Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Çrş 20.06.2007 19:48 Mesaj konusu: Raven Records 2007 Albümleri
Raven Records, 2007 yaz sonuna doğru Episode 13, Knightmare, Arcane ve Freedom Gray topluluklarının albümlerini yayınlayacak. İzleyen aylarda Crossfire, Black Tooth ve Tahrip topluluklarının albümleri de Raven Records etiketiyle piyasada olacak.
Knightmare'in albümünün çıkma üzerine her aşamasını gördüm ancak hiçbir zaman oturup dinleyebilmişliğim olmadı. Yine de kalitesinden şüphe duymuyorum pek. Arcane'in albüm kapağı da Knightmare'inki kadar güzel. Ona da kalıbımı basarım. Ancak tarzı Death Metal olarak adlandırmak biraz garip geldi bana; daha güzel, daha oturaklı bir tür var halbuki.
Black Tooth ve Crossfire'ı merakla beklemekteyim ben de. Göreceğiz... _________________ www.sendika.org www.sol.org.tr
İzmir'in kalıcı gruplarından Freedom Gray'in albümünü sabırsızlıkla bekliyorum, ayrıca Knightmare'in de albümünü merak ediyorum doğrusu. Yeni havadisleri bekliyorum.. _________________ Paragraf: İzmir rock band! www.paragrafmuzik.com
Şehir Rock: online rock kültürü dergisi
Metal Faust: heavy metal in your face!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız