| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
al_capone

|
Tarih: Cmt 26.01.2008 1:17 Mesaj konusu: |
|
|
Maalesef oscar adayları arasında yer almıyor :/ _________________ satilik ehx little big muff, akustik gitar.
alinik boss CH1. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
al_capone

|
Tarih: Cum 15.02.2008 1:19 Mesaj konusu: |
|
|
15 şubat cuma NTV de 20:00 de EDDIE VEDDER -ICONOCLASTSda
/tekrarı 03.10... _________________ satilik ehx little big muff, akustik gitar.
alinik boss CH1. |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Cum 15.02.2008 21:18 Mesaj konusu: |
|
|
NTV'de şu anda sörf tahtasıyla çılgın atıyor Iconoclast diye bir program.
Tekrarı sabah 8.15deymiş. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
al_capone

|
Tarih: Cum 15.02.2008 23:34 Mesaj konusu: |
|
|
dublaja gerek yoktu be :/ _________________ satilik ehx little big muff, akustik gitar.
alinik boss CH1. |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Cmt 16.02.2008 2:23 Mesaj konusu: |
|
|
Ben dublajını beğendim be Aydın Eddie'nin sesi fena olmamış. O uçurumun kenarındaki sahnede de çok güldüm  _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
al_capone

|
Tarih: Cmt 16.02.2008 14:15 Mesaj konusu: |
|
|
evet güzeldi orası (:
dublaj için de;
ya zaten adam konuşmasını sevmiyor, beceremiyor da zaten
gitti yine babasından bahsetti bi alive patlatır dedim şimdi ama yapımcı şarkıdan pek haberdar değil galiba  _________________ satilik ehx little big muff, akustik gitar.
alinik boss CH1. |
|
| Başa dön |
|
 |
MaDeR

|
Tarih: Cmt 16.02.2008 16:41 Mesaj konusu: |
|
|
Bilindik şeyler dışında bişeyler bahsedildimi programda Kaçırdık dünkü programı  _________________ Mesele ruhta!! |
|
| Başa dön |
|
 |
didi_in_chains

|
Tarih: Cmt 16.02.2008 20:33 Mesaj konusu: |
|
|
Youtube'da bazı bölümleri var. _________________ "Who the fuck is Alice?" |
|
| Başa dön |
|
 |
didi_in_chains

|
Tarih: Çrş 27.02.2008 23:23 Mesaj konusu: |
|
|
Stone'un kendi albümü oldugunu ve Jeff'in de birkaç elemanla Three Fish isminde bir grubu olup doğu esintili müzik yaptıklarını benden başka bilmeyen var mı acaba?
Yoksa kendimi kötü hissedicem  _________________ "Who the fuck is Alice?" |
|
| Başa dön |
|
 |
Vine_Inlay

|
Tarih: Prş 28.02.2008 13:55 Mesaj konusu: |
|
|
Var tabi, hatta albüm kayıtları sırasında Guitar Player dergisinin Stone'la yaptığı röportaj da var elimde... _________________ I took out a loan on my empty heart, babe, I took out a loan for my patient soul... |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Sal 11.03.2008 0:34 Mesaj konusu: |
|
|
| didi_in_chains demiş ki: | Stone'un kendi albümü oldugunu ve Jeff'in de birkaç elemanla Three Fish isminde bir grubu olup doğu esintili müzik yaptıklarını benden başka bilmeyen var mı acaba?
Yoksa kendimi kötü hissedicem  |
three fish çok güzel grup, yaptıkları müzikte kaliteliydi. bazı saçma sapan rock gruplarına benzemiyordu... hele o anlamsız ciyak ciyak kız gibi bağıran güya erkek vokalli gruplara... three fish'in ilk albümünün özel bir yeri olmalı pearl jam dinleyicilerince... ament iyi şarkılar yazmış.  _________________ S h a d o w G a l l e r y - Technical and Emotional |
|
| Başa dön |
|
 |
kbilginer Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 11.03.2008 6:09 Mesaj konusu: |
|
|
hillel slovak'ın ölümüyle red hot chili peppers'dan ayrılmasından sonra pearl jam'in oluşumunda büyük katkısı olan ve yer aldığı 2 albümün de pearl jam'in en iyi albümleri olduğuna inandığım jack irons süper bir davulcu ve gerek pearl jam'e gerek rhcp'ye oldukça katkısı bulunan bir abimiz, saygıyla anıyoruz buradan.. _________________ IsHot |
|
| Başa dön |
|
 |
didi_in_chains

|
Tarih: Çrş 12.03.2008 0:25 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada Eddie Vedder The Million Dollar Bashers'la "I'm Not There"in soundtrack albümü için All Along The Watchtower'ı söylemiş..Muhteşem olmuş tek keimeyle  _________________ "Who the fuck is Alice?" |
|
| Başa dön |
|
 |
al_capone

|
Tarih: Çrş 12.03.2008 3:07 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada eddie vedder'ın sesini duyacağınız "I'm Not There" ve "Into the Wild" iksv film festivalinde gösterilecek (:
http://www.iksv.org/film/program.asp _________________ satilik ehx little big muff, akustik gitar.
alinik boss CH1. |
|
| Başa dön |
|
 |
al_capone

|
Tarih: Sal 25.03.2008 20:38 Mesaj konusu: |
|
|
http://www.pearljamturkey.com
isminden anlasilacagi uzere yerli jammerlarin sesini tum dunyaya duyurmak , en onemlisi efsane grup pearl jami yeniden yurdum topraklarinda gorebilmek icin elleri sivamis insanlarin bir araya toplanma mekani olucak tap taze bir fan sitesi. _________________ satilik ehx little big muff, akustik gitar.
alinik boss CH1. |
|
| Başa dön |
|
 |
pepe

|
Tarih: Sal 25.03.2008 22:02 Mesaj konusu: |
|
|
http://pearljamturkey.com sitesi pearl jam i tekrar türkiyeye getirmek için oluşan bi topluluk. hepinizden yardım bekliyoruz yardım değilse bile destek.. Pearl Jam ı izlemek için hepinizi bekliyoruz..
PEARLJAMTURKEY _________________ BUZ resmi fan sitesi ve forumu-----------> http:www.buzfan.net |
|
| Başa dön |
|
 |
loserhaswon

|
Tarih: Prş 27.03.2008 12:02 Mesaj konusu: |
|
|
Pearl Jam'in hala bu kaaaadaaar(çocuk edasıyla kollar iki yana açılır burada) seveni olduğunu görmek bana sabah sabah Even Flow açtırır,hatta bir sigara yaktırır..
Pearl Jam seven,grunge'a ucundan azıcık da olsa bulaşmış ya da hala 90'larda yaşayanları bekliyoruz sitemize..
Haa bu arada ne diyorlardı hani..
Biz hala hayattayız  |
|
| Başa dön |
|
 |
pepe

|
Tarih: Cmt 29.03.2008 13:08 Mesaj konusu: |
|
|
| loserhaswon demiş ki: | Pearl Jam'in hala bu kaaaadaaar(çocuk edasıyla kollar iki yana açılır burada) seveni olduğunu görmek bana sabah sabah Even Flow açtırır,hatta bir sigara yaktırır..
Pearl Jam seven,grunge'a ucundan azıcık da olsa bulaşmış ya da hala 90'larda yaşayanları bekliyoruz sitemize..
Haa bu arada ne diyorlardı hani..
Biz hala hayattayız  |
Her zamanda ayakta kalıcaz...
www.pearljamturkey.com
Yerli sesi duyurmak için.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Pts 07.04.2008 14:40 Mesaj konusu: |
|
|
Davanızı destekliyorum. 96'daki konseri mal bir hocamızın matematik (türev integral) sınavı koyması yüzünden kaçırmıştım. Tekrar olursa gelip en önden destekleriz tabi. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Pts 07.04.2008 21:31 Mesaj konusu: |
|
|
Haftasonum Rearview Mirror dinlemekle geçti...50 defadan fazla dinlediğime eminim. _________________ Do The Evolution
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
|