Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pts 22.05.2006 14:06 Mesaj konusu: Can Atilla
can atilla elektronik ve new age müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcilerindendir.kendisi klasik müzik eğitiminden gelmiş olup tiyatro ve film müzikleri üzerine de çalışmalarda bulunmaktadır.ve birçok ödülü vardır ortaya çıkardığı eserler ile ilgili olarak.dünyada bile ülkemizden daha çok tanınmaktadır.
bugüne kadar ki olan çalışmalarından birkaç örnek vermem gerekirse;
-sabiha gökçen anısına senfonik şiirler
-sır çocukları film müziği
-kurtuluştan kurtuluşa fenerbahçe
-Atatürk (belgesel film müziği)
-Kurtuluş filmi-osmancık
-waves of wheels adlı 2004 tarihli albümü
-omni adında elektronik,etnik new age tarzındaki albümü
-concorde için yaptığı ve çok ilginç analog synth tarzındaki albüm
benim bildiklerim bunlar ama bunlardan fazlası var elbette.kendisi gerçekten çok usta bir isimdir ülkemiz için.yıllardı bu çalışmalardan esirgemez kendisini.
Kayıt: May 10, 2006 Mesajlar: 786 Nerden: Drum&Bass@Taksim
Tarih: Pts 22.05.2006 16:02 Mesaj konusu:
gercek bir dahi ve bence türkiye'de hakettigi yere getirilmemiş bir müzisyendir... ileride yapmak istedigim işleri yapıyor kiskandigim biridir ama neyse ..... yanni halt etmiş yaninda ... _________________ www.myspace.com/serdarsecme
adını daha önce duymuştum ama tvde cariyeler ve geceler'in animasyon videosunu izlediğimde daha bir haberdar oldum kendisinden. albümü de dinledim. bazı parçalar birbirine çok paraleldi sanki
Tarih: Cmt 08.12.2007 1:27 Mesaj konusu:
can atilla'nın kompozitörlüğünü yaptığı mevlana'nın 800.yıl oratoryosu sona erdi. mükemmel bir katılımla gerçekleşen oratoryo büyük ilgi gördü. devlet bakanlığı çok sesli korosunun da anatolia sahnesinde hazır bulunduğu gecede şef ibrahim yazıcı, libretto ve konuşmalarıyla katılan semih sergen'de orada hazır bulundu. tek kelimeyle mükemmel bir geceydi. can atilla'nın ülkemiz için büyük bir değer ve değerli bir sanatçı olduğunu bir kez daha gördük.
bu arada üstadın üçlemesinin son halkası "aşk-ı hürrem" piyasaya çıktı, sevenlerine duyurulur. böyle bir isim için ise bu kadar mesaj gelmesine şaşırmadım. böyle değerlerimizi tanıyalım ve ilgi gösterelim. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız