| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
HAILandKILL

|
Tarih: Çrş 26.05.2004 12:51 Mesaj konusu: nu-metal? |
|
|
öncelikle bu başlığı nu metal dinliyenlere saldırganlık olsun diye açmadım bunu belirteyim.EVET bu tür hakkında ki düşüncelerinizi almak isterim arkadaşlar.Kökeni,metal müzikle ne kadar alakalı olduğu vs. _________________ IN HEAVY METAL WE TRUST!!!!!i m sorry,but i just dont trust a thing that bleeds for five days and doesnt die |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
madden_da_third

|
Tarih: Çrş 26.05.2004 16:16 Mesaj konusu: |
|
|
bence gayet güzel bi müzik... ben seviyorum ama kimseye de illa sev çok güzel senin dinlediğin müziğe on basar falan demem çünkü herkesin kendi bileceği iş... metalle ne kadar alakalıdır onu bilemem ama ben seviyorum... _________________ The Fish --> Davul |
|
| Başa dön |
|
 |
premature_boy Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 719 Nerden: izmir ya da eskişehir
|
Tarih: Prş 27.05.2004 14:27 Mesaj konusu: |
|
|
metal alt yapısı bulundurur. Bunun yanında hip hop ve elektronik müzikte barındırır.(gruplara göre tabi) benim tek ayırabildiğim solo gitar yada davul solosu yok. olsada çok göze batmayacak şekilde şarkının ortasında pat diye solo atılmıyo yani. bu türün hakkı yeniliyor bence insanların aklına nu metal denince 3,5 grup geliyo ama o kadar başarılı grup varki tanınmayan. Ben severim ve dinlerim. _________________ ırkın için değil sınıfın için savaş! |
|
| Başa dön |
|
 |
madden_da_third

|
Tarih: Prş 27.05.2004 17:51 Mesaj konusu: |
|
|
katılıyorum, ben de aslında nu metal yapmak isterim, hazır rap söyliyebliliyoken... _________________ The Fish --> Davul |
|
| Başa dön |
|
 |
Anarshikk

|
Tarih: Prş 27.05.2004 23:57 Mesaj konusu: |
|
|
güzeldir severim kendisini bol bol kafa sallayıp pogo yaparım hoplar zıplarım direk gaz için aşırı ideal  _________________ 0_o' |
|
| Başa dön |
|
 |
Layne_Staley

|
Tarih: Cum 28.05.2004 10:42 Mesaj konusu: |
|
|
Bu kadar boş, gereksiz, metal olmayan, raple karışmış, iğrenç birşey görmedim...
ulan gitar var, iki vır diye ses çıkartıyo, vokaller sahte müzik sahte... çok sahte bir tarz... adı üstünde nu işte... _________________ what does friend mean to you? a word so wrongfully abused...are you like me, confused...all included but you..alone...
22.08.1967-05.04.2002 |
|
| Başa dön |
|
 |
premature_boy Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 719 Nerden: izmir ya da eskişehir
|
Tarih: Cum 28.05.2004 19:03 Mesaj konusu: |
|
|
nu sahte mi demek? sen bu müziği dinlemeden önce ön yargılarını kır bence layne _________________ ırkın için değil sınıfın için savaş! |
|
| Başa dön |
|
 |
Glorfindel

|
Tarih: Cum 28.05.2004 19:51 Mesaj konusu: |
|
|
| Layne'ye katılıyorum. Gayet mantıksız, müzikal kalite olmayan, rap vokalleri olan, gitar sadece ses çıkarması için konulmuş, davul sürekli aynı.. Ben kesinlikle sevmiyorum. Boş bir tarz bence. Ama sevene de eyvallah tabii. Saygılar. |
|
| Başa dön |
|
 |
Frosty

|
Tarih: Cum 28.05.2004 20:43 Mesaj konusu: |
|
|
Eğer sevmediğiniz nu-metal linkin park,limp bizkitten falan ibaretse haklısınız sonuna kadar.Fakat ben olayın derinine indim ve çok ama çok kaliteli gruplar keşfettim.
Eğer adam gibi yapılırsa çok iyi bir tür bence.Ve metalle yakından alakası olduğunu düşünüyorum.
Ama allah aşkına şu müziği linkin park gibi gruplardan ibaret görmeyin gözünüzü seveyim
Soloyu kullanmamakla salaklık yaptıklarını düşünüyorum oda ayrı tabi... _________________ I'm my own god
God walking earth... |
|
| Başa dön |
|
 |
Glorfindel

|
Tarih: Cum 28.05.2004 20:47 Mesaj konusu: |
|
|
| Söyle biz de dinleyelim şu grupları. Adam gibi yapılsa bile nu-metal türünün özelliği zaten müzikal açıdan çok iyi olmayan, rap vokalleri fazlaca, enstrümanların belli belirsiz olduğu bir tür değil mi? Ben sevmiyorum, ama sevene de eyvallah yani.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Frosty

|
Tarih: Cum 28.05.2004 22:29 Mesaj konusu: |
|
|
| Glorfindel demiş ki: | | Söyle biz de dinleyelim şu grupları. Adam gibi yapılsa bile nu-metal türünün özelliği zaten müzikal açıdan çok iyi olmayan, rap vokalleri fazlaca, enstrümanların belli belirsiz olduğu bir tür değil mi? Ben sevmiyorum, ama sevene de eyvallah yani.. |
Rap vokalin olduğu yere kulağımı koymam,ayrıyetten her numetal grubu rap yapcak diye birşey yok.Grup olarak Soil'den başla derim ama farkındayım zaten tavsiyemi dikkate almayacaksın.
O çoğu kişinin berbat dediği St.Anger albümüde çoğu death,black vs albümden daha iyidir bence onuda ekliyim arada... _________________ I'm my own god
God walking earth... |
|
| Başa dön |
|
 |
Layne_Staley

|
Tarih: Cum 28.05.2004 23:03 Mesaj konusu: |
|
|
| premature_boy demiş ki: | | nu sahte mi demek? sen bu müziği dinlemeden önce ön yargılarını kır bence layne |
nu çıplak demek, duygudan yoksun...
premature_boy merak etme bu konuda önyargım olsaydı 2 buçuk yıl daha linkin park, limp bizkit çıkmadan önce nu metal dinlemezdim...
Frosty, saygıdeğer ve becerikli nu grupları da var elbet, ama solo konusunda hemfikirim, ayrıca rap vokal saçma...
Ama dikkat edersen buradaki arkadaşların nu metal bilgisi seninkinin yarısı bile değil, deftones e bile geçememiş arkadaşlar var ki, dediğim onlaradır...
Abi ben St.Anger a alışamadım, solo olsa alışırdım ama... öyle gibi geliyor bana... _________________ what does friend mean to you? a word so wrongfully abused...are you like me, confused...all included but you..alone...
22.08.1967-05.04.2002 |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4138 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
Tarih: Cum 28.05.2004 23:42 Mesaj konusu: |
|
|
Forum açıyorsunuz, sonra uğramıyorsunuz açtığınız foruma. Forumu açarken kendi görüşünüzü bile belirtmiyorsunuz. Laf olsun diye açıyorsanız IRC de yazışın arkadaşlar... _________________ <div><a>http://www.marsyapim.com/ www.myspace.com/atalayant</a></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
Glorfindel

|
Tarih: Cmt 29.05.2004 16:49 Mesaj konusu: |
|
|
Numetal grupları genel olarak rap, hip hop tarzı vokaller içermiyor mu ki zaten? Tavsiye konusundaki sözlerin ise saçma zaten.
St.Anger'ın genel olarak beğenilmemesinin nedeni solo eksikliği bence de. Özellikle ilk albümlerden sonra bu albüm bu konuda büyük hayal kırıklığı.. |
|
| Başa dön |
|
 |
muratBR

|
Tarih: Cmt 29.05.2004 17:44 Mesaj konusu: |
|
|
bence metal metaldır, sonunda hepsi saçlarını kesmeyen kendisini yıkamayan işsiz insandır nu sunu deatini anlamam _________________ stay edge
HARDCORE STILL LIVES |
|
| Başa dön |
|
 |
MoRoN

|
Tarih: Cmt 29.05.2004 18:32 Mesaj konusu: |
|
|
slipknot dinleyin o zaman _________________ --MoRoN-- |
|
| Başa dön |
|
 |
HAILandKILL

|
Tarih: Cmt 29.05.2004 19:05 Mesaj konusu: |
|
|
Atalay kardeşim konuyu takip ediyorum zaten,bu konuyu açmamdaki araç insanların nu metal hakında ki görüşlerini almaktı.Ama kendi fikrimi söylersem,nu metal in metal kategorisine sokulmasına karşıyım ve en sevmediğim nokta,bu müziği dinleyen insanların çoğunda gördüğüm ben metal dinliyorum düşüncesidir.müziğin kökenine gelince premature arkadaşim çok iyi izah etmiş,tebrik ederim.Rap metal ve elektronik kökenli olduğunu söylemiş kesinlikle doğrudur.bunun dışındakiler ise nu değildir zaten.(gerçi korn ve benzeri gruplarda pek rap tarzı yok ama olsun oda elktronik sounda ve aynı gitar özelliklerine sahip.) _________________ IN HEAVY METAL WE TRUST!!!!!i m sorry,but i just dont trust a thing that bleeds for five days and doesnt die |
|
| Başa dön |
|
 |
HAILandKILL

|
Tarih: Pzr 30.05.2004 14:42 Mesaj konusu: |
|
|
Birde st anger olayına gelince,bence o albüm metallica nin dibe vuruş albümüdür bana göre,herşeye rağmen metallica hayralığını korumuş kimselerin st anger la umutlarının tükenmiş olduğunu gördüm.Adamlar şöyle bi uzun ballad bi şarkı yapalım demiş bence hepten batırmışlar.Ayrıca metallica st anger gibi nu msü bir albüm çıkararak ticari kaygısını göstermiş,amatör ruhlarını hepten kaybetmişlerdir. _________________ IN HEAVY METAL WE TRUST!!!!!i m sorry,but i just dont trust a thing that bleeds for five days and doesnt die |
|
| Başa dön |
|
 |
Frosty

|
Tarih: Pzr 30.05.2004 22:04 Mesaj konusu: |
|
|
| HAILandKILL demiş ki: | | Ayrıca metallica st anger gibi nu msü bir albüm çıkararak ticari kaygısını göstermiş,amatör ruhlarını hepten kaybetmişlerdir. |
Abi bırak allahaşkına ya dünyanın en zengin gruplarından biri bu zamandan sonra ticari kaygıyla albümmü yapacak yaa ... _________________ I'm my own god
God walking earth... |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4138 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
Tarih: Pzr 30.05.2004 22:19 Mesaj konusu: |
|
|
Nu metal deyince birkaç grup aklıma geliyor başta In flames.. sanırım ona nu metal diyorlar ama biraz daha farklı gibi. Neyse en sonda da ne yazık ki Metallica geliyor. Ritm ağırlıklı ve bence iyisi çok iyi oluyor. _________________ <div><a>http://www.marsyapim.com/ www.myspace.com/atalayant</a></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
|