| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
koyukahve

|
Tarih: Pts 10.09.2007 19:51 Mesaj konusu: |
|
|
| The_Faithful_Lover demiş ki: | | davulzurna demiş ki: | yash-ar oldu mu abi yaw?
amerikada r&b albüm mü çıkarıyor yoksa yaşar kurt? |
dikkat ediyorum artık senin gibi adamlar forumdan uzaklaştırılmadı her müzisyene hakaret dolu yazılar yazıyorsun ve yetkiller bunları görmüyor :/ |
diğer yazılarını bilmiyorum ama davulzurnanın bu yazdıklarında bi hakaret göremedim ben açıkçası.yaklaşımın çok yanlış. _________________ ..her kesimden kurtulan adam.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
lust

|
Tarih: Cmt 29.09.2007 4:00 Mesaj konusu: |
|
|
| yeni bişiler lazım valla |
|
| Başa dön |
|
 |
Dumanmasal

|
Tarih: Sal 30.10.2007 2:11 Mesaj konusu: |
|
|
90larda vardı ama artık yok _________________ Duman Forever |
|
| Başa dön |
|
 |
rockseverr

|
Tarih: Cum 16.11.2007 23:34 Mesaj konusu: |
|
|
Biz inatla hasretle yaşar kurt un çıkaracağı albümleri bekliyeceğiz. _________________ sadece ve sadece barışa rock... |
|
| Başa dön |
|
 |
ozgurv

|
|
| Başa dön |
|
 |
RadiqaL

|
Tarih: Pzr 06.01.2008 16:44 Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten yaa yeni bişiLer bekLiyoruz.. _________________ ßîr rûzGar Gîbî tarîhten GectîLer . NeLer Gôrûp NeLerî GecîrdîLer . Ac kaLdıLar yîne dîLenmedîLer Kîmdî bunLar ! kîmdî ? |
|
| Başa dön |
|
 |
mersinden_ersin

|
Tarih: Cmt 19.01.2008 2:21 Mesaj konusu: |
|
|
| O ne performanstı yahu... |
|
| Başa dön |
|
 |
black_love

|
Tarih: Cmt 19.01.2008 17:25 Mesaj konusu: |
|
|
| bende çok iyi bir müzisyen olduğunu düşünüyorum Yaşar Kurt'un ve severek dinliyorum.ama hakkaten böyle iyi müzisyenler sönük kalıyorlar biraz, seslerini daha fazla duymak istiyoruz... |
|
| Başa dön |
|
 |
koyukahve

|
|
| Başa dön |
|
 |
ozgurv

|
Tarih: Prş 03.07.2008 15:50 Mesaj konusu: |
|
|
YAŞAR KURT bu sene BARIŞAROCK da sahne almayacaktır. _________________ Ölüm insanın sonsuzluğa doğumudur... |
|
| Başa dön |
|
 |
saykodelikzade

|
Tarih: Prş 03.07.2008 23:53 Mesaj konusu: |
|
|
Yeteri kadar beklemedik mi artık dinlemek istiyoruz yeni parçaları. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ozgurv

|
Tarih: Sal 08.07.2008 15:26 Mesaj konusu: |
|
|
Eğer facebook da üyeyseniz Güneş kokusu nun kaydını dinleyebilirsiniz. _________________ Ölüm insanın sonsuzluğa doğumudur... |
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Cum 11.07.2008 2:05 Mesaj konusu: |
|
|
Kalite sabır gerektirir... _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
soadturkey

|
Tarih: Cmt 19.07.2008 13:18 Mesaj konusu: |
|
|
yaşar kurt rockçı mı  _________________ system of a down türkiye fan
www.soadturkey.tr.gg |
|
| Başa dön |
|
 |
YaslanaRock

|
|
| Başa dön |
|
 |
gizgiz

|
Tarih: Prş 31.07.2008 15:12 Mesaj konusu: |
|
|
| ilk albümleri çok samimiydi sonradn kayboldu gibi. Ama ara sıra konserlerini duyuyorum. Kendine özgü bir tarzı var. Umarım hiç değişmez. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ferry

|
Tarih: Prş 31.07.2008 15:20 Mesaj konusu: |
|
|
| 3 ekimde hollandada konseri var |
|
| Başa dön |
|
 |
staples

|
Tarih: Pts 15.12.2008 13:21 Mesaj konusu: |
|
|
Türklere sahneden küfür edecekler!
Ermenistan'ı Eurovision'da temsil edeceği iddia edilen müzik grubu yarışmada 'soykırım tezi'ni işleyecek...
Agos gazetesinin haberine göre, Amerikalı Ermeni heavy metal grubu System of a Down'ın Ermenistan’ı Eurovision şarkı yarışmasında temsil edeceği dedikoduları doğrulandı. SOAD’ın solisti Serj Tankyan, grubun 2009 Eurovision Şarkı Yarışması’nda, söyleyecekleri şarkıda Ermeni Soykırımını işlemek şartıyla, Ermenistan’ı temsil etme düşüncesinde olduklarını açıkladı. Tankyan, Eurovision Şarkı Yarışması’nın, konuya ilişkin olarak dünyayı bilgilendirmek anlamında mükemmel bir fırsat olduğunu belirti ve “Biz bu doğrultuda cidden düşünmeliyiz” dedi.
SYSTEM OF A DOWN NASIL BİR GRUP?
1993 yılında Amerika’da kurulan Ermeni Heavy Metal grubu System Of A Down'ın, Türkiye’de Fan Club’u bulunuyor ve büyük hayran kitlesine sahip.
Grup, 2005 yılında çıkardığı Hypnotize albümündeki ‘Holy Mountains (Kutsal Dağlar)’ isimli şarkısında 'soykırım' iddialarını Türklere küfür içeren şarkı sözleriyle işlemişti.
Olay klipte başta Atatürk olmak üzere Enver Paşa, Talat Paşa soykırım mimarları olarak gösteriliyor. Sultan Abdülhamid ve Ermeni teröristler tarafından öldürülen Cemal Paşa için de ‘killer (katil)’ deniliyor. Özellikle Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi klipte gözüktüğü zaman fonda ‘katil’, ‘yalancı’ sözleri söyleniyor.
‘KÖPEKLER VE TÜRKLER GİREMEZ’
Grupla ilgili çokça tartışılan bir diğer iddia ise, Ünlü heavy metal grubu Slayer’ın bir yurtdışı konseri sırasında alt grup olarak sahne alan System Of A Down’un hazırladığı biletlerde, ‘Köpekler ve Türkler giremez’ yazdırdığıydı. Slayer’ın 2004 İstanbul konserinde alt grup olarak Türkiye’ye gelmesi beklenen Systeam Of A Down, Türklerin tepkisinden korkutları için konsere gelmemişti.
Grup, İttihatçı paşalar ve Atatürk'e küfür ve hakaretlerle dolu Holy Mountains adlı şarkısında "Yalancı, Katil, Şeytan" gibi küstah ifadeler kullanmıştı.
www.gazetevatan.com
Arto Tunçboyaciyan, bir uçak kazasinda ölen agabeyi Onno için söyledikleri sarkilari, ?ra Dinkjian ile birlikte hazirladigi Onno albümü adiyla 1998 yili Haziran ayinda piyasaya sundu.
Bugüne kadar çikadigi 10 albümde Anadolu ve Ermeni müziklerinin büyük etkisi görünür. Ritm ve Vokal ustaligini olaganüstü bir performansla sergilemistir.
Ayrica Arto Tunçboyaciyan, Ermeni asilli müzik grubu System Of A Downun Toxicity adli albümünde yer alan Aerials adli parçanin Hidden Track bölümüne katkida bulunmustur. Arto Tunçboyaciyan baska bir çok parçada da bu grup ile birlikte çalismistir. Grubun 5. üyesi olarak da anilir.
Arto Tunçboyaciyan Yasar Kurt ile birlikte,Yash-ar adli bir müzik grubunda da sanatini icra etmektedir
http://www.yash-ar.com/tr/?menu=akronoloji
YORUMSUZ.... |
|
| Başa dön |
|
 |
zapin

|
Tarih: Pts 15.12.2008 13:47 Mesaj konusu: |
|
|
bizim hadise de gari iki kıvırır üç kıvırır. iyi fırsat bence. savaş falan çıksa şöyle bombalar mombalar. ay çok sevindim. _________________ sabır.. sadece sabır.. |
|
| Başa dön |
|
 |
staples

|
Tarih: Pts 15.12.2008 14:16 Mesaj konusu: |
|
|
| Yaşar Kurt 'un duruşu olduğuna inananlardandım yanılmışım. |
|
| Başa dön |