| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Hi-Hat

|
Tarih: Cmt 16.08.2003 12:38 Mesaj konusu: Sentenced |
|
|
| özellikle son albümlerini çok beğendim..the cold white light...siz ne düşünüyorsunuz?...bence iyiler baya |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
b_lnd_spar_t

|
Tarih: Cmt 16.08.2003 14:33 Mesaj konusu: |
|
|
killing meeeee killing youuuuuuu
burning meeeeeee burning youuuuuu
son albümünü daha tam dinleyemedim... severim sentenced doşuma gidio şiveleri felan..
4. kuralı okuyalım uyalım |
|
| Başa dön |
|
 |
yolcu

|
Tarih: Cmt 16.08.2003 22:45 Mesaj konusu: |
|
|
Broken en beğendiğim ama sadece crimsonu dinledim.Albümüm tümü de hoş _________________ İsmi bilinmez bir yerlere yolcuyum
Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum |
|
| Başa dön |
|
 |
Sandman

|
Tarih: Cmt 16.08.2003 23:58 Mesaj konusu: |
|
|
| Bende sentenced den bahsetsemmı dıye dusunuyodum.Bi arkadasın onerisi uzerine The Cold white light ı aldım ve cok begendım.bı solukta dınlenen bı album.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Tchugra_the_sage

Kayıt: Apr 27, 2003 Mesajlar: 15 Nerden: city without borders
|
Tarih: Pts 18.08.2003 23:00 Mesaj konusu: |
|
|
the cold white light'ın şarkılarını admların sitesinden alarak dinleyebildim.ankara'da daha bulamadım. eski hali de yeni hali de çok sağlamdır.(taeli jarva&ville) _________________ It dwells in my heart, the eternal rage
And now I'll blast it on your face!
I'll throw the First Rock
- Blacken your world and your sun!.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Opeth

|
Tarih: Sal 19.08.2003 0:08 Mesaj konusu: |
|
|
bazıları sentenced ı ıced earth len karşılaştırıyorlar sizin bu konuda görüşeriniz nedir
bana sorarsanız(ki soruyomusunuz bilmiyorum ama görüşümü yazayım) bana ikiside ayrı tat veriyo _________________ Opeth |
|
| Başa dön |
|
 |
DaBlackWizard

|
Tarih: Sal 19.08.2003 1:42 Mesaj konusu: |
|
|
Sentenced'dan bahsedeceksek bence en iyi albümleri "Amok"tur. "Frozen" ve "Crimson" da bayağı iyi albümlerdir. Son albümlerini ben nedense biraz sönük buldum eski albümlerine göre.
Eski Sentenced forumunu okuyanlar bilir, "Killing Me Killing You" en uyuz olduğum şarkılarından biridir.
Iced Earth vs Sentenced??? Bence tamamen farklı kulvarlarda koşuyolar... _________________ I'm the suicider dying every night and day,
Killing me is not enough to make me go away... |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkTranquillity Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 19.08.2003 11:48 Mesaj konusu: |
|
|
Sentenced sevdiğim gruplardan.. Bende en çok Killing Me Killing You şarkısını severim The Rain Comes Falling Down, Sun Won't Shine, Dead Moon Rising, New Age Messiah en beğendiğim şarkıları.. _________________ Sana bakıyoruz ve korkuyoruz
Aslında ne olduğumuzu görmekten... |
|
| Başa dön |
|
 |
Elf_Luin

|
Tarih: Sal 19.08.2003 20:11 Mesaj konusu: |
|
|
sentenced bence finlandiyadan çıkmış en iyi grup.frozen favori albümüm.son albümde gayet iyi.iced earthle ne gibi bi alaka kurmuşlar bilmiyorum ama bence tek kelimeyle 2 alakasız grup.sentenced in kesinlikle en iyi şarkısı frozendan THE RAIN COMES FALLING DOWN. tam bi ölüm şarkısı. çok çok iyi...  |
|
| Başa dön |
|
 |
Odin

|
Tarih: Sal 19.08.2003 20:47 Mesaj konusu: |
|
|
| Amok özellikle güzeldir hele nepenthe şarkısı süperdir |
|
| Başa dön |
|
 |
Swansong

|
Tarih: Çrş 20.08.2003 0:08 Mesaj konusu: |
|
|
| En iyi albümleri Frozen bence, Crimson da iyi belki ama bir süre sonra bayıyor hatta genel olarak Sentenced bir süre sonra bayıyor. En kötü şarkıları şüphesiz Killing Me Killing You bana göre. Iced Earth'le hiçbir benzer yanlarının olduğunu da sanmıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
Tchugra_the_sage

Kayıt: Apr 27, 2003 Mesajlar: 15 Nerden: city without borders
|
Tarih: Çrş 20.08.2003 17:32 Mesaj konusu: |
|
|
Iced Earthle kim nasıl karıştırabilmiş,helal olsun,çayla patates kızartmasını karıştırmak gibi bişey hrld.
Catamenia'yla birlikte bence de en iyi Fin gruptur,ama diğer Fin grupların hakkını da yemiyelm.
"Northernmost Killers" taeli jarwa nın ayrılmasından sonra biraz deiştiler ama kötüleşmediler.
bu arada, The Cold White Light'ın No One there şarkısının klibi bana her nedense Killing me killing you'nun klibini anımsattı. yine yaşlılık ve yalnızlık var,ama güzel klip. _________________ It dwells in my heart, the eternal rage
And now I'll blast it on your face!
I'll throw the First Rock
- Blacken your world and your sun!.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kaamos

|
Tarih: Cum 22.08.2003 14:40 Mesaj konusu: |
|
|
isteyen olursa,
turkiye fan page'i: http://www.sentenced.tr.cx
"mourn" _________________ "..The future is uncertain.. but the end is always near.. " |
|
| Başa dön |
|
 |
FaRaMiR

|
Tarih: Cmt 23.08.2003 3:51 Mesaj konusu: |
|
|
mukemmel bir grup lo _________________
[color=green]SORRY FOR BAD POLISH
En son FaRaMiR tarafından Cmt 23.08.2003 3:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
FaRaMiR

|
Tarih: Cmt 23.08.2003 3:51 Mesaj konusu: |
|
|
killing me killing
killing all we have
as our loves wither away
burning me burning you
burning us to ash
drowning us in a sea of flames
dinleyin de ağlayın loo
neyse uyuz oldum ya iced earthle felan kariştiran varmış soylıym de iyi dinlesin o
ama iki grubunda fanıyımdır ıced earth den sonra en cok dinlediğim gruplardan biri
vokal matt kadar iyi
ha bu arada 2000 yılındaki konserine giden oldumu istanbuldaki berbat bir yerdeymiş _________________
[color=green]SORRY FOR BAD POLISH |
|
| Başa dön |
|
 |
Reawer

|
Tarih: Pts 01.09.2003 11:04 Mesaj konusu: |
|
|
sentenced benimde cok sevdigim gruplardan biri ama dunya turnesine cıkıp da turkiyeye gelmemeleri beni epey uzdu sentenced.org da o kadar dildoktuk bin civarında cevap oldu ama genede gelmediler isallah baska bahara _________________ try not do or do not there is no try |
|
| Başa dön |
|
 |
Agathodaimon

|
Tarih: Pts 01.09.2003 13:26 Mesaj konusu: |
|
|
| Güzel bir Dark/Gothic Metal grubudur kendileri. Amok'daki vokalisti daha bir içten buluyorum. Frozen en iyi albümleri , Crimson ise en kötü albümleridir bana göre. son 2 yıldır elimi bile sürmüyorum Crimson Cd'sine. Amok da hoş bir albümdür. Genel olarak iyi olsalarda Finlandiyanın en iyi grubu olmaları için fırın ve onun içinde pişen ekmeklere ihtiyaçları olduğu kesin. Bu arada 'Nepenthe' hoşuma giden ender çalışmalarındandır Sentenced'ın. |
|
| Başa dön |
|
 |
Justice_For_Hell

|
Tarih: Pts 01.09.2003 17:10 Mesaj konusu: |
|
|
Sentenced 2. en sevdiğim gruptur.Çok sağlam müzik yapmalarının yanı sıra adamlar da ful karizma olarak boy gösteriyorlar.Duyduğuma göre gruba alınanların iyi enstrüman çalmaları yanında bir de karizmatik olması gerekiyormuş ...
Adamlar 2-3 sene önce Türkiye'ye gelmişti.Adamların hafif bir bira sorunu vardı...yaklaşık 3 kasa bira tüketmişler,komşu bakkallarda bira kalmamış!!!!
Bence en iyi albümü Frozen.Bu albümdeki şarkılar insanı farklı bi etkiliyor.Son albümde ise klavye olayını abartmaları gruba yakışmamış. _________________ Yaşayın...arkanızdan pes etti dedirmemek için yaşayın... |
|
| Başa dön |
|
 |
YehuDa

|
Tarih: Çrş 03.09.2003 0:24 Mesaj konusu: |
|
|
killin me killin you favori şarkım ve tabiki klibi de çok hoş... _________________ KEndi alevinizde yanmaya hazır olun.Önce kül olmadan kendinizi nasıl yenileyebilirsiniz? f.nietzsche |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackheim

|
Tarih: Cmt 06.09.2003 4:08 Mesaj konusu: |
|
|
| Sentenced'ın bence en iyi albümü Crimson. Ama Down, Amok ve Frozen'ın da hakkını yememek lazım. İlk albümleri North From Here ise acayip, Sentenced'ın şimdiki ve Amok'taki tarzıyla alakasız bir albüm ama fena değil. Eski vokalistleri Taneli Jarva'nın yeni grubu The Black League'de harika tavsiye ederim. Yalnız benim dumura uğradığım bir konu vokalist Ville'in solo çalışması Poisonblack! Vokalin ve müziğin Sentenced ile alakası yok ve pek de güzel değil. Siz ne düşünüyorsunuz? |
|
| Başa dön |
|
 |
|