| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Spacetimereality

|
Tarih: Pzr 17.02.2008 18:33 Mesaj konusu: |
|
|
6 Temmuz 2008, Parkorman. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
long_john_silver "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pzr 17.02.2008 21:36 Mesaj konusu: |
|
|
ya hayır ama hayır hayır hayır
def leppard- whitesnake demeyin bana, hayır... bayılacağım burada.. _________________ AKP'Yİ İKTİDARDA, GÜL'Ü ÇANKAYA'DA İSTEMİYORUM!!!!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Pzr 17.02.2008 22:12 Mesaj konusu: |
|
|
saka yapiyo inanma. hayir hayir olamaz 2 senede 2 kez Whitesnake oldukca lüks. inanmiyorum ahuahuha aptallastim bile su an.
N'asil ya? Bi sn:
- Whitesnake geliyor
- Altina Def Leppard'i getiriyor
- 1.5 saatten 3 saat "essek" gibi bir muzik ziyafeti
- 3 saat ayakta kudurmaktan "essek" gibi yorulma
- 2 efsane gruba yakisir(!) "essek" fiyatina biletler
*Bu kadar esseklige Ankara'ya donerken Deep Purple - The Mule dinleyecegim kesindir.
Kalakaldim. Ama fikrim gelmemeleri yonunde. Bu sene gidilecek o kadar cok konser var ki hepsini harcayip seneye bos bos durmak kotu olabilir. Veyahut hangi butceyle hangisine gitmek ve gidilemeyen konserler icin sac bas yolmak. Evet gelmesinler, seneye gelsinler  _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pzr 17.02.2008 22:17 Mesaj konusu: |
|
|
zaten bu sene gördün gördün başka nerede ne zaman göreceksin, hesi yaşlandı. hele def leppard'ı göremeyiz. izlemek lazım kesinlikle. _________________ "Bu benim için sonun başlangıcıdır." Bruce Soord / The Pineapple Thief |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Pzr 17.02.2008 22:18 Mesaj konusu: |
|
|
| K_r_m demiş ki: |
- Altina Def Leppard'i getiriyor
|
Co-headline. Yani 2 gruba soundcheck için eşit süre verilecek, konser afişlerinde adları yanyana yazılacak (alt alta değil), sahnede de aynı sürelerle (her biri 2 saat kalır tahmin ediyorum) kalacaklar ama Whitesnake önce çıkacak. En son Def Leppard. |
|
| Başa dön |
|
 |
billy

|
Tarih: Pts 18.02.2008 1:16 Mesaj konusu: |
|
|
| Onlara da en son çıkmak yakışır. Türkiye böyle konserler görmemişti. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 18.02.2008 23:15 Mesaj konusu: |
|
|
yeni whitesnake albümünün adı good to be bad. doug aldrich, geçen yıl yaptıklarından daha melodik olduğunu söylüyor. _________________ AKP'Yİ İKTİDARDA, GÜL'Ü ÇANKAYA'DA İSTEMİYORUM!!!!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Pts 18.02.2008 23:19 Mesaj konusu: |
|
|
Restless Heart'dan sonra melodik ise gerçekten güzel bir albüm olmuştur... Nisan gibi çıkacakmış sanırım... Beklemek kötü bişi... _________________ If I Seem Superhuman
I Have Been Misunderstood. |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Sal 19.02.2008 6:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Guzel, yeni parcalar da dinleyecegiz o halde konserde |
|
| Başa dön |
|
 |
rock_and_rock

Kayıt: Mar 13, 2007 Mesajlar: 212 Nerden: kusursuz cinayetler çaðýndan
|
Tarih: Pzr 27.04.2008 22:36 Mesaj konusu: |
|
|
Whitesnake'in yeni albümü Good To Be bad çıkmış arkadaşlar.Albümde 11 tane şarkı var.Covardale yine döktürmüş.Şarkıları dinledim.Geçmiş ruhlarından bişi kaybetmemişler,şarkılar süperdi.Umarım ülkemize de gelirler de,canlı olarak dinleriz _________________ ...ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye... |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkLegacy

Kayıt: Feb 27, 2008 Mesajlar: 427 Nerden: Artık Olmayan Yer
|
Tarih: Pts 28.04.2008 17:29 Mesaj konusu: |
|
|
Bazı romantik şarkılarını kız arkadaşımla dinlediğimiz günleri hatırladım başlığı görünce  _________________ Satılık - Takaslık Jackson PS3T EMG 81-85
http://www.turkrock.com/ftopic90047.html |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 29.04.2008 21:49 Mesaj konusu: |
|
|
good to be bad'i amazon'dan sipariş ettim. merakla bekliyorum. _________________ AKP'Yİ İKTİDARDA, GÜL'Ü ÇANKAYA'DA İSTEMİYORUM!!!!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Sal 29.04.2008 21:54 Mesaj konusu: |
|
|
ben albümden biraz hayal kırıklığı yaşadım. ne bileyim gitarlar falan bir garip geldi, duyguyu tam verememiş gibi ama... neyse ama def leppard gümbür gümbür geliyor sanırım. _________________ "Bu benim için sonun başlangıcıdır." Bruce Soord / The Pineapple Thief |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 10.05.2008 1:10 Mesaj konusu: |
|
|
bugün albüm amazon'dan geldi elime. mutluyum gururluyum. çok seviyorum ben whitesnake'i. çok güzel olmuş albüm de. all for love dilime takılan ilk parça oldu. _________________ AKP'Yİ İKTİDARDA, GÜL'Ü ÇANKAYA'DA İSTEMİYORUM!!!!!!!
En son long_john_silver tarafından Pzr 11.05.2008 11:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Cmt 10.05.2008 17:00 Mesaj konusu: |
|
|
Güzel albüm dimi Ben de beğendim çok  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 26.05.2008 15:42 Mesaj konusu: |
|
|
albüm biraz david coverdale'in 2000 tarihli solo albümü into the light'ı andırıyor. hert iki albümün kadrosunda ayı olan sadece david ama yine de böyle bir benzerlik yakaladım. özellikle ilk parça best years bende bu izlenimi yarattı. all I want all I need ise süper. deeper the love ayarında bir parça. en kısa zamanda hit olmasını diliyorum.
doug aldrich bence john sykes'dan sonraki en iyi gitarist seçimi. aslınd areb beach'in de teknik olarak aşağı kalır yanı yok. ama besteleri coverdale ve aldrich beraber yapıyor.
konserdeki setlisti merak ediyorum. yine burn çalınır umarım. ama son albümden de iki veya üç parça da istiyorum.
bu arada şu anda def leppard'da olan eski whitesnake gitaristi vivian campbell bir sürpriz yapar mı o gün diye merak ediyorum.
good to be bad iyi bir albüm. _________________ AKP'Yİ İKTİDARDA, GÜL'Ü ÇANKAYA'DA İSTEMİYORUM!!!!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Pts 26.05.2008 20:40 Mesaj konusu: |
|
|
ben aldrich'in hem vai'den hem de sykes'dan daha iyi bi seçim olduğunu düşünüyorum. öyle karizma çok az adamda vardır. davulcu olarak da rahmetli cozy kraldı. hemen ardından da tommy aldridge gelir. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
|