Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Avenged Sevenfold
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Avenged Sevenfold
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
senol_kh

MesajTarih: Cmt 17.11.2007 1:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Açıkçası banada grubu ilk gördüğümde vokal M.Shadows baya bi itici gelmişti. Daha sonra bir arkadaşım sayesinde kendisiyle konuştum ve inanın bana çok mütevazi bir adam. Bütün sorularımı sabırla ve içten bir tavırla yanıtladı. Smile Özellikle I Won't See You Tonight Pt.2 ve klasikleşen Seize The Day favorilerim arasında
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sly

MesajTarih: Çrş 30.01.2008 2:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

son iki albümü(city of evil ve aveneged sevenfold)nde çok iyi şarkılar var ama avenged sevenfoldun en iyi albmleri kesinlike sounding the seventh trumphet ve waking the fallendır bana göre lips of deceit,darkness surrounding,warmnes on the soul,we come out at night,second heartbeat,remenissions,unholy confessions,chapter four,clairvoyant disease gibi şarkıları bat country,beast and the harlot gibi şarkılarına basar bana göre...ama scream vokali kesip sonaradan bozsalarda mükemmeller..ayrıca panterayı en iyi coverlayan grupları sıralasak kesinlikle listenin başında gelir...sonuçta metalcore akımının içnde kaybolup klasik metalcore riflerine bağlı kalmadan bu rifleri mükemmel melodiler ve armoniler yazarak besteler yapan sayılı gruplardan biridir..

I will never let you go, if you promise not to fade away...

Demoyu dinlemek için-->www.myspace.com/crestfallentheband
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Spacetimereality

MesajTarih: Çrş 30.01.2008 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de katılıyorum, eski albümleri kesinlikle daha iyiydi, City of Evil'dan sonra bir garip oldular.
jacksonke1

MesajTarih: Çrş 30.01.2008 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tek güzel parçası Avenged Sevenfold - Seize the Day Smile

"God save The Queen"
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Darius_Miles
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Prş 31.01.2008 0:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

en popüler parçalarından biri zaten o. ben de bir ara dinliyordum seize the day'i. en çok o hoşuma gitmişti.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
disturbed_one

MesajTarih: Prş 31.01.2008 2:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Blinded In Chains bağımlılık yapıyorç
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Rakohammas

MesajTarih: Prş 20.03.2008 3:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

City of Evil albumunun tamamı muzikal acıdan bir ziyafet sanki...Beast and the Harlot taki deli vokalden tutun Blinded in Chainsteki twin'lere oradan Sidewinder daki iki gitarın muhtesem uyumuna ...Bat Country deki inanılmaz eğlenceli ve dinledikten sonra bağımlılık yaratan,paso kendi kendinize mırıldanmanıza yol acan Chorus kısmından Seize the Day'deki Synyster'ın solosuna kadar...
Yeni albumleri Turkiyede cıktı...Dinledim..Guzel olmus yine cok sağlam sarkılar var yine Avenged ama City of Evil gibi değil maalesef..Dinleyin derim yalnız kacırmayın bence...
Başa dön
Coreality

MesajTarih: Pts 07.04.2008 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

grubun ilk albümü metalcore'dur diğerlerinin alakası yoktur zaten git gide emoya bağladılar yumuşamaya başladılar hala dinlerim ama son albümü sevmesemde ...
disturbed_one

MesajTarih: Pts 07.04.2008 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Coreality demiş ki:
grubun ilk albümü metalcore'dur diğerlerinin alakası yoktur zaten git gide emoya bağladılar yumuşamaya başladılar hala dinlerim ama son albümü sevmesemde ...
Emo'mu ? Bana biraz daha hard rock,punk rock taraflarında geziniyorlar gibi geliyor.Görünüş olarak dersen bi emoluk var tabii.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Coreality

MesajTarih: Pts 07.04.2008 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

disturbed_one demiş ki:
Coreality demiş ki:
Emo'mu ? Bana biraz daha hard rock,punk rock taraflarında geziniyorlar gibi geliyor.Görünüş olarak dersen bi emoluk var tabii.

Hayır demek istediğim git gide duygusal , clean vokallere ağırlık verdiler yani son albümde şarkıların tamamı clean vokalden oluşmakta görünüş olarakta öyleler tabi hepsi değil. Tabi görünüşleri beni pek ilgilendirmiyor müzikleri önemli olan.
Başa dön
ME

MesajTarih: Çrş 11.06.2008 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

clean vokallere ağırlık vermelerinin sebebini biliyorsunuzdur. Ellerinde olan bişey yok yani

Ayrıca son albümde Critical Acclaim in en başındaki solodan sonra hala scream vokallerini kaybetmediği söylüyor sanki Smile

Hatta artık bu solist işine grubun davulcusunu bile karıştırdılar, onunda sesi fena değil bana göre:)

yalnız şöyle bir şey var, grubun albüm çalışmalarını yayınladığı MVI CD sini izlediyseniz, tüm elemanların sesi güzel, kötü sesli kimse yok Smile

Bu arada grupla ilgili haberler veriyim; Aralık ayında Long Beach teki konserinin DVD si çıkacakmış. Son olarak Dear God 'a klip çekiyorlardı. Noldu şuan bilmiyorum Smile
Başa dön
nostril

MesajTarih: Cum 18.07.2008 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bunlar cok uzak ara önde. son albümleri eskilerine benzemese de (güzel cirkin meselesi degil tarz olarak) efsane derim ben bunlara. ve bir daha second heartbeat dinleyin derim.
Başa dön
brcn_

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

uzun süreden beri takipçisi olduğum ve severek dinlediğim bir grup..
blinded in chains , warmness on the soul , brompton cocktail , unholy confessions bıkmadan dilediklerim arasında ....

konyaya gelseler keşke Very Happy

En son brcn_ tarafından Sal 02.09.2008 15:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Sal 02.09.2008 3:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Son 10 yılın en iyi grubu bence,tüm albümleri çok başarılı,vokalist biraz zayıf gelse de,duyguyu veriyor,gitarlar ise mükemmel.Seize the Day ve Bat County ile dikkatimi çektiler ama çok daha ötesiymiş bu grup,helal olsun.
republica

MesajTarih: Sal 02.09.2008 3:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pantera'nın Walk coverını herkesin dinlemesini şiddetle öneriyorum Laughing Almost easy'de son zamanlarda dinlediğim ve sevdiğim en güzel parçalardan birisidir Wink
mFeCi

MesajTarih: Cmt 06.09.2008 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yeni albüm falan yapmış adamlar ama bende ek bişe anlamadım böyle kilise müziği tarzında bi parçalarını dinledim hoşuma gitmedi. ama ondan öncesi mükemmel. city of evil'in hepsi mükemmel.

i won't see you tonight'ın üstüne de tanımam:D

ayrıca tip olarak gıcık olup müzik olarak bayıldığım yegane gruptur kendileri Very Happy
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
11. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız