| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
metallizm Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 12.09.2007 20:03 Mesaj konusu: |
|
|
| MTV de her görüşümde içimde sadece ....... hissi uyanıor...rock müziğin bokunu çıkardılar |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Çrş 12.09.2007 21:25 Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi şu konuyu açıklığa kavuşturalım.. Eğer bu kızın yaptığı şey rock, Michael Jackson'ınki popsa, ben popu tercih ediyorum. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Prş 13.09.2007 15:51 Mesaj konusu: |
|
|
| rock'la alakası yok artık , bunları daha fazla konuşmayalım. |
|
| Başa dön |
|
 |
metallizm Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 14.09.2007 19:05 Mesaj konusu: |
|
|
| bende bunu açıklamaya çalıştm işte:D |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 439 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Cum 14.12.2007 19:44 Mesaj konusu: |
|
|
Alakası yoksa silinsin derim ben.Kız arkadaşımda felaket avril e takmış durumda tabii ben hiç sevmiyorumve bana görede sevilecek bir tarzı yok. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
athena-fn

|
Tarih: Pzr 16.12.2007 19:44 Mesaj konusu: |
|
|
bence pop punk yapıyo...!! [gitarla..! ] _________________ atHeNa-Fn* |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 16.12.2007 19:49 Mesaj konusu: |
|
|
| athena-fn demiş ki: | bence pop punk yapıyo...!! [gitarla..! ] |
Punk'ı çıkartalım oradan...  _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
2kol3bacak

|
Tarih: Pzr 16.12.2007 20:59 Mesaj konusu: |
|
|
Bence de punkı katmak zor bu kızcağızın tarzına.Pop rock yapardı bi zamanlar ama bu son yaptıklarına ben de anlam veremiorum Biritni Sipiyırstan yana kullanıyorum oyumu karşılaştırırsak _________________ Even fool's gold has its shine...!! |
|
| Başa dön |
|
 |
athena-fn

|
Tarih: Pzr 16.12.2007 23:08 Mesaj konusu: |
|
|
| kingofloss__ demiş ki: | | athena-fn demiş ki: | bence pop punk yapıyo...!! [gitarla..! ] |
Punk'ı çıkartalım oradan...  |
yani evet öyle gibi... popopop yapıyo desek daha iyi olurr..!!!  _________________ atHeNa-Fn* |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pts 17.12.2007 23:38 Mesaj konusu: |
|
|
bir şey yazmayacaktım ama dayanamadım. arkadaşlar avril lavigne popüler müzik yapmakta... bunun da kısaltılmışı poptur. rock müziği de tek açıdan düşünmeyin. popüler olan her şey pop'un içerisinde yer alır. buna dar anlamda rock'ta dahildir. tıpkı tracy bonham, tıpkı kelly osborne gibi... _________________ S h a d o w G a l l e r y - Technical and Emotional |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

|
Tarih: Cmt 22.12.2007 15:32 Mesaj konusu: |
|
|
Orası öyle olabilir ama genel tanımında pop rock yada pop punk gibi tanımlar olması üzücü.Rock ın popu olmaz bunu her yerde bağırmaktan bıktık artık.( burdaki popa da popüler müzik alanından bakmayın.çünkü sonradan popüler rock gibi birşeyler saçmalanıyooo ) _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cmt 22.12.2007 15:48 Mesaj konusu: |
|
|
Rock'ın Pop'u gayet olur o da Pop-Rock denen boş türdür.Bu arada "-yor" eki bilgisayarında "-yooooo" diye mi programlanmış?Her defasında böyle garip "-yoooo"lar yazma lütfen...  _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 22.12.2007 15:50 Mesaj konusu: |
|
|
ben genel gerçek olgulardan bahsediyorum, siz bunun hakkında ne düşünürseniz düşünün gerçek böyle. bunu da değiştiremezsiniz. popüler olan her şey poptur. bunu da sadece müzik tarzı olarak düşünmeyin. pop çok geniş bir kavramdır. _________________ S h a d o w G a l l e r y - Technical and Emotional |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

|
Tarih: Cmt 22.12.2007 17:13 Mesaj konusu: |
|
|
pop metal diye birşey varmı?yada pop rap diye? -yor  _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

|
Tarih: Cmt 22.12.2007 17:16 Mesaj konusu: |
|
|
Saçmalıktan öteye geçmez bu muhabbetler.Fikrimin değişmeyeceği kesin de insanoğlu bunları niye karıştırır onu anlamam.Günümüzde herşey değişti.Dediğin gibi popüler olan herşey poptur olayı kalmadı.Artık insanlar popülerlik açısından bakmıyor olaya.Bu farkı anlamamız lazım.Pop rock denince artık popülerlik anlamında değil,popla rock ın harmanlanmış haline anlatılmak isteniyor.Ne kadar saçma olsada. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 22.12.2007 17:40 Mesaj konusu: |
|
|
anlamamışsın. neyse sen öyle bil. _________________ S h a d o w G a l l e r y - Technical and Emotional |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

|
Tarih: Cmt 22.12.2007 18:10 Mesaj konusu: |
|
|
Anlat o zaman dicem ama anlatılıp ta dinlenilecek bir konu değil. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cmt 22.12.2007 18:51 Mesaj konusu: |
|
|
'80lerde çıkan Glam Metal-Hair Metal tarzlarına ne deniyordu acaba? Rap zaten popüler bir tür,ayırmaya ne gerek var ki?  _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cmt 22.12.2007 18:51 Mesaj konusu: |
|
|
'80lerde çıkan Glam Metal-Hair Metal tarzlarına ne deniyordu acaba? Rap zaten popüler bir tür,ayırmaya ne gerek var ki?  _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cmt 22.12.2007 21:13 Mesaj konusu: |
|
|
avril lavigne çıkışında alternatif rock yapmaktaydı. (punk diyenler bir daha düşünsün lütfen)
fakat günümüzde avril lavigne hiç bir şekilde rock yapmamaktadır. fakat bir ara rock yaptığı için bu forumda kalması da problem çıkarmamaktadır. |
|
| Başa dön |
|
 |
|