| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
duu_rock

|
Tarih: Çrş 05.03.2008 8:46 Mesaj konusu: |
|
|
şebo perşembe akşamı 23.00 te dream tv de emin misin değil misin..programında....duyurulur.farklı bir program olacak.. _________________ çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim... özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
ayna

|
Tarih: Cmt 15.03.2008 20:43 Mesaj konusu: |
|
|
| Şu anda açık radyo da buket doran'la program yapıyor.www.acikradyo.com dan dinleyebilirsiniz |
|
| Başa dön |
|
 |
ellibesrockk

Kayıt: Apr 30, 2007 Mesajlar: 182 Nerden: istanbul / k.kıbrıs - lefkoşe
|
Tarih: Çrş 26.03.2008 10:35 Mesaj konusu: |
|
|
şebonun radyoda ne işi var vay be. _________________ On Dakikalık Efelik İçin On Yıl Köleliğe Değermi |
|
| Başa dön |
|
 |
Delioglan

|
Tarih: Pts 31.03.2008 15:54 Mesaj konusu: |
|
|
Dün (30.03.08)Pentagram konserine gelmesi büyük bir sürprizdi benim için. _________________ Dertler varsa deli var;
Dertler biter, deli gider... |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Cmt 19.04.2008 11:19 Mesaj konusu: |
|
|
Ön grup olarak çıktı.Neden süpriz oldu ki.
Dün SEBO Beyaz showdaki performansıyla yine göz kamaştırdı. _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
violett

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 12:15 Mesaj konusu: |
|
|
kraliçem
sonunda kendisini canlı dinliyeceğim 3 mayısta  _________________ Kül kız(: |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Cum 16.05.2008 21:10 Mesaj konusu: |
|
|
Şebnem Ferah koçfest konserleri;
02 Mayıs cuma-Mersin üniversitesi
05 Mayıs pazartesi-Hatay Mustafa Kemal üniversitesi
07 Mayıs çarşamba-Bursa Uludağ üniversitesi
09 Mayıs cuma-Kocaeli üniversitesi
12 Mayıs pazartesi-Eskişehir Anadolu üniversitesi
14 Mayıs çarşamba-Konya Selçuk üniversitesi
16 Mayıs cuma-Ankara Hacattepe üniversitesi
19 Mayıs pazartesi-Malatya İnönü üniversitesi
21 Mayıs çarşamba-Samsun 19 Mayıs üniversitesi
23 Mayıs cuma-Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
26 Mayıs pazartesi-Erzurum Atatürk Üniversitesi
28 Mayıs çarşamba-Kayseri Erciyes üniversitesi
30 Mayıs cuma-İzmir 9 eylül üniversitesi
01 Haziran pazar-İstanbul Pankorman _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Sal 20.05.2008 23:59 Mesaj konusu: |
|
|
abi topic vardı ne diye açtınız =) kilitlemezler umarım. _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
candide

|
Tarih: Prş 22.05.2008 11:53 Mesaj konusu: |
|
|
hacettepe konseri güzeldi,konseri yukardan tepelerden izledim,millet coştu yaa,sigarada herkesin elleri aynı gidip geliyodu
çok güzeldi yine ama kimseyle dans etmedi sanki iyi kötüyü çalmadılar,her konserde yaparlardı bunu oysa |
|
| Başa dön |
|
 |
alperen0255

|
Tarih: Pzr 22.06.2008 1:27 Mesaj konusu: |
|
|
otobüs ve minibüs şoförlerinin severek dinlediği başarılı vokal...  _________________ ÇİZGİROMAN OKUMAK SANATTIR... ÇİZGİROMAN KÜLTÜRDÜR... |
|
| Başa dön |
|
 |
nef-i

Kayıt: Sep 01, 2004 Mesajlar: 331 Nerden: gemidekidüğünden
|
Tarih: Sal 08.07.2008 15:28 Mesaj konusu: |
|
|
kendileri masstivalde sahne şovuyla bayağı dikkat çekti!!!
sanırım white snake öncesinde yer almanın hazzından olsa gerek!!! _________________ -nerde?
-az önce çıktı..
www.gitarakor.com |
|
| Başa dön |
|
 |
dumanduman

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 18:54 Mesaj konusu: |
|
|
kendisiyle masstivalde sahne almadan önce yapılan röportajda, masstival son konser olacak ondan sonra tatil yapıp yeni albüm kayıtlarına başlayacakmış...yine güzel bir albüm çıkarır umarım... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
YaslanaRock

|
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Sal 19.08.2008 16:01 Mesaj konusu: |
|
|
| alperen0255 demiş ki: | otobüs ve minibüs şoförlerinin severek dinlediği başarılı vokal...  |
Bu ne demek şimdi ya. _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
calipardi

|
Tarih: Prş 28.08.2008 12:56 Mesaj konusu: |
|
|
| www.myspace.com/mentolrock şebnem ferah'ın yağmurlar şarkısının kendimizce yorumunu buradan dinleyebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
brcn_

|
Tarih: Pts 01.09.2008 18:16 Mesaj konusu: |
|
|
harbiden çok dehşet bi kadın bu.. hala ilk albümündeki şarkıları bile bıkmadan severek dinleyebiliyorum eskimiyor kesinlikle. bıkkınlık vermiyor. o kadar anlamlı sözler yaziyorki her parçasında mutlaka kendimden birşeyler bulabiliyorum . ayrıca mütevaziliğide çok dikkat çekiyor... ona ayrı bi çekcilik ve şirinlik getiriyor. çok seviyorum çokk  _________________ DO aS I saY ,, Not As I DO  |
|
| Başa dön |
|
 |
Mulkiyeli

|
Tarih: Çrş 03.09.2008 0:38 Mesaj konusu: |
|
|
| rocknsebo demiş ki: | | alperen0255 demiş ki: | otobüs ve minibüs şoförlerinin severek dinlediği başarılı vokal...  |
Bu ne demek şimdi ya. |
Hakikaten ne anlama geliyor şimdi bu?? |
|
| Başa dön |
|
 |
_trivium_

Kayıt: Dec 09, 2007 Mesajlar: 190 Nerden: fildisi sahilleri
|
Tarih: Prş 04.09.2008 1:14 Mesaj konusu: |
|
|
| Mulkiyeli demiş ki: | | rocknsebo demiş ki: | | alperen0255 demiş ki: | otobüs ve minibüs şoförlerinin severek dinlediği başarılı vokal...  |
Bu ne demek şimdi ya. |
arkadaş bişiler anlatmak istemişş ama anladığım kadrıyla hakaret ediyor.yada otobüs şoförlerini aşağılıyor. neyse _________________ imza bulamayınca bende bunu yazdım |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Cum 05.09.2008 14:40 Mesaj konusu: |
|
|
| _trivium_ demiş ki: | | Mulkiyeli demiş ki: | | rocknsebo demiş ki: | | alperen0255 demiş ki: | otobüs ve minibüs şoförlerinin severek dinlediği başarılı vokal...  |
Bu ne demek şimdi ya. |
arkadaş bişiler anlatmak istemişş ama anladığım kadrıyla hakaret ediyor.yada otobüs şoförlerini aşağılıyor. neyse |
Kendi daha gulunc bi durumda ya neyse.Camur atma fasli devam anlasilan. _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Cum 05.09.2008 14:42 Mesaj konusu: |
|
|
Bakalim yeni albm nasi olucak.Bayadir bekliyoruz.Albumun soundu cok merak konusu.Can kiriklarindan sonra sert sound devam eder diye bekliyorum. _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|