Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Into Eternity
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Into Eternity

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Lost

MesajTarih: Pzr 16.05.2004 18:47    Mesaj konusu: Into Eternity Alıntıyla Cevap Ver

Pek bilinmiyorlar ama bu Kanadalı elemanların geleceği parlak. 3. albümleri "Buried In Oblivion" tek kelimeyle mükemmel. Tarzları için progressive-thrash/death denilebilir. Bunlardan herhangi biriyle ilgiliniyorsanız kaçırmayın. Aşağıdaki de grup hakkında fikir edinmenizi sağlayacak, son albümden Spiralling Into Depression mp3ü. (sağ tıklayıp, save...)

http://mp3.centurymedia.com/IntoEternity-SpirallingIntoDepression-BuriedInOblivion.mp3
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sava

MesajTarih: Pts 17.05.2004 0:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Herkes benlik bir grup olduğunu söylüyor ama henüz dinlemedim. Brütal vokalden hoşlanan biri değilim o yüzden ısınamam herhalde.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Lost

MesajTarih: Pts 17.05.2004 1:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Clean vokal çoğunlukta, şarkıyı indirdiysen farketmişsindir zaten. Brutal ve scream yapanlar diğer elemanlar onlar da arada giriyor.Albümün tümü böyle, iki akustik şarkıda hiç yok zaten.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Frosty

MesajTarih: Çrş 02.06.2004 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Linkteki şarkıyı çektim.Vokallere pek ısınamadım ama sonradan sevebilirim bellimi olur.Ritmler çok kaliteli ama...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rockman1

MesajTarih: Cum 14.01.2005 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tesadüfe bakın ben daha bugün keşfettim bu grubu 4 parçasını dinledim
Into Eternity bu kalitesini korursa ilerde çok sevilen bir grup olabilir
Brutal vokal seyrek olarak var ve rahatsız edici değil
özellikle gitar soundu çok etkileyici olmuş
Dead or Dreaming ve diğer albumunden 4 full parçasını dinleyerek grubu tanımak isterseniz bu linke tıklayın
http://www.dvsrecords.com/samples.htm

Burdan "Voyager" grubuna ait Mp3'leride indirmelisiniz Voyager oldukça iyi bir Melodic
Prog-Power Metal grubu tavsiye ederim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız