| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
bge

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Blackrider

|
Tarih: Pzr 30.03.2008 23:08 Mesaj konusu: |
|
|
Son epleri güzel olmuş. Sürekli gaz gidiyor parçalar. Albüm böyle olursa çok yorucu olur gerçi ama sololar güzel olmuş. _________________ www.myspace.com/onurnarin >< myspace.com/thecooktr |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 30.03.2008 23:56 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada kapak sanki The Omen'a gönderme olmuş.  _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Prş 03.04.2008 0:39 Mesaj konusu: |
|
|
bloodbath bu ep ile gerçekten yardırmış...bence bu gazla albümde yapmalılar diyorum özellikle mikael in vocalleri enfes olmuş.
blasting the virginborn gerçekten müthiş bi parça ep de. _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 07.09.2008 23:09 Mesaj konusu: |
|
|
Tamamen bodoslama tamamen öküzleme tamamen hayvan bir albüm olmuş.Nightmares Made Flesh'ten çok daha brutal...At The Behest Of Their Death'ın başlamasıyla hayattan kopmuş durumdayım.  _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Pts 08.09.2008 0:24 Mesaj konusu: |
|
|
Hayvanoğlu hayvan bir albüm olmuş.Taş ötesi..Riffler,sololar,davullar,vokal(hastanım Mikael)çok sağlam.Mock the cross,Treasonous,Iesous,Earthrot ilk dikkatimi çeken şarkılar oldu.Mikael'in en sağlam vokalleri bu albümdedir sanırım(brutal anlamda tabi)ilk albümdeki ruhsuzluk yok.Ki ben Peter'i daha çok sevmiştim ikinci albümle.Ama görünüşe göre Mikael biraz hırs yapmış bu konuda.(belki geri dönüşüde bunla alakalı bir mevzudur.) Sonuç itibariyle bomba gibi bir albüm olmuş.Kritik olayını seven arkadaşlarda bir kritik yapsalarda teknik anlamda da bilgilensek negzel olur  _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live..
RockConn: The Connection Of Our Souls ! |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pts 08.09.2008 1:00 Mesaj konusu: |
|
|
"at the behest of their death" eğer albümün başlangıcıysa hayvanoğlu hayvan bir albüm olmuştur eminim. merak ettim myspace'den de iki şarkı dinledim. sound çok sağlam. fazla bir şey yazamam albümü dinlemedim ama sanırım sırf mikael'in vokallerinden ve birde şu gitar riflerinden dolayı albümle ilgilenebilirim. kadro da sağlammış. albüm kapağını yapan şahıs kimse o da aynen...  _________________ S h a d o w G a l l e r y - Technical and Emotional |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Sal 09.09.2008 12:04 Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten son albüm süper kalite süper brutalite bişey olmuş benim gibi bloodbath fanatikleri bayram edecekler....özellikle mock the cross a bittim diyebilirim. _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
imago_mortis666

|
Tarih: Cum 17.10.2008 14:11 Mesaj konusu: |
|
|
| Mikael Bloodbath de çok iyi vokal yapıyor ama Peter in vokali Bloodbath in müziğini de daha çok yakışıyor sanki.Başkaları için farklı olabilir tabii.Eaten şarkıları süper sözlerinden çok etkilendim. |
|
| Başa dön |
|
 |
Jellybon

|
Tarih: Cum 17.10.2008 20:16 Mesaj konusu: |
|
|
Kuzeyden çıkan en sağlam death metal gruplarından biri bence _________________ www.jellybon.com ; ) |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 18.10.2008 13:33 Mesaj konusu: |
|
|
Mikael ne biçim böğürüyor öyle vay hayvan İyiki death metal seviyorum. _________________ Adam gibi adam M.KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

|
Tarih: Cmt 18.10.2008 14:49 Mesaj konusu: |
|
|
Bu albümle daha doğrusu bu grupla cidden elemanların hepsi ayrı ayrı içindeki hayvanı dışarı çıkartıp inanılmaz rahatlıyordur bence.
O yüzden Katatonia ve Opeth'den çok daha sakin albümler bekliyorum artık ben. Katatonia'da en son EP'de bana destek olurcasına Unfurl'ü, Opeth'de de Dan Standiga Resan'ı gördük zaten.  _________________ www.RockConn.com: The Connection Of Our Souls !
Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
Misanthropic

|
Tarih: Cum 12.12.2008 4:36 Mesaj konusu: |
|
|
| İsveç metal camiasını allstars karması diyebiliriz bu gruba.Mikael Akerfeldt varsa sorun yoktur zaten.Hep söylerim en iyi vokaldir bence kendisi.Opeth ayrı bi tat, Bloodbath ayrı bi tat.Metal için yaratılmış sanki... |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Cmt 13.12.2008 17:11 Mesaj konusu: |
|
|
| Misanthropic demiş ki: | | İsveç metal camiasını allstars karması diyebiliriz bu gruba.Mikael Akerfeldt varsa sorun yoktur zaten.Hep söylerim en iyi vokaldir bence kendisi.Opeth ayrı bi tat, Bloodbath ayrı bi tat.Metal için yaratılmış sanki... |
söylediklerine sonuna kadar katılmakla birlikte,isveç death metalini temsil eden tek grup desem çokmu abartmış olurum acaba ? _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 13.12.2008 19:12 Mesaj konusu: |
|
|
E yani... _________________ Adam gibi adam M.KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Pzr 14.12.2008 12:28 Mesaj konusu: |
|
|
| illnino demiş ki: | | E yani... |
anladım...senin avatarına bakılırsa senin için in flames ile dark tranquillity temsil etmekte!! _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 14.12.2008 12:39 Mesaj konusu: |
|
|
| deathmetalman demiş ki: | söylediklerine sonuna kadar katılmakla birlikte,isveç death metalini temsil eden tek grup desem çokmu abartmış olurum acaba ? |
Daha Entombed,Dismember,Unleashed gibi gruplar dağılmadı be kardeş... Ama Bloodbath'ın İsveç Death Metal'i ile Florida tarzı Oldschool Death Metal arasında bir köprü görevi gördüğü de gerçek... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Pzr 14.12.2008 16:33 Mesaj konusu: |
|
|
| deathmetalman demiş ki: | | illnino demiş ki: | | E yani... |
anladım...senin avatarına bakılırsa senin için in flames ile dark tranquillity temsil etmekte!! |
Dostum ne alakası var? Ben IF yada DT temsil eder demedim ki. Kingofloss'un dediği gibi daha bir sürü grup varken tek temsilcisi demen abes kaçtı bence.  _________________ Adam gibi adam M.KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Pzr 14.12.2008 22:49 Mesaj konusu: |
|
|
| kingofloss__ demiş ki: | | deathmetalman demiş ki: | söylediklerine sonuna kadar katılmakla birlikte,isveç death metalini temsil eden tek grup desem çokmu abartmış olurum acaba ? |
Daha Entombed,Dismember,Unleashed gibi gruplar dağılmadı be kardeş... Ama Bloodbath'ın İsveç Death Metal'i ile Florida tarzı Oldschool Death Metal arasında bir köprü görevi gördüğü de gerçek... |
öylede.. o saydığın gruplar son zamanlarda eski hallerini baya aratıyolar ve bllodbath da bana göre şu an lider durumda....e hadi sizin dediğiniz olsun temsil etmiyo şu an bana göre lider konumunda. _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
|