| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
septibiyott

|
Tarih: Pzr 10.12.2006 22:49 Mesaj konusu: |
|
|
| müzikleri çooook güzel bayıldım böyle,pırpır yaptı hüzünlendim değişik oldum kısacası..besteleyen kiişinin eline sağlıkk=) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
pj_harvey Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 10.12.2006 23:01 Mesaj konusu: |
|
|
yann tiersen bi kez daha gelsin turkiye ye burdan yetkililere sesleniyorum'''''  _________________ BeN-SeN-O |
|
| Başa dön |
|
 |
reals

|
Tarih: Pts 11.12.2006 14:50 Mesaj konusu: |
|
|
İçinde şiddet olmayan,mutluluk ve huzur aşılayan film.
İnsanı çocukluğuna götürüyo.Hiçbir şey için tasalanmamak gibi... _________________ gerçek orada bir yerde |
|
| Başa dön |
|
 |
hulyaengm

|
Tarih: Pts 11.12.2006 15:50 Mesaj konusu: |
|
|
çok tatlı bi üslubu var filmin. izlerken keyif almamak mümkün değil. film boyunca insanın yüzünden tebessüm eksik olmuyo. ancak film bitince reel dünyaya döndüğünüzde bir boşluk hissi içinizi dolduruyor. ilginç.. _________________ Open the pod bay doors please HAL! |
|
| Başa dön |
|
 |
pure_evil

|
Tarih: Pzr 21.01.2007 13:47 Mesaj konusu: |
|
|
bittiğinde yüzümde bir tebessüm bırakmış, hiç hissetmediğim kadar beni huzurlu hissettirmiş, "bana da bir tane!!" denesi bir aşkla karşılaşılmış, kişinin hayatında önem arz eden filmdir kendisi. ayrıca "pas si simple" dinlenmesi farz olan bir şarkıdır bence. gözümü kapatıp o şarkıyı dinleyince adeta amelie olurum. _________________ vera__^^
ars longa vita brevis..! |
|
| Başa dön |
|
 |
yuh

|
Tarih: Pts 26.02.2007 19:08 Mesaj konusu: |
|
|
bu filmi defalarca izledim,izlemeye devam ediyorum bana göre insanın içini ısıtan en güzel aşk filmi... _________________ women are made to be loved, not understood |
|
| Başa dön |
|
 |
muzzy85

|
Tarih: Pzr 27.05.2007 17:25 Mesaj konusu: |
|
|
| noSurprises demiş ki: |
tiersen-la valse D'amelie'nin piano version'ı süper.. |
normal versiyonu daha güzel ama |
|
| Başa dön |
|
 |
Aloysia

|
Tarih: Çrş 04.07.2007 22:51 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
DakotaRain

|
Tarih: Cum 13.07.2007 17:39 Mesaj konusu: |
|
|
herkes gülüyo ama ben o filmi ne zaman izlesem ağlıyorum ama bi yandan da çok mutlu oluyorum tabi müziklerinin etkisi yoksayılamaz _________________ --ZOSO-- |
|
| Başa dön |
|
 |
bir_kereye_mahsus

|
Tarih: Çrş 26.12.2007 21:59 Mesaj konusu: |
|
|
Filmi Tv8'de (bence, şimdilik Türkiye'nin TRT'den sonraki en iyi kanalı, hep böyle giderler inş allah) hasbelkader izledik işte... Kurban bayramının üçüncü günüydü, geceyarısından çok çok sonra, bünyede uyku zaten yok, sabaha kadar devam etti film... Pür dikkat izlemeye çalıştım. Filmin açılış sekansını kaçırdık ama bir mahsuru olmasa gerek. Kelimeler sanat eserlerini sınırlar, ama yine de yorum yapacağım, çok masum ve naif bir filmdi.. Oğlanla (adını bilmiyorum) kızın (Amelie) ilk buluşup birbirlerini sırayla belirli organlarından (gözün üstü, boyun ve dudak yanı) sırayla öptüğü sahnede içim gitti! Yalnız hep dikkat etmeye çalışırım, Amelie (Audrey Tautou) çok güzel bir bayan, lakin ayakları güzel değil. Filmi bir kere de olsa dikkatlice izleyenler bana hak verecektir muhakkak... _________________ Bir kereye mahsus |
|
| Başa dön |
|
 |
FLN

|
Tarih: Cmt 19.01.2008 16:07 Mesaj konusu: |
|
|
Her şeyiyle beğendiğim sayılı filmler arasındadır.
Filmi baştan sona yüzümde aptal bir gülümsemeyle izledim. İnsanın içini ısıtıyor resmen, huzur veriyor. Amelie rolü için Audrey Tauou'dan başkası bu derece yakışamazdı kesinlikle.
Yann Tiersen sayesinde müzikleri de bir harika. İzlemeye, dinlemeye doyamıyor insan. |
|
| Başa dön |
|
 |
rojbin

|
Tarih: Sal 12.02.2008 22:45 Mesaj konusu: |
|
|
| flim çok güzeldi 3 kez izledim amelie o kadar masum ve tatlıki bi kere izleyip ona haksızlık edemiyosunuz ayrıca müziklerde çok hoştu |
|
| Başa dön |
|
 |
sea_dh

|
Tarih: Sal 01.07.2008 20:11 Mesaj konusu: |
|
|
bir zamanlar tv 8 sıkça yayınlıyordu artık yayınlıyor mu bilmiyorum .ama defakez izlesem bıkmayacağım ender filmlerden biri  _________________ ben güzelim kadınlar berbet neden buna gülmezsin? neden hep mutsuzsun? sorular sorunca dersin ki, neden çocuksun neden büyümezsin? elimde cevabım yok! olsa neye fayda, yüzün bana dönmez ki.. |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Sal 01.07.2008 20:52 Mesaj konusu: |
|
|
herkes bi amelie bulabilir umarım fantastik gibi görünüyor olsa da  _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
doodlez

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 12:08 Mesaj konusu: |
|
|
tipik bir fransız filmi.sıcak, içten ve basit bir konuyu çok güzel detaylarla süsleyip önümüze koyan jean pierre jeunet filmi.başrolünü dünya tatlısı audrey tautou oynadığı bu filmde yaşama dair pek çok bulabiliyorsunuz ki avrupa sinemasının en şahane yanı da budur bence.hollywood gibi toplumdan kopuk yüksek bütçeli filmlerle hala savaşabildiğine göre avrupa sinemasında birşeyler olsa gerek. bu arada filmin orjinal adını yazmadan geçmek istemedim, filmin asıl adı "le fabuleux destin d amelie poulain" dir. özellikle fransız okullarında okuyanlar bilirler ne zaman bir boş ders olsa video odasına götürüp bu filmi izletirler ehu her ne kadar bıksakta ayrı bir yeri vardır bu filmin bizim için.  _________________ ..U may say im a dreamer but im not the only one... |
|
| Başa dön |
|
 |
jamais-vu

|
Tarih: Pzr 24.08.2008 20:49 Mesaj konusu: |
|
|
Efendim işte bu film bir harikadır, bir arkadaşımın bana benzetmesi ile zorla izleyip koltuktan kalktığımda Ouuv.. dediğim sayılı filmlerdendiir..
Amelie ya çok sevililir, ya da hiç sevilmez.
Ortası yoktur izleyici için..
fakat duyguyu sevenler için gerçekten mükemmel bir filmdir.. _________________ No love no glory..No hero in her sky..
Le Fabuleux Destin d\'Amélie Poulain |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Pzr 24.08.2008 22:55 Mesaj konusu: |
|
|
audrey'e lafım yok ta 'bir film izledim hayatım değişti' filan...
eh yani
bu mudur? _________________ right now! |
|
| Başa dön |
|
 |
yuh

|
Tarih: Pts 08.09.2008 1:21 Mesaj konusu: |
|
|
parmak gökyüzünü gösterirken sadece aptallar parmağa bakar _________________ women are made to be loved, not understood |
|
| Başa dön |
|
 |
Pepper_Keenan "Rock Müzik Genel" Mod

|
|
| Başa dön |
|
 |
reddiye

|
Tarih: Sal 23.09.2008 22:56 Mesaj konusu: |
|
|
filmi izleyip kıza ve yönetmene aşık olanlar için:
a very long engagement (nişan nası yazılıodu yaw )
aynı başrol aynı yönetmen savaş dönemi şirin bir film _________________ referans: ati_tan (add+ nin sahibi),jackalkoray,y_cetin,bensunaf,onurbattal,zetiman vsvsvs
sat-tak: keman,tenis raketi,switch(hub),yazıcı,neck ve middle pozisyonları için fender mim den çıkma manyetik |
|
| Başa dön |
|
 |
|