Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Fenerbahçe SK- 1907
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Fenerbahçe SK- 1907
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 428, 429, 430 ... 465, 466, 467  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sin-pecado

MesajTarih: Sal 25.03.2008 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Canın sağolsun ne demek , havalar güzelleşiyor moda yaparız Smile
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Sal 25.03.2008 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Her zaman "sahalarımızda görmek istediğimiz hareketler" olarak adını koyduğumuz güzellikler bu kez kendini basketbolumuzda gösterdi. Hem de yarın önemli bir basketbol derbisi oynayacak olan iki güzide camiamızın sporcuları arasında.

Galatasaray Cafe Crown forması giyen milli basketbolcu Hüseyin Beşok, apandisit ameliyatı oldu.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Hüseyin Beşok'un, dün gece apandisit rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı Özel Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde başarılı bir operasyon geçirdiği bildirildi.

Hüseyin'in sağlık durumunun iyi olduğu, önlem olarak hastanede gözetim altında tutulduğu kaydedilen açıklamada, acil şifa dileğinde bulunuldu.

Olayı sadece talihsiz bir sağlık sorunu olmaktan çıkaran ayrıntı ise Hüseyin Beşok'un yakın arkadaşı aynı zamanda komşusu olan, Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu Ömer Onan'ın, Hüseyin Beşok'u hastaneye götüren isim olması. "

İlk maçta o salyalardan ben anlamıştım bir sağlık sorunu olduğunu Smile

Hüseyin'e o abuk subuk hareketlerinden dolayı tepki duydu bizim taraftar ama aslında o işlere girecek adam değildir,çok severim hem kendisini hem de oyunculuğunu, maçın heyecanıyla kendini kaybetti biraz, umarım tez zamanda iyileşir, ayrıca milli takıma da tecrübeli bir pivot lazım, Ömer Aşık,Oğuz Savaş,Semih Erden,Kaya Peker,Mehmet Okur filan derken Avrupa'nın en ii pota altına sahibiz 4-5 olarak bence. Mirsad Türkcan 3 olmalı artık, takıma tekrar girmeli.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sin-pecado

MesajTarih: Çrş 26.03.2008 2:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mirsad ile akşam haberlerde FB TV de röportaj vardı , 1 haftadır takımla idmanlara çıkıyorum dedi , oynamak istiyorum dedi...
Cantstandya

MesajTarih: Çrş 26.03.2008 8:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mirsad'ın idmana filan çıkmasına da gerek yok. Koy, oynasın, dabıl dabılını yapsın. En azından kendini ordan oraya atsın.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ellibesrockk

MesajTarih: Çrş 26.03.2008 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.vodafonecupturkiye.com/TakimDetay.aspx?takimId=1373&code=YxPFvVUSe

arkadaşlar yukarda verdiğim linkde bi oylama var sağ tarafda topun altında oy ver yazıyor.
oraya tıklayıp sonra mail adresinizi yazım. mailinize onay kodu gelicek ona tıklayın bir oyda siz kullanmış olun.

yardımcı olursanız sevinirim.
oylama sonucunda ilk 16 ya girmemiz lazım.
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Prş 27.03.2008 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Büyüksün kaptan Smile ;

"Alex iki sene öncesine kadar‚ Tembel‚ koşmuyor‚ Fenerbahçe sahada on kişi ile oynuyor diye suçlanıyor‚ hatta‚ Avrupa kupalarında bir maçı yok. Bu kadar para verilir mi diye yönetim suçlanıyordu..

Ricardinho‚ Lincoln‚ hatta Sergen ile mukayese edildi..

Ama istatistikler attığı ve attırdığı gollerle Alexin Türkiyeye gelen en iyi yabancı olduğunu gösterdi.

Bu sene futbolunun daha da büyümesinin üç nedeni var.

1-Fenerbahçe seyircisinin protesto ettiği gün Başkan Aziz Yıldırımın şeref tribününde ayağa kalkarak alkışlaması. Ben senin arkandayım mesajını vermesi.

2-Kaptan olunca daha fazla sorumluluk alması..

3-Roberto Carlosun gelmesi ile vites büyütmesi

Bir de eşini çok seven ve onun sözünden dışarı çıkmayan Alexin ailece Fenerbahçe ve Türkiyeyi çok sevmeleri.. Yani eşinin fanatik denecek derecede Fenerbahçeli olması..

Evindeki huzurun kafasını rahatlatması‚ daha çok Fenerbahçeye zaman ayırması..

Futbolcuların dert ortağı‚ Ziconun sahada sağ kolu..

Siz bakmayın maçlarda sahada donuk durduğuna.. Güler yüzlü‚ neşeli‚ esprili.. Ama bir o kadar da mesafeli..

Geçen gün Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler Samandıraya gittiler.. Futbolcularla sohbet ederken‚ bir ara başkan Aziz Yıldırım‚ Lig 11 Mayista bitiyor.. 10 Mayıs günü kimin ne alacağı varsa (şu anda kimsenin günü gelmiş‚ ödenmemiş parası yok) o gün herkes parasını alacak ve tatiline huzurlu çıkacak dedi..

İşte o an ne oldu biliyor musunuz..
Alex başkana bakarak‚ Yanlış biliyorsunuz başkan‚ lig 11 Mayısta bitebilir ama bizim görevimiz 11 Mayısta değil‚ 21 Mayısda Moskovada bitiyor.. dedi..

Futbolcular kaptanın bu sözünü alkışladılar.. Yöneticiler hiç ummadıkları bu söz karşısında duygulandılar..

Bu şunu gösteriyor..

Fenerbahçeli futbolcunun kendine olan güveni ve Şampiyonlar Ligindeki hedefi.. Bunu düşünmek‚ hissetmek‚ yaşamak bile güzel.. "

Alaattin Metin

DÜnkü koşuşturmada Arkas'ı çok şanssız bir setin ardından 3-1 yendik ve İzmir'de de onları yeneceğimizi gösterdik.
GS maçında ise mükemmel bir ilk yarıda 22 sayı fark yapmışken Tanjevic'in oyuna müdahale etmesiyle anca uzatmada yenebildik, 40 üçlükte 5 tane filan soktuk sanırım,bu kadar berbat oynadığımız maçı kazanmak da kadronun becerisi. GS'yi de kutluyorum,son derece iyi niyetli ve güzel mücadele ettiler onlar da. Bi apandisit de Bogdan geçirse de biz de ondan bi 2 ay ayrı kalsak ne güzel olur Smile
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Prş 27.03.2008 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arada bir müjdem var, 2010'u bilmem ama 2028'den eminim, maç öncesinde Cappie ve Willie'Nin muhabbeti çok koyuydu,Allah arttırsın,tamamına erdirsin inşallah Smile
rostocker

MesajTarih: Prş 27.03.2008 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arada haftasonundaki derbinin hakemi belli oldu Yunus Yıldırım yönetecekmiş.İki takım açısından da maçın kazasız belasız olmasını diliyorum.
sin-pecado

MesajTarih: Cum 28.03.2008 0:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MYLIFEMYWIFE demiş ki:
Bu arada bir müjdem var, 2010'u bilmem ama 2028'den eminim, maç öncesinde Cappie ve Willie'Nin muhabbeti çok koyuydu,Allah arttırsın,tamamına erdirsin inşallah Smile

Seni gördük karşı tribünden, bench'in arkasında elinde tadım paketi çıt çıt çekirdek Very Happy

Yetenek olarak Cappie ama Sutton - Brown tam Solomon'un kalemi Smile
Cantstandya

MesajTarih: Cum 28.03.2008 1:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet şimdi hiç kıvırmaca yok, birini çıtlayıp öbürünü Cenk Akyol'a atıyordu.. Very Happy Dimi lan Ramazan?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cum 28.03.2008 1:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bi kere beni görmek iş değil , uzaydan çıplak gözle görülebilen tek Fenerliyim, artı bu maç VIP'ten izlemek zorunda kaldım,saha içinde değildim, Semih'in muhteşem olayını kaçırmışım GS yöneticilerine salça olurken. Smile
Bu arada Zeytinburnundaki dandik ciğerciler varken çekirdek çıtlatacak yer kalmıyo maçlarda. Tavsiye ederim.

Ulan Semih Erden senin gibi sporcularımız varken sırtımız yere gelmez, helal olsun Smile
sin-pecado

MesajTarih: Cum 28.03.2008 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O sahne gözümün önünde hala , tam verdi bizim malzemeci Erkan Abi'ye , gördü hakem , istedi havlunun içindeki Remzi Dilli girdi araya duvar oldu yok birşey diyor Very Happy

O sırada bench arkasındakiler ciddi kıyamet kopardılar dağıttılar o esnada herkesin dikkatini...

antu'da okudum , Emir Turan , bench arkası ve o bölgedeki kombineli taraftarlara oturun , ses çıkarmayım , boşalttırırım falan demiş , tepki görmüş haliyle , Aziz Başkan siz devam edin birşey yapamaz demiş , biraz daha uzun olay , ama özeti böyle...
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cum 28.03.2008 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Oradaki taraftarlar çok efendi adamlardır, zaten o yüzden oraya rahatça oturabiliyorlar hem de tam başkanın da önünde (ki çoğu da sevmez pek başkanı).

Emir Turam ile ilgili bizim ordaki geyik süperdi, nerden çıkardı anlamadık bi laptop çıkardı (214 cm boy var gerçi herifte yer bol Smile ) tutanak mı rapor mu ne bi bok yazıp sözde bokluycak oradakileri, kombineliler Başkan'a şikayet ettiler ne yapıo bu herif die,Başkan sakin olun bişey yapmadınız ne yazıosa yazsın dedi kombinelilere, ben de tutanak değil CV'sini yazıo diince koptu herkes. Yusuf Erboy'dan sonra bir temsilci rezaleti daa yaşadık,lobi,örgütlenme olayımız hep sıfır hep sıfır...
sin-pecado

MesajTarih: Cum 28.03.2008 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Siena maçında esas göreceğiz lobi başarısızlığımız Smile
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cum 28.03.2008 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

4-5 sene soora bu kadar yedirmezler bizi, maçta ULEB'den temsilciler vardı, ben muhabbete girip yolumu yapmaya çalıştım Fenerbahçem için (kesinlikle aldıkları maaşla ilgisi yok Smile ) birgün olur inşaxl, yalnız adamlar Başkanın vizyonundan, diğer branşlardaki başarılardan,Tanjevic'in koç olmasından,takımın genç olmasından dolayı sempati duyuyorlar bize. Aris ve Rytas maçlarındaki gibi hakem rezaletleri beklemiyorum ben artık.
Lobimizin zayıf olduğu gerçeği ise asla değişmiyor, daha kıytırık bir yüzme federasyonunun,kürek federasyonunun bile yedii boklar ortada.
rostocker

MesajTarih: Cmt 29.03.2008 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bugünkü derbiye maldonado ve colin kazım'la cıkıyomuş Zico.İnşallah değişiklik olmaz.Kadroyu beğendim,bu kadro maçı alır diye düşünüyorum.
Volkan
Gökhan-Lugano-Edu-Wederson
Colin Kazım-Aurelio-Maldonado-Uğur
Alex
Kezman

MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cmt 29.03.2008 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Maça gidecekken şimdi TVden bile izlemem sakata geldi, ben bööle şansa ne ediim.
Kadromuz onlardan her türlü iyi de sahada ne olacağı önemli. Kezman'dan 3 gol bekliyorum Smile

Bu arada Smile ;

Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'nde Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 1-0 yendi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan maçta sarı-lacivertli takımın golünü 36. dakikada Cengiz attı.

Bu arada Beşiktaş kaptanı Erdem Özkurt, 86. dakikada ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla birer maçı eksik olan takımlardan Fenerbahçe, 5. sırada başladığı haftada puanını 50'ye çıkarırken, haftaya 7. sırada giren Beşiktaş ise 41 puanda kaldı.

Devamı gelir inşaxl.
gabriyeli

MesajTarih: Cmt 29.03.2008 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Beşiktaş taraftarı olarak fenerbahceyi tebrik ederim. Yolunuz açık olsun kalan maçlarda.
Cantstandya

MesajTarih: Pzr 30.03.2008 1:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çevik kuvvet dalmadı, bu maçı saymıyoruz.. Mastika ritminde Maldonado çağırmaca filan.. Ulan süper eğlenceli bir maç oldu; yazmak istediğim daha çok şey var da uzun olur, yazmayayım şimdi.. Bu arada çevik kuvvet konusunda ciddiyim ve acayip şaşırdık çünkü Sami Yen'de de dalmamışlardı; ayakkabı vurduğu için çıkma noktasına gelen sağ ayak baş parmağımın tırnağı ve 2. golde tribünün yarısı gibi koltukların demirlerine sıkışarak dönen bileğimi saymazsak sanırım hayatımın en rahat deplasmanını yaşadım.. Şu çıtkırıldım tramplen koltuklar çok fena ama.. Eskiden böyle değildi İnönü'de. Gerçi çıkışta Kabataş istikametine doğru "Koş" emrine uymayan 1600 kişiden 1 tanesini aldılar ama.. Ulan şimdilik çok şey yazmayayım dedim ama yine yazdım.

Stattan çıkmayın, biraz taşak geçelim! Ya da çıkın çıkın ruhunuz yeter auhaua..
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pzr 30.03.2008 2:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Detay verin detay, çok kötü bir ortamda çok kötü bir ruh haliyle izledim maçı, ses de yoktu mecburen, kuzenler pankart araklamışlar polis ellerinden almış,bundan polise ne anlamıyorum ben.

Zico'nun nur yüzüne kurban olsun o kaçan gollerimiz.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 428, 429, 430 ... 465, 466, 467  Sonraki
429. sayfa (Toplam 467 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız