Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kadıköy Sound
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kadıköy Sound

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kuntumut

MesajTarih: Prş 09.09.2004 13:41    Mesaj konusu: Kadıköy Sound Alıntıyla Cevap Ver

Kadıköy sound hakkındaki bilgilerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Overdrive Pedal: Marshall Blues Breaker BB2
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
turuncudeniz

MesajTarih: Cum 08.10.2004 0:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kadıköy Sound, Kaan Altan, Demirhan Baylan ve Cenk Taner tarafından Kadıköy Masal Evi'nde temeli atılan bir proje. Bu 3 güzel insan bir araya gelip, sevdiğimiz bir mekanda her birimizden parçalar çalalım, hem muhabbet edelim,hem parçalarımızı insanlarla paylaşalım,maksat gönüller bir olsun diyerek böyle bir olaya imza atmışlar, çok da güzel olmuş. Ben çok istedim ama izleyemedim Sad Ama izleyenlerden duydum, tadından yenmediğini söylediler Wink tekrarı olur mu bilmiyorum, ama... neden olmasın?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
de

MesajTarih: Çrş 19.01.2005 3:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kadıköy sound üzerine en son sosyolojik bir araştırma yapıcam.cenk tanerle söyleşi yaptığımda biz öyle sohbet arasında ortaya attık ama iş büyüdü dedi ve ekledi.eğer böyle bir şey varsa gerçeği insanların içinde oluşacak.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
carolgerber

MesajTarih: Çrş 19.01.2005 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

demirhan baylan ın bu ayki roll dergisinde röportajı vardı.böyle projelere çok açık ve sıcak bakan birisi..kaan altan ve cenk taner in de öyle olduklarından şüphem yok..zaten ortada şöyle bir şey var,sevdiğiniz isimler bir araya geldiklerinde hele birde birbirlerinin şarkılarını söylediklerinde,o projelerin tadından yenmiyor..bu isimler ve başka başka isimlerin bu tür birlikteliklerle,konser hatta albüm projelerinde bulunmaları çok güzel ve eminim ki devamlılığı olacaktır..biraz together filminden alıntı gibi olacak ama birlikte peynir ekmek yemeyi,tek başına pirzola yemeye tercih ederim anlayışı müziği de çok daha keyifli hale getirebilir bir anlayış olabilir..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
adORno

MesajTarih: Pts 30.05.2005 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nerede dinleyebiliriz? bilgisi olan var mı?
Başa dön
impala

MesajTarih: Pts 30.05.2005 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

turuncudeniz demiş ki:
Kadıköy Sound, Kaan Altan, Demirhan Baylan ve Cenk Taner tarafından Kadıköy Masal Evi'nde temeli atılan bir proje.

Ayrıca, "Yersiz Davranış, Pis 7’li ve Leke (Renan Bilek)"...
Başa dön
_Unforgiven__

MesajTarih: Cmt 15.10.2005 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İmgeler vardır...
deniz.. vapur.. lodos.. martı.. haldun taner.. mendil satan çocuklar

Ah ulan ne özledim hee gözümde tütüyor Sad
Başa dön
eniscarter
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 16.10.2005 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı:Mesajınız yönetici tarafından silinmiştir. "V" yerine "W" kullanmayınız. Forum Kurallarını okuyunuz.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
aysu_

MesajTarih: Prş 13.07.2006 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gitar - vokal: cenk taner
bas gitar: mşş
gitar: kaan altan
davul: timur kurşunoğlu

kadrosu olan grup. cenk taner'in "kadıköy sound bi yaşam tarzıdır.." diye bi söylemi de vardır.
Başa dön
noSurprises

MesajTarih: Prş 13.07.2006 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başlık rock müzik-genel kategorisinde taşınmıştır.
gallagher

MesajTarih: Pts 19.02.2007 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cenk taner, kaan altan derim.
ForzaRock

MesajTarih: Çrş 20.06.2007 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilgimi çeken konulardan biri..

Türk rock kültürünün ana damarlarından biri...

Bütün bunlar kafamı karıştırmışken, durduk yere Kadıköy sokaklarında buldum kendimi. Bahariye'de bir barda gece yarısını epey geçe az sayıda insanın olduğu bir mekana düştü yolum. Sahnede çalan grubu gözüm ısırdı. Taa 1991'de ilk kez konserlerine gittiğimi hatırladım: Kesmeşeker. Grup silme değişmişti ama şarkıları yazan ve söyleyen Cenk Taner yerindeydi. 1991'den bugüne tam yedi albüm yapmış, az ama öz sayıda dinleyicisinin takipte olduğu bir grup.

Otomatik Portakal'ın yazarı Anthony Burgess bir zamanlar 'Eğer bir gün dünyada devrim olacaksa bu kesinlikle Manchester'da başlayacak' demiş. Ne vesileyle söylediğini bilmiyorum ama bildiğim 80'lerde İngiltere'de yükselen Yeni Sağ'a bayrak açan Manchester'lı rock gruplarının bu lafı pek sevdiği. Bugün kendileri Manchester sound adıyla bir ekol olarak hatırlanırlar.

Sonra Kesmeşeker için de bir zamanlar 'Kadıköy sound' tanımlamasını yapıldığını hatırladım. Biranın etkisiyle olsa gerek hoşuma gitti, 'devrim' (en azından rock devrimi) Kadıköy'den başlayacak elbet bir gün, dedim. İşin abartısı bir tarafa, aslında kani olduğum şuydu: Bulutsuzluk Özlemi'nin Uçtu Uçtu albümü için verilen reklamlardaki sloganı hatırladım; 'Türkiye'de Rock Vardır'. Evet, vardır, ben de duydum hatta, 'şehirdeydim'. Ama Beyoğlu barlarında, konser salonlarında değil, Kadıköy sokaklarında, hakikaten var. Gerisi bir Kesmeşeker şarkısı: 'Bu yalnızlar liginde / Her sene üst üste / Şampiyon olmuşuz da / Kupalara doymuşuz da / Gidebilir miyiz dersin buradan uzaklara?' Hep beraber, müziğimizle...
panik_431

MesajTarih: Çrş 20.06.2007 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kesmeşeker! Very Happy
Serkan_Beyde

MesajTarih: Cmt 22.12.2007 2:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kesmeşeker'in müziğini de içinde adlandırdığımız, Kadıköy'e ait bir sound. İşin esprisi bir yana, Kesmeşeker buram buram Kadıköy kokuyor..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cmt 22.12.2007 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kadıköy sound ve kesmeşeker içiçe geçmiştir. kesmeşeker'i ilk çıktığından beri takip ederim. dipten ve derinden albümünde r.e.m.'e benzeyen bir yakınlık vardı. diğer albümlerinde bunu biraz kırdılar. türk rock müziğinde kaliteli olan bir kramp varsa (saygıyla anarım hep) kesmeşeker'de vardır.Wink
Serkan_Beyde

MesajTarih: Cmt 22.12.2007 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

enchant demiş ki:
kadıköy sound ve kesmeşeker içiçe geçmiştir. kesmeşeker'i ilk çıktığından beri takip ederim. dipten ve derinden albümünde r.e.m.'e benzeyen bir yakınlık vardı. diğer albümlerinde bunu biraz kırdılar. türk rock müziğinde kaliteli olan bir kramp varsa (saygıyla anarım hep) kesmeşeker'de vardır.Wink

Whisky'leri, Akbaba'ları, Dr. Skull'ları, Kronik'leri, Acil Servis'leri de unutmamak lazım..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız