Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kayıp Nota - Ankara
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kayıp Nota - Ankara
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
alcolp

MesajTarih: Pts 12.11.2007 9:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Niye len??... siz mi çalacaksınız??...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mycobe

MesajTarih: Çrş 14.11.2007 9:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

En son mycobe tarafından Çrş 14.11.2007 10:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Başa dön
mycobe

MesajTarih: Çrş 14.11.2007 9:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başa dön
avoicefromdeepdownofdark

MesajTarih: Çrş 14.11.2007 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başarılar beyler,konserde goruşmek uzere Wink
Eray_

MesajTarih: Prş 15.11.2007 0:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yanlıs anlasılmasın ama Metal Fest Konser ne demek bi türlü anlamadım biri bana acıklasın Smile

bukadarmı deger verliyor müzige müzisyene şu yapılan afişdeki yanlışı neden kabul eder bu müzisyenler hla anlamam Metal FEST + Konser ilginc.Para icin bu işi yapan bebeliklere nalet olsun.(herangi bir guruba laf atmadım üzerine alınması gereken alınıp öte bilir.)

Ya Fest olur yada Konser ! Bi organizatör bu 2 si arasındaki farkı ayırt edebilmeli.

1 - metal fest konser olmaz
2 - organizer ismi baska bir şahsa ait . demek istediğin şey organizasyonsa - organization olarak geçer

Emege saygı.
Başa dön
KeiZer_Bass

MesajTarih: Prş 15.11.2007 0:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hadi beyler bomba gibi bekliyorum sizi basarilar Smile Wink ...seviyoruz sizi Smile
Başa dön
Selah

MesajTarih: Prş 15.11.2007 0:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eray_ demiş ki:
Yanlıs anlasılmasın ama Metal Fest Konser ne demek bi türlü anlamadım biri bana acıklasın Smile

bukadarmı deger verliyor müzige müzisyene şu yapılan afişdeki yanlışı neden kabul eder bu müzisyenler hla anlamam Metal FEST + Konser ilginc.Para icin bu işi yapan bebeliklere nalet olsun.(herangi bir guruba laf atmadım üzerine alınması gereken alınıp öte bilir.)

Ya Fest olur yada Konser ! Bi organizatör bu 2 si arasındaki farkı ayırt edebilmeli.

2 - organizer ismi baska bir şahsa ait . demek istediğin şey organizasyonsa - organization olarak geçer

Emege saygı.

Ve ayrıca bu organizasyonda yer alacak gruplara bir mesajım var "Seçimlerinizi lütfen daha dikkatli yapın , umarım bu afişe benzeyen şeyden ve düzenleyen arkadaştan haberiniz vardır.!"
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mycobe

MesajTarih: Prş 15.11.2007 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eray_ demiş ki:

Emege saygı.
senin bu bebelik deiğin ve organizasyonu yapan 3 isim var 1 dem grubunun vokali goktuğ şahin 2 atakan güzel ay-sev organizasyonun organizatörü 3 ben yani ömer gündüz ay-sev organizasyonun organizatörü ay-sev organiasyonu bilen biliyodur zaten biçok festival konserler düzenleyen dans kursları v.s v.s bizim bu konseri düzenlememizn sebebi bi kaç arkadaşın talebi olması biz bu konsere zaten para gözüyle bakmıyoruz bi kaç kişi gelipde foruma gruplara sesleniyorum tercihlerinizi doru yapın demsi yanlış zaten biz talepler dorultusunda konser düzenliyoruz gelelim afişe afiş bu 3 ismin dışında gerçekleşti metalfest - konser dikkatimizden kaçmadı değil değiştirmek istedik yeni bi afiş tasarlatmak istedik zaman yok ogün için afişleri basıma vermek zorundayız yani daha sorun bulmaya çalışsak bi çok sorun bulunabilir ama insanları suçlamadan önce karşı tarafı dinleyelim tanımadığımız insanlar hakkında yorum yapmayalım konserde çalcak olan grup elamalrının çoğu zaten çok yakın arkadaşlarım zaten yapılan bi hata varsa anlayışla yaklaşırlar çünkü bizde bi takım şeylerden fedakarlıklar yapıyoruz birazda bizim emeğe saygı
Başa dön
Eray_

MesajTarih: Prş 15.11.2007 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu bahsettigin 3 isimin birisini tanıyorum oda Dem'in vokali gerisinin kim , ne oldugundan haberim yok.Ha Atakan güzel isimli sahsı Tansiyonun eski gitaristi olarak biliyorum , seninde bir kac organizasyonuna sahit oldum.Buna göre yorum yapıyorum Dem'in vokali göktug'nun bu afisle alakası oldugunu sanmıyorum bu 1

Atakanın işi gitar calmak org yapmak degil , yapacaksa bile bu şekilde değil.

bi digeri bu afiş rezillik rüsvanlık , guruplara saygısızlık sor bakim Atakan abine Göktug abine onların afişleri bu sekilde yapsalar sahneye cıkarlarmı.

neyse arkadasim ben daha cok sıkmayim sen gene bulursun cok yakın arkadaşlarını cıkarırsın sahneye.zaten hic bir zaman Türkiyede iş müzik icin olmadı olmayacakda.Bu gibi organizasyonlar sayesinde diger amatör guruplarda hep ac kalacak kalmayada mahkum.HERSEY PARA İCİN !
Başa dön
mycobe

MesajTarih: Prş 15.11.2007 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

demekki grubun var açsın demekki iyi bişler yapamıyosun kendini ispat edemiyosun açlığa mahkumsun istesen de istemesende para kazandırmayan grup para kazsanamaz aç kalmaya mahkumdur bu heryerde böledir nezamn kendi ispat edersin oazaman paraını kaznırsın yeni gruplar için biz inanılmaz bi fırsatınız sahne imkanı tanıyoruz ki herkezde bundan memnun memnun olmayan insanlarla zaten çalışmıyoruz iş yapmıyoruz bence senin anlamak istemiyecen çok şey var bazı şeyleri hazmeymek zorundasın bu arada grupdan özür dilerim böle bi konu için forumunu kirlettiğimiz için
Başa dön
alcolp

MesajTarih: Cmt 17.11.2007 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Atakan zaten bu grubun gitaristidir arkadaşım...bizim afişle ilgili pek bilgimiz yoktu...daha yeni gördük...aslında benimde bu tür organizasyon işlerinde pek bir bilgim yoktur...ama hepsi bizim arkadaşlarımız...arganizatörde,tüm grup elemanlarıyla sıkı dostluğumuz vardır...şimdi diyeceksiniz bilmiyosan konuşma leyyn die ama derdimiz sadece tanınmak ve müzik yapmak...eminim çokta güzel bi gün olcak.desteği olan tüm grup arkadaşlarıma başarılar ve sevgiler...

Kayıp Nota-vokal...
Başa dön
STUDYO218
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 14.01.2008 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

STUDYO 218 acıldı!!! Sizleride bekleriz..Calısmalarınızda basarılar...
Başa dön
alcolp

MesajTarih: Çrş 16.01.2008 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar Kayıp Nota yepyeni bir şekilde karşınızda olcak...yepyeni konserlerle ve programlarla tekrar birarada olmayı diliyoruz...desteklerinizide bekliyoruz....saygılar...

Kayıp Nota_vokal...
Başa dön
gitarist_

MesajTarih: Prş 17.01.2008 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaslar 27 ocak 2008 tarıhınde dip rock barda konserımız vardır kapı acılıs 14.00 gırıs 7.5 ytl dır herkesı beklerız bısle cıkıcak olan gruplara basarılar

yıne aynı gun saat 19.00 da 1a pup da gerceklescek olan murat net konserınede beklerız onlardan once yıne bız sahnedeyıs gırıs 10 ytl

kayıp nota ---------- gitar
Atakan Güzel
Başa dön
alcolp

MesajTarih: Cmt 19.01.2008 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1a puptaki konserimizin afişleri çıkmıştır...güzel olmuş wala...tüm grup arkadaşlarımıza şimdiden kolay gelsin!!
Başa dön
gitarist_

MesajTarih: Cmt 19.01.2008 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

[URL=][/URL]
KeiZer_Bass

MesajTarih: Pzr 20.01.2008 1:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

beyler hepinizie basarilar.....yıkalım orayı Laughing
Başa dön
alcolp

MesajTarih: Pzr 20.01.2008 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eyw goççuum!!!
Başa dön
HiPnO

MesajTarih: Pzr 20.01.2008 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başarılar beyler Dip konserinde Wink Yıkın ortalığı Wink
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alcolp

MesajTarih: Pts 21.01.2008 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

saolun dostlar...bu destekler unutulmaz eyw...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız