Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
* Sap Tipi: Wizard Prestige
* Sap: 5 Parça Wizard Prestige
* Gövde: Ihlamur ağacı
* Fret: Jumbo fret
* Klavye: Bound Gülağacı
* Pozisyon İşaretleri: Wedge sharktooth
* Köprü: Edge Pro
* Sap Manyetiği: DiMarzio® IBZ
* Orta Manyetik: DiMarzio® IBZ
* Köprü Manyetiği: DiMarzio® IBZ
* Donanım Rengi: CK
* Gitar Rengi: VSL - Vital Silver
* Seri No: F07 24348
* Üretim Yeri: Japonya - Fujigen
* Üretim Yılı: 2007
* Teller: Elixir 9-46 Custom Light (2 gün önce takıldı)
* Fiyat: 1000$
http://mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=5175&gid=110
Gitar 18.10.2007 tarihinde alınmıştır. 6 aylıktır. Zuhal Müzik'ten 2 yıl garantisi vardır. Sap, köprü vs. ayarlarınızı 1.5 yıl boyunca bedava yapmakla yükümlüdürler ve gitarda üretim hatasından kaynaklanan sorunları karşılamak zorundadırlar. Kısaca gitarı aldığınızda tel/sap ayarı için masraf yapmayacaksınız!
Gitarda fotoğrafla gösterebileceğim kadar büyük çizikler yok, ayrıntılar için bizzat gelip görebilirsiniz.
Acil nakit ihtiyacım bitti. Fiyat 1000$ nakit-peşin-pazarlıksız. Gitarın böyle satılacağına çok ihtimal vermediğimden takasla alabileceğim aletleri yazıyorum. Hepsinde üstüne para almam şartı vardır.
-Metale yatkın bir elektrogitar
-Akustik gitar
-Microcube
-Enstrüman mikrofonu
-Mikrofon Preampı
-MXR Dynacomp, Boss DD-6
İşte ilanın ilana benzediği an:D
Flaşsız fotoda boyanın dokusu daha rahat görülüyordu
dediğim leke ibanezin z'sinin biraz ilerisindeydi, gördüğünüz gibi şimdi eser yok
Gövde/manyetikler
Headstock arkası/seri no
rg2570i diğer prestige rglere tercih etmemin nedeni muteşem boyası kabartma/püskürtme arası bir dokusu var
Arkadan
En son T4UR0S tarafından Sal 25.03.2008 0:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız