Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Daha önce siteden uzaklaştırılarak geri dönmüş arkadaşlar
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Daha önce siteden uzaklaştırılarak geri dönmüş arkadaşlar
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
polski

MesajTarih: Cum 14.12.2007 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Önce hemen belirteyim progturk ile üye olmak dışında hiç bir alakam yok. Exclamation

kingofloss__ demiş ki:
Şimdi bir müşteri bir lokantaya geliyor.Kapıdan içeri girdiği arada,sen,başka bir restoranın garsonu,adamı lokantadan kaçırmaya çalışıyorsun."Abi bizde de pilav üstü kuru var,çay da ikramımız..." diyorsun.Bu yaptığın doğru mu?

Neredeyse hiç kimsenin uğramadığı, neredeyse kapandığı bir lokantada oluyor bu olaylar yanlız, ona dikkat edin. Turkrock' ın genelinde olmuyor. Kimsenin uğramamasının sebebini de bir düşünün. Wink Ve hala yeni üyenin o mesajı boşta duruyor. Bu da dediklerimi ispatlıyor.

İkincisi o başlığı takip eden kaç kişi var ? Prog müzik sever dışında biri bakar mı o başlığa ? Adam sırf o başlık için üye olmuş ve pozitif bir amaçla çağrılmış olayın özü bu.

kingofloss__ demiş ki:
Hayır,bir kez yaptın.Daishuman mesajını sildi.İkinci kez yaptın,birde altına pişkin pişkin gülen ifade koydun.

İlk mesajda yamuk olan neydi ki ? Smileyi aşağıda yazdım.

Forum Kuralları demiş ki:
15) Forumlarda sadece site tanıtımı yapmak için başlık açmak yasaktır. Bunun için sitemizde "Link Gönder" kısmı bulunmaktadır. Sitelerinizi oradan tanıtabilir, link veritabanımıza ekletebilirsiniz. Ancak başlıklarda diğer sitelere link vermek yasak değildir.

Koyu renkli olan yerleri görebiliyorsunuz değil mi ? Kurallara aykırı bir durum yok. İlk mesajımda dediğim şey, o başlıkda yazanların çoğunun başka bir sitede olduğuydu. Yeni üyeye, eğer o tür müzik sevenleri bulmak istiyorsan oradayız dedim. Ne deseydim " bekle belki gelirler " mi ? Bu çağrımı özelden de yapabilirim, başlıktan da, bunda yanlış birşey yok.

Bir örnek de ben vereyim:

Diyelim ki bir üye, müzik teknolojileri başlığında birşey sordu. Ama sitede cevap verecek kapasitede biri yok. Bende başlığı görüyorum, sorunun beni de aştığını farkediyorum ve başka bir siteye yönlendiriyorum. Bu şimdi reklam mı oluyor, yoksa yardım mı ? Amaç pozitif mi, negatif mi ?

Ki bunu müz.tek. başlıklarında birçok kez yaptım, mecburiyetten. O zaman hiç birşey olmadı nedense... Question

İkinci mesajda daha esprili yaklaştım olaya. Yani o sizin pişkinlik olarak algıladığınız mesajım. Sonra siteye girdiğimde büyük bir şokla atıldığımı öğrendim. Son mesajım yine silinmişti.

Sözün özü beni forumdan atmanız tamamen haksızlık. Bütün türkrock'ı oraya çağırmışım, bütün başlıklarda reklam yapmışım gibi bir tavırla olaya yaklaşmanız saçmalık. Benle diyalog kurmak yerine " cidden ayıp " deyip bırakmak, hiçbir uyarı yazmadan direkt mesajları silmek, kolaya kaçmaktan başka birşey değil. Önce bir bakın bakalım bu adamın siteye katkısından dolayı kaç puanı var ? Hep böyle pişkin tavırlar içinde mi ?

İkinci konu :

kingofloss__ demiş ki:
Hayır,ProgTurk'e yarısı bot kaç kişi üye oldu,gereksiz tartışmalardan ve yönetim uygulamalarından 5-6 kişinin takıldığı bir foruma döndü. Bu kadar mı üyeye ihtiyaç varda TurkRock dahil birkaç forumda daha her progresif müzik muhabbeti içeren konuya "ProgTurk'e gelin." diye mesaj atıyorsunuz.

Bunun neresi yanlış. TurkRock veya herhangi bir site, zamanında yapmadı mı bunu ? Hem bunun nedeni sırf üye toplamak değil bence. Prog. müzik sevgisi, prog. severleri bir arada görmenin hoşluğu, fikir alışverişi yapmak gibi şeylerdir. O sitenin para kazanmak maksadıyla açılmadığını tahmin edersin değil mi ? Wink Demek ki amaç ne imiş....

kingofloss__ demiş ki:
Şimdi bu mesaj fezada farklı yankılanır.Bende ProgTurk'te yazdım.Hiçbir üyesiyle sorunum da yok.Zamanında TurkRock'ta olupta artık burada yazmamaya karar vermiş arkadaşlarımıza gönderme yaptığımda yok.İsteyen istediği yere yazar.Ama sürekli ProgTurk reklamı yapılması site yönünde antipatiye yol açıyor,bunu unutma.O sitenin adminleri bile bu durumdan yakınıyorken,biraz daha sağduyulu olmanız lazım...

Bir de bu, komple ikinci konunun benim atılmamla olan ilgisi nedir ? Bunlarında katkısı oldu mu atılmamda Question Antipatinin falan....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kingofloss__

MesajTarih: Cum 14.12.2007 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

polski demiş ki:
Neredeyse hiç kimsenin uğramadığı, neredeyse kapandığı bir lokantada oluyor bu olaylar yanlız, ona dikkat edin. Turkrock' ın genelinde olmuyor. Kimsenin uğramamasının sebebini de bir düşünün. Wink Ve hala yeni üyenin o mesajı boşta duruyor. Bu da dediklerimi ispatlıyor.

Bence sen düşün nedenini...O konuyu bırakıp giden tayfada sen de vardın. Wink

Bu arada ProgTurk'ün de Progressive Rock başlığından çok farkı yok açıkçası... Wink

polski demiş ki:
İkincisi o başlığı takip eden kaç kişi var ? Prog müzik sever dışında biri bakar mı o başlığa ? Adam sırf o başlık için üye olmuş ve pozitif bir amaçla çağrılmış olayın özü bu.

81078 kez görüntülenmiş o başlık...Demek ki bu aralar mesaj atılmasa bile okunuyor.Progresif müzik severlerinin dışında okuyanlar,bilgi alanlar var.Ve mesaj kalitesi olarakta bu forumun en iyi konularından birisi...

Şu an duraklama dönemini yaşıyor olabilir,çok normal...Ama bunda oraya yazan kemik tayfanın "Haydın taşınıyoruz." diye burayı bırakması en büyük paydayı alır.

Ha,şimdi o sitede durgun,üyeler tartıştı,yönetim çeşitli hatalar yaptı.İlk açıldığındaki temposu falan kalmadı.(Biraz "prog ego"ları düşürmek gerek demek ki...)Yani arkadaşın orada da mesajına cevap alması hemen olmayacaktı.

polski demiş ki:
Bunun neresi yanlış. TurkRock veya herhangi bir site, zamanında yapmadı mı bunu ? Hem bunun nedeni sırf üye toplamak değil bence. Prog. müzik sevgisi, prog. severleri bir arada görmenin hoşluğu, fikir alışverişi yapmak gibi şeylerdir. O sitenin para kazanmak maksadıyla açılmadığını tahmin edersin değil mi ? Wink Demek ki amaç ne imiş....

Para kazanmak ne alaka? Very Happy
Toplansın,güzel olur.Bende forum kurulduğunda imzama linkini vermiştim.(Bak bende Forum Kurallarını ihlal etmişim,vah vah!!! Very Happy)Ama ikinci aydan gereksiz kavga gürültü olmaya başladı.Zaten takılanı azdı,iyice azaldı.Yapılan hatalar duraklamaya yol açtı.Bunu inkar etmemen lazım,o sitede durgun...

Çeşitli sitelere düzgün anlamda link vererek değil,"Haydi ProgTurk'e o zaman!!!" diye mesaj atarak bir nevi reklam yapmak hoş mu sence?TurkRock'ta Türkçe Rock müzik isimlerinin sitede yazması nedeniyle adını geniş anlamda duyurmuştur.Üye toplamak için farklı bir şeyler ile adın duyurulması lazım,öyle sağa sola Haydi Gel Bizimle Ol'u söylemekle değil...

polski demiş ki:
Bir de bu, komple ikinci konunun benim atılmamla olan ilgisi nedir ? Bunlarında katkısı oldu mu atılmamda Question Antipatinin falan....

Siteden uzaklaştırılmanla alakasız,mesajın sosu,ekstrası...
Daishuman

MesajTarih: Cmt 15.12.2007 1:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Burada ne güzel mantıklı açıklamalar yapmışsın polski..ama keşke bizim yazdıklarımıza da gülmek dışında bu şekilde yanıt verseydin.Tamam link vermek yasak değil fakat tamamen reklama dayalı mesaj yazmakta etik bir hareket değil.Bir mesaj yazarsın bilgi verirsin altına da 'xxx.com isimli birde site var' gibisinden yazarsın..Yani bilgi yapmak ayrı direk reklam yapmak apayrı bir olay..ilkindeki gibi bir yorumun olsa kimse mesajına karışmaz.Ki bizleri asıl kızdıran üslubun oldu.İkinci üyeliğinde her nedense üslubun daha mantıklı oluvermiş.

Kaldı ki ilk mesajın silinmiş fakat tıpatıp benzer bir mesajı üstüne yazıp yine aynı gülümseme smileyi yapıyorsun.Yani inatlaşıyorsun.Siz silerseniz ben tekrar yaparım gibisinden..Bu hiç şık bir hareket değil.Bence nedenleri bu kadar sorgulamak yerine hatayı da biraz kendinde aramayı dene.
Başa dön
polski

MesajTarih: Cmt 15.12.2007 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Birinci mesajıma verilen cevap neydi: "Cidden ayıp".

Eğer ters bir durum varsa, yöneticinin yapması gereken nedir ? Mesajı editlemek, silmek, uyarı mesajı yazmak gibi şeylerdir. Değil mi ? Bir yönetici "cidden ayıp" deyip bırakıyorsa, bu işi pek ciddiye almadığının göstergesidir. Bende buna gülerim tabi. Wink Mesaj reklam mıydı değil miydi o başka konu.

" Bizi kızdıran üslubun oldu...." Sizin üslubunuz bir harika. Laughing Diyalog eksikliği, yarayı iyileştirmek yerine hemen kesip atma, kurtulma üslubu....

Vereceğiniz cevaplar tam tahmin ettiğim gibiymiş. Artık bu sitede yazma şevkim hiç kalmadı, bu da son mesajım. Hesabımı kapatabilirsiniz.

Size bol şanslar. Laughing
Başa dön
kingofloss__

MesajTarih: Cmt 15.12.2007 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rock Müzik Genel kısmının moderatörü ben miyim acaba? Very Happy
Daishuman

MesajTarih: Pzr 16.12.2007 0:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben senin mesajını editleyip uyarı astım fakat o sayfada bunlar görüntü kirliliği yaptığından silmeye karar verdim.Sen eğer mesajın silinmesinden birşey anlamıyorsan o senin sorunun..Ayrıca her üyeyi uyarmak ve açıklama yapmak zorunda değiliz.Yazma şevkin kalmadığına pek üzüldüğümü söyleyemeyeceğim ki zaten siteye giriş amacında reklam yapmaktı..Büyük bir kayıp olmayacak heralde Very Happy
Başa dön
Daishuman

MesajTarih: Prş 20.12.2007 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

polski demiş ki:

Sözün özü beni forumdan atmanız tamamen haksızlık.

Diyorsun..fakat ben progturkten hiçbirşey olmamasına rağmen atıldım..Ki onca hakaretten sonra..biz ise burada senin şahsına hiçbir hakarette bulunmadık..Bu da o sitedeki üye ve yöneticilerin ne kadar ikiyüzlü insanlar olduğunu gösteriyor..Aradaki kültür farkı ortada..Sitenizin neden zor durumda olduğu da

Beni progturke savaş açmış olarak gören üyeler(ki polskinin atılmasının siteyle hiçbir alakası olmamasına rağmen) o sitede bana ve kingoflossa hala hakaretlerde bulunuyorlar.Bundan dolayı bu sitede artık progturkle alakalı hiçbir muhabbete izin verilmeyecek.Madem siz yapılan herşeyi farklı algılıyor ve başka platformlarda şahıslarımıza saldırıyorsunuz bundan sonra bu siteden size malzeme çıkmayacak..Bilginiz olsun..
Başa dön
erginnn

MesajTarih: Pzr 23.03.2008 4:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben saçma bir başlığa " bu ne ? " yazdığım için atıldım.. bazende niye attığınızı sorgulasanız iyi edersiniz.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Vidar

MesajTarih: Pts 19.05.2008 1:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şu sürekli tekrar edilen yönetim hatalarını özelden bana yazıp sonra da bu mesajı silerseniz sevinirim.
gabriyeli

MesajTarih: Pts 19.05.2008 9:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vidar demiş ki:
Şu sürekli tekrar edilen yönetim hatalarını özelden bana yazıp sonra da bu mesajı silerseniz sevinirim.

Yöneticilerin kulaklarınımı çekeceksin Razz
Başa dön
Vidar

MesajTarih: Sal 20.05.2008 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayır, eğer ortada -gerçekten- yaptığımız bir hata varsa -bu hatalar başka sitelerde değilde direkt olarak bahsi geçen sitenin yöneticilerine söylenmeliydi- bunları düzeltmek için uğraşacağız. İyi günler
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız