| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
GORGOROTH666

|
Tarih: Pts 10.03.2008 21:34 Mesaj konusu: |
|
|
Karides ahtapot midye istakoz yengeç bunların hepsini yemekten büyük keyif alıyorum ki vakti zamanında kurbağa bacağı yemiştim. gayet lezzetli una bulayıp yağda kızartıolar. tavuk etinden farksız.
ve doyurucu da fransızların neden göbeksiz olduğunu anladım küçücük bişey hemen doyuruo insanı   _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
pempe_sarrap

|
Tarih: Cum 14.03.2008 1:08 Mesaj konusu: |
|
|
Bence kültür farkıyla alakalı bir durum değil, önyargıyla alakalı bir durum.
Sonuçta yediğimiz ıstakoz, midye, karides, yengeç..vb. hepsi böceklerin çok yakın akrabaları ama onları yerken tiksinmeyi geçtim, lükse girecek miktarda para ödüyoruz.
Kokoreçin bağırsak olduğunu, bağırsakta hangi fizyolojik işlemlerin gerçekleştiğini de unutmamak gerek sanırım =o)
Bence fırsat olursa denemekte yarar var. _________________ Bio |
|
| Başa dön |
|
 |
MyCn

|
Tarih: Çrş 11.06.2008 14:04 Mesaj konusu: |
|
|
O anki açlık durumuma göre ben bile yerim başka bi şansım yoksa:DAçlığa dayanmak zor iş valla...Onlarda Allah ne verdiyse yiyolar işte yemek ayırmıyolar  _________________ Terk-i Mesken... |
|
| Başa dön |
|
 |
db

Kayıt: Aug 24, 2004 Mesajlar: 379 Nerden: Geri Donusum Kutusundan
|
Tarih: Sal 14.10.2008 19:25 Mesaj konusu: |
|
|
Bir belgeselde izlemiştim insanların yiyemeceği hiçbirşey yok, en sevmediğiniz iğrenç gelen herhangi bir şeyi sürekli önünüze koyulduğunda ve belli bir süre ondan başka bir şey verilmediğinde artık o yiyecek size tadı muhteşem bir hale gelebiliyor... yani tamamen piskolojik neye alışırsak o yiyeceğin tadı bize muhteşem geliyor , böcek sizde yiyebilirsiniz alışmaya bağlı damak zevki diyenlerin de tezi çürümüş oluyor hatta bir çocuk üzerinde deney yaptılar, çocuk brokoli sevmiyor gördüğünde midesi bulanıyor iğrenç bir hal alıyor, bir ödül koydular yemesi için kabul etti,brokolinin bir sürü çeşidini yaptılar günlerce ve en sonun da artık brokoli yemeyen çocuk alıştı ödülü de kazandı  _________________ Bu memleket tarihte Türktü, halde Türktür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır. |
|
| Başa dön |
|
 |
maresal

|
Tarih: Cum 24.10.2008 1:12 Mesaj konusu: |
|
|
| db demiş ki: | Bir belgeselde izlemiştim insanların yiyemeceği hiçbirşey yok, en sevmediğiniz iğrenç gelen herhangi bir şeyi sürekli önünüze koyulduğunda ve belli bir süre ondan başka bir şey verilmediğinde artık o yiyecek size tadı muhteşem bir hale gelebiliyor... yani tamamen piskolojik neye alışırsak o yiyeceğin tadı bize muhteşem geliyor , böcek sizde yiyebilirsiniz alışmaya bağlı damak zevki diyenlerin de tezi çürümüş oluyor hatta bir çocuk üzerinde deney yaptılar, çocuk brokoli sevmiyor gördüğünde midesi bulanıyor iğrenç bir hal alıyor, bir ödül koydular yemesi için kabul etti,brokolinin bir sürü çeşidini yaptılar günlerce ve en sonun da artık brokoli yemeyen çocuk alıştı ödülü de kazandı  |
Bende küçükken ıspanağı cips karşılığında yerdim,sonra alıştım şimdi seve seve yiyorum,benzer bi durum. Çocuğa o kadar eziyet etmeye gerek yokmuş bana gelseler söylerdim. |
|
| Başa dön |
|
 |
kunti

|
Tarih: Pts 27.10.2008 12:51 Mesaj konusu: |
|
|
benim bir arkadaşıma çinde çiğ bir maymun kafası getirim kaşıkla beynini yemesi için önüne koymuşlar,tabi yememiş başka bir günde resturantta yengeç söylemiş,oda çiğ,kabuğunu bir kısmı kesilmiş vede canlı olarak gelmiş.yengeci öldürmeden yemesi gerekiyormuş manyak bu adamlar |
|
| Başa dön |
|
 |
Kount "Kültür&Sanat" mod

Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 1830 Nerden: Kendi Hayal Dünyamdan
|
Tarih: Pts 27.10.2008 16:12 Mesaj konusu: |
|
|
Aslında, bazı böceklerin (çeşitli karıncaların misal) besin değeri oldukça yüksek; gün içerisinde çoğumuzun takıldığı McDonalds vs. gibi yerlerden alabildiğimiz besin değerinin kat be kat üstünde. _________________ But who pulls the strings that you are attached to?
Who pours the gas that you are a match to? |
|
| Başa dön |
|
 |
kunti

|
Tarih: Pts 27.10.2008 17:17 Mesaj konusu: |
|
|
ben yinede McDonalds'sı tercih edicem  |
|
| Başa dön |
|
 |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2033 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Sal 11.11.2008 15:32 Mesaj konusu: |
|
|
sağlık için çok faydalı besin olduğu söyleniyor. _________________ sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
Blondie79

|
Tarih: Çrş 12.11.2008 11:10 Mesaj konusu: |
|
|
Sağlıklı beslenmemeyi tercih ederim bu durumda!!! _________________ "İnsanlar bir solucan bile meydana getiremez ,ama düzinelerce tanrı yaratır" |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_garleli

|
Tarih: Cum 14.11.2008 19:52 Mesaj konusu: |
|
|
acaba bunlar çok acıktıklarında ne diolardırki??
paşam bu akşam sana mis gibi kalorifer böceği hazırladım, ve hepsi çiğ.. üzerinede tatlı niyetine kozadan çıkmamış bi ipek böceği..
gece acıkırsan dolapda cenin salatası var, köpek bağırsağı soslu makarnada var.. ısıtır yersin..
anneeeaa buzdolabında fare var, husimato amcammı getirdi.. kuyruğundan biraz alsam orjinalliği bozulmaz dimi...
ve bunun gibi birçok diyalog.... |
|
| Başa dön |
|
 |
turkegilmez

|
Tarih: Cum 14.11.2008 20:40 Mesaj konusu: Re: Börtü böcek yemek! |
|
|
| zencefil demiş ki: |
şimdi buralarda doğmuş olsaydım ağzımın suyu akarak börtü böcek mi yiyecektim? |
Kilit soru bu işte...
Kilit cevap ise :
-EVET
Hadi biraz daha bilim ha gayret felsefe  |
|
| Başa dön |
|
 |
cobanband

|
Tarih: Cmt 15.11.2008 10:43 Mesaj konusu: |
|
|
Kucuktum biraz 17 yasinda falan,, arkadasimin gazina gelip, yiyemezsin dedigi ariyi yemistim. Cig yemedim ama pisirdim buyuk bi ariydi. Ama hamam bocegini falan gorunce bile tuylerim diken diken oluyo iyyy _________________ http://www.myspace.com/cobanband
cobanband@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
aksuvar

|
Tarih: Cmt 15.11.2008 13:01 Mesaj konusu: |
|
|
önemli olan arıyı çiğ yemek...tabi yediğim zaman 5 yaşındaydım orası ayrı bir konu  _________________ tanrım cehennemde yanmak istiyorum madımaktan kurtar beni... |
|
| Başa dön |
|
 |
cobanband

|
|
| Başa dön |
|
 |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2033 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Pts 17.11.2008 16:37 Mesaj konusu: |
|
|
ben yiyebileceğimi düşünüyorum şahsen. bir ara işyerinde ölü kelebek yedim, oda benim fear factore sürekli başvurmamı eleştiren iş arkadaşlarımın gözüne sokmak için yaptım. isterseniz devamınıda getiririm dedim ama mideleri bulanmış müsade etmediler  _________________ sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
Jaymz_Hetfield

|
Tarih: Cum 21.11.2008 22:27 Mesaj konusu: |
|
|
Bir bilgiye göre insanlar yaşamı boyunca uyurken birçok kez böcek ve örümcek yutuyormuş. Siz siz olun ağzınız bi karış açık uyumayın  |
|
| Başa dön |
|
 |
db

Kayıt: Aug 24, 2004 Mesajlar: 379 Nerden: Geri Donusum Kutusundan
|
Tarih: Pts 24.11.2008 13:56 Mesaj konusu: |
|
|
Fear Factor yarışması vardı hatırlarsınız neler neler yiyiyorlardı ödülün sonucu kaç para olursa olsun yiyemem öyle her önüme konulanı  _________________ Bu memleket tarihte Türktü, halde Türktür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır. |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Pts 24.11.2008 18:24 Mesaj konusu: |
|
|
fear factor faciaydı bence adam çiğ dana gözümü ne yedi hiç unutmam böle uzuyo çekiyor gelmiyor hepsini ağzına atıyo olmuyor hadi baştan. yok almıyım bana göre değil hatta insana göre değil bu böcek yeme olayı..ben-ce _________________ http://www.eyeonaround.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
|