıym dedim.
Etkinlikler forumunda açılan başlıkların çoğu kitleniyor veya çöp tenekesine taşınıyor, sebep olarak ta forumun en üstünde bulunan topicte geçen olay gösteriliyor. Tamam belki bu bazı şeyler belirli bir disiplin içerisinde olsun diye gerçekleştiriliyor ama bu uygulama sayesinde amatör grupların bar programları veya herhangi bir başka konserleri takip edilemez, "her grubun forumuna yazılsın" denilmiş, herkes her grubu bilecek diye birşey yok ki, bu durumu ilk kez dün farkettim, bir arkadaş bir mekandaki konser hakkında birşeyler yazmış, bugün bakıyorum ki topic silinmiş, etkinlikler forumunda bu gibi konserlerin, bar programların konuşulmasına da, ilan edilmesine daha fazla bilgi sahibi olunması konusunda izin verilmelidir bence nacizane fikrim... |
|
| Başa dön |
|
 |
|