| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ellibesrockk

Kayıt: Apr 30, 2007 Mesajlar: 182 Nerden: istanbul / k.kıbrıs - lefkoşe
|
Tarih: Pts 07.01.2008 21:48 Mesaj konusu: |
|
|
halimizduman.com açilmis hayirli olsun
siteyi cok iyi tasarlamisler helal
ingilizce versiyonuda var:D _________________ On Dakikalık Efelik İçin On Yıl Köleliğe Değermi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
rocksyek

|
Tarih: Sal 29.01.2008 20:50 Mesaj konusu: |
|
|
evet ümit snn tasarladın sitelerden da güseldr eminimki şaka bi yana duman piyasa oldu iyce ya kosner fiyatları boru gbi yani hele bi albüm çıkarsn iflas bayraklarını çekijem falan:Pama piyasa olması kötü oldu ya kıl kıl insanlar abuk subuk modeller falan |
|
| Başa dön |
|
 |
dumanduman

|
Tarih: Sal 29.01.2008 22:51 Mesaj konusu: |
|
|
halimizdumannın acılmasına sevindim...güzelde site olmuş...dumanın yurtdışı konserleri var umarım güzel geçer...yeni albümüde en kısa zamanda dinleriz umarım... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
boora_duman

|
Tarih: Cum 08.02.2008 20:47 Mesaj konusu: |
|
|
| Yhaa ne zaman çıkçak bu albüm Bi Best Of Yaptılar Geçen Ay aldım ama insan yeni şarkılar dinlemek istio.. 25 ocak konseri sonrası hiltonda konuştuk kaanla ariyle ama sormayı unuttum yaa:S |
|
| Başa dön |
|
 |
duman_ufuk

|
Tarih: Pts 11.02.2008 13:26 Mesaj konusu: |
|
|
Puff..
www.dumankulubu.com Resmi Fan Site Olsa Ne Olcak:D
www.halimizduman.com hacklediğim qibi O siteyide Hackliycem ama Bu sefer Gerçek Nickimi İndexe Yapıştırcam
Derslere Fazla Yogun verdım çok uçtum qaliba Hemen Sanal Aleme Donmem Lazım Durumların Değişmesi Lazım ..!
www.duman.ile.biz Web Sitesine Yonlendirelecektir Dk Burdan Sevgilerimle Duyurulur
Haydi Görüşmek üzere..
Az Zaman Kaldı Sabredin
SErbo Msnye qir kanqa yaw :d _________________ DuM@nS@L |
|
| Başa dön |
|
 |
HC-Freedy

|
Tarih: Pts 11.02.2008 14:25 Mesaj konusu: |
|
|
| duman_ufuk demiş ki: | Puff..
www.halimizduman.com hacklediğim qibi O siteyide Hackliycem ama Bu sefer Gerçek Nickimi İndexe Yapıştırcam
Derslere Fazla Yogun verdım çok uçtum qaliba Hemen Sanal Aleme Donmem Lazım Durumların Değişmesi Lazım ..!
www.duman.ile.biz Web Sitesine Yonlendirelecektir Dk Burdan Sevgilerimle Duyurulur
Haydi Görüşmek üzere..
Az Zaman Kaldı Sabredin
SErbo Msnye qir kanqa yaw :d |
Pinokyoya 3. cekmesini öğretmişler , alev almış.Sen lamerlik yapana kadar , gitte acacağın siteye parayla host , domain al lale  _________________ Pitbull isn't be played the game . . . |
|
| Başa dön |
|
 |
Bestial

|
Tarih: Sal 12.02.2008 2:24 Mesaj konusu: |
|
|
| HC-Freedy demiş ki: | | duman_ufuk demiş ki: | Puff..
Haydi Görüşmek üzere..
Az Zaman Kaldı Sabredin
Pinokyoya 3. cekmesini öğretmişler , alev almış.Sen lamerlik yapana kadar , gitte acacağın siteye parayla host , domain al lale  |
Evet pinokyo, git bi domeyn al  |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 439 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Sal 12.02.2008 17:37 Mesaj konusu: |
|
|
| Bestial demiş ki: | | HC-Freedy demiş ki: | | duman_ufuk demiş ki: | Puff..
Haydi Görüşmek üzere..
Az Zaman Kaldı Sabredin
Pinokyoya 3. cekmesini öğretmişler , alev almış.Sen lamerlik yapana kadar , gitte acacağın siteye parayla host , domain al lale  |
Evet pinokyo, git bi domeyn al  |
Bencede bir domeyne ihtiyacın var.
Ayrıca sende siteni geliştirseydin sen o sitelerin durumunda olsaydın.Son pişmanlık işe yaramaz.  _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
Bestial

|
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

|
Tarih: Cum 15.02.2008 18:42 Mesaj konusu: |
|
|
Bence bu konserler avrupa ya açılmaktan çok , gurbetçiler için verilmiş konserler olacaktır. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
|
| Başa dön |
|
 |
duman_ufuk

|
Tarih: Cum 15.02.2008 20:29 Mesaj konusu: |
|
|
Koçlarım ben sadece örn site verdim size www.duman.ile.biz
gercek sıte acılcak zaten www.dumangenclik.com
bu arada lamer dıyorsanız teq teq bana msn adreslerını verın konusalım ordann tabı yiyyorda 
msn hacklenebılır  _________________ DuM@nS@L |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

|
Tarih: Cum 15.02.2008 21:21 Mesaj konusu: |
|
|
| duman_ufuk demiş ki: | Koçlarım ben sadece örn site verdim size www.duman.ile.biz
bu arada lamer dıyorsanız teq teq bana msn adreslerını verın konusalım ordann tabı yiyyorda 
msn hacklenebılır  |
Koçlarım...Etkileyici bir laf bende kullanırım ama gördüğüm ve bildiğim kendimden küçüklere derim.Sen bence forum ortamı deyip kendini bişey sanıyosun.Çünkü karşıdakileri bilmiyosun.Konuyu dağıtma.Duma cıyım diyosan Duman için birşeyler yap. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
|
| Başa dön |
|
 |
duman_ufuk

|
Tarih: Cmt 16.02.2008 21:28 Mesaj konusu: |
|
|
| DEJ-A demiş ki: | | duman_ufuk demiş ki: | Koçlarım ben sadece örn site verdim size www.duman.ile.biz
msn hacklenebılır  |
Koçlarım...Etkileyici bir laf bende kullanırım ama gördüğüm ve bildiğim kendimden küçüklere derim.Sen bence forum ortamı deyip kendini bişey sanıyosun.Çünkü karşıdakileri bilmiyosun.Konuyu dağıtma.Duma cıyım diyosan Duman için birşeyler yap. |
ya arkadaşım beni tanıyan bilir..!
kendimi sana burda teq teq anlatmama qerek yoq.!
halimizduman.com iyi bilirler  _________________ DuM@nS@L |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

|
Tarih: Pzr 17.02.2008 0:08 Mesaj konusu: |
|
|
| duman_ufuk demiş ki: | | DEJ-A demiş ki: | | duman_ufuk demiş ki: | Koçlarım ben sadece örn site verdim size www.duman.ile.biz
msn hacklenebılır  |
Koçlarım...Etkileyici bir laf bende kullanırım ama gördüğüm ve bildiğim kendimden küçüklere derim.Sen bence forum ortamı deyip kendini bişey sanıyosun.Çünkü karşıdakileri bilmiyosun.Konuyu dağıtma.Duma cıyım diyosan Duman için birşeyler yap. |
ya arkadaşım beni tanıyan bilir..!
kendimi sana burda teq teq anlatmama qerek yoq.!
halimizduman.com iyi bilirler  |
Töbe Töbe yaa.Kardeşim burda sanki herkes halimizduman.com dan mı?Saygı göstersene birazç.İçine etmek zorundamısın konunun?Sen böyle yaparsan,bende kendini ispatlama çabası derim,her ne kadar alakasızda olsa böyle konuşursan düşünmemek mümkün değil.Duman dan devam et. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
|
| Başa dön |
|
 |
dark_and_shadow

|
Tarih: Sal 19.02.2008 20:48 Mesaj konusu: |
|
|
duman_ufuk tartışmaktan vazgeçecek misin forumun içine etmişsin _________________ i love rocking my soul
i hate fucking my life |
|
| Başa dön |
|
 |
deli_manyax

|
Tarih: Çrş 20.02.2008 12:03 Mesaj konusu: |
|
|
| duman_ufuk demiş ki: | Puff..
Haydi Görüşmek üzere..
Az Zaman Kaldı Sabredin
Sabırsızlıkla bekliyorum dostum. Derslerine iyi çalış.
Sevgiler DK'dan sana... _________________ www.dumankulubu.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Ferry

|
Tarih: Cmt 23.02.2008 23:49 Mesaj konusu: |
|
|
| dumanin amsterdam kosneri muhtesemdi.. bukadar costuracaklarini beklemiyodum.. cok saglam caldilar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

|
Tarih: Pzr 24.02.2008 16:31 Mesaj konusu: |
|
|
| Ferry demiş ki: | | dumanin amsterdam kosneri muhtesemdi.. bukadar costuracaklarini beklemiyodum.. cok saglam caldilar.. |
Dinleyici kitlesi nasıldı? _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
|
| Başa dön |
|
 |
serbo

|
Tarih: Cmt 01.03.2008 15:00 Mesaj konusu: |
|
|
Halimizduman.com un yeni hali gayet güzel olmuş ama eski bir kullanıcı olarak içimde bir burukluk yok değil Duman Kulubu resmi fan sitesi olmuş buna üzülmedim sevindim ama eski HalimizDuman üyelerine en azından bir jest yapılabilirdi. Dk da yıllardır var olan bir site ben daha çok Dostluk Kulubu olarak bilirdim =) ufuk hep öyle derdi =) ki öyle olmadığınıda söylemek haksızlık olur aslında neyse güzel şeyler görüyoruz dilerim hep böyle devam eder.
Kaantangozefan.com olarak Duman Kulubunu kutluyoruz. Dostluk ellerinin hiç inmemesini diliyoruz Diğer duman fanlarınında Dk ya katılmalarını beklerim şu saatten sonra en doğurusuda bulur aslında neyse saygılar _________________ kaantagozefan yım ülen =) |
|
| Başa dön |
|
 |
ellibesrockk

Kayıt: Apr 30, 2007 Mesajlar: 182 Nerden: istanbul / k.kıbrıs - lefkoşe
|
Tarih: Prş 27.03.2008 10:10 Mesaj konusu: |
|
|
dumankulubu da forum sayfası berbat daha güzel bi tema kullanabilirlerdi. bence yenilemeleri lazım. _________________ On Dakikalık Efelik İçin On Yıl Köleliğe Değermi |
|
| Başa dön |
|
 |
|