Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
Tarih: Cum 14.09.2007 5:15 Mesaj konusu:
Sadece Helloween için gidilebilecekken yanına Gamma Ray'inde eklenmesi daha da muhteşem olmuş.
Özellikle konserin son bölümünde Gamma Ray ile Helloween'ın aynı anda sahne alacağı düşünülürse Kai Hansen'li bir Helloween kaçmaz, kaçırılamaz. _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu...
Böylesi bir konseri yapacak Çarşamba gününden başka gün yokmuydu ??? Cuma olmazmıydı, Cumartesi olmazmıydı ??? Nedir bu Çarşamba yawww ?!?!?
Neyse Allah sizi bildiği gibi yapsın diyorum. Haftasonunda da herhalde Hande Yener fln vardır...!!!?!?!?!!
mantıksız bir isyan olmus seninki... adamlar bir konserliğine memleketlerinden çağırılmıyor ki... turneye çıkıyorlar. bazen her akşam bazen iki günde bir konser veriyorlar. bize de çarşamba denk gelmiş. sanırım bizimkinin hemen ertesi günü de yunanistandalar.
bu arada turnelerinin bir bölümüne axxis de eşlik ediyor ama ne yazık ki türkiye'ye gelmiyor.
benim için şöyle bir problem var. helloween'İn kuruluş yıllarında esas adam kai hansen'di. benim için gamm araya helloween'den daha önemli. özellikle land of the free albümünün hastasıyımdır. kişisel zevkime göre helloween ön grup olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. _________________ AC/DC- BLACK ICE- 2008'İN EN İYİ ALBÜMÜ
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. _________________ baklava calıyosun 15 yıl yiyorsun...
adam olduruyosun serbestsin...hay ben bole adaletin......!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız