Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
2002’de “Amaç Müzik” diyerek Prova – Kayıt Stüdyosu ve Müzik Dersleri faaliyetlerine başlayan Jokerstore, 6. yaşını da bu slogana yakışır bir etkinlikle kutluyor. Bugüne kadar gerçekleştirdiği “Üretim Müziği” eksenli başarılı organizasyonlarının son halkası da “Yerli Malı Müzik Hareketi”...
Tektipleşmiş ve tüketime endeksli yaklaşımların tersine bir müzikal tutum edinmiş altı farklı grup, 27 Mart 2008 Perşembe akşamı ‘StüdyoLive’da, saat 20:00’den itibaren sahne alacak. Ehl-i Keyf, Uçan Sandalye, Babayani, MODO, Güray Binay & Psycho Pop, Cimbakuka ve konser ardı partisinde O.K. Band...
Zengin içeriğiyle dikkat çeken organizasyon, adıyla da, artık anılarda kalmış, özellikle ilkokul çağında, “üretim ve paylaşım” söylemlerinin altını çizen “yerli malı” kavramına selam gönderiyor. Bu toprakların öykülerini ortaklaşıp paylaşmak isteyen herkes 27 Mart 2008 Perşembe akşamı ‘Studio Live’dan çok mutlu ayrılacak. Jokerstore’un yeni yaşı herkese kutlu olsun.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız